Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxxmotor
tag
Van valakinek ilyen gépe windows 8-al? Most tettem fel az enyémre a 8-ast, de egy csomó funkciógombot nem ismer fel. Így például nem tudom bekapcsolni a billentyűzet világítást sem. Vannak esetleg valakinek ehhez a typushoz windows 8-as driver-ei? Megköszönném a segítségetek.
-
Squirrel
őstag
válasz bulikavagyok #48 üzenetére
Hali!
Ird meg feltetlenul, mit mondanak! Azert nem mindegy, hogy 4 vagy 8 GB memoriaja van az embernek. Mikori a Te masinad?
-
nagyúr
-
Squirrel
őstag
Az összes tesztben azt olvastam én is, hogy alaplapra forrasztva van benne 2x2 GB, de a specifikáciok alapján max. 8 GB lehet benne. Egy amerikai fórumon írták, hogy az övékben 8 GB van, gondoltam megkérdem a Samsungot, hogy lehet-e úgy rendelni, erre írták vissza amit copy-ztam ide.
Szerintem megvárom a Series 7-est, kicsi "bumfordibb " de lesz benne dedikált videokari meg remélem több memória az időtállósága végett.
Ha cserélsz ezekben SSD-t akkor ugrik a gari?
-
BroCreSt
aktív tag
Ekkora marhaságot sem olvastam még!
Látszik milyen felkészült munkatársak ücsörögnek a fűtött irodában.Az ismerősöm az Árpád úti Samsung-ban dolgozik,
(VRG Kft.)
és amikor megvettem a gépet, rá 1 hónapja gondoltam rakatok bele én is még 4GB RAM-ot,
el is vittem a gépet.
Mondta hogy nem lehetséges, mert 2 db. 2GB-os RAM van bent, az alaplapra forrasztva.Ezért írtam, hogy nem bővíthető, hülyeséget nem írkálok be.
A BIOS-ban is 2 slot-ot ír ki, tehát 2x2GB RAM van bent, integrálva.
[ Szerkesztve ]
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Squirrel
őstag
-
Squirrel
őstag
válasz M@trixfan #39 üzenetére
Na, a 8 GB memóriás kérdésemre ezt írta vissza a samsung:
Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Kérdésére válaszolva, a 9-es sorozathoz tartozó notebook-ok 1 slot-os 4GB memóriával rendelkeznek. Amennyiben Ön 8 GB memóriát szeretne a készüléknek, a vásárlást követően a szervizes munkatársak segítséget nyújtanak Önnek a memóriabővítés végrehajtásában. A szervizes díjakról munkatársaink, az alábbi elérhetőségen, tájékoztatják Önt.
Központi szervizpontunk elérhetősége:
Ezek szerint bővíthető. És egy külföldi fórumon is ezt írták.
-
M@trixfan
addikt
Ez a 4GB max fájó pont, egy opcionális 8 GB igencsak elfért volna.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
BroCreSt
aktív tag
-
Squirrel
őstag
Sehol nem látom 8 GB ram-mal... De külföldön sem.
-
BroCreSt
aktív tag
SSD-t én házilag cseréltem.
10 csavar van a hátlapon, azt mind szépen kicsavarni, utána könnyen lejön a hátlap,
az SSD-t meg 2 csavar tartja, plusz egy foglalat, amit le kell róla pattintani.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Squirrel
őstag
Meg tudná mondani valaki nekem, hogy hol lehet kapni 8GB memóriával szerelt gépet? Vagy olcsóbb megoldás, ha megveszem 4gigával és 128-as SSD-vel és utólag pakolok bele plussz memóriát és 256-os SSD-t?
-
BroCreSt
aktív tag
Ez pontosan így van, semmi melegedés, jó gép!
Én tavaly szeptemberben vettem, nem sokkal a megjelenés után.
Nemrég kapott egy 256-os SSD-t, így már mondhatni hogy tökéletes,
Nekem!Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
M@trixfan
addikt
Bizonyos dolgok miatt a Samsung nálam egy "rip-off" márka, de ezek a magasabb kategóriába eső Series modellek engem is érdekelnek. Valamennyire saját design, jó képernyő, jó felszereltség, az átlagnál jobb touchpad, egész jó anyagminőség jellemzi. Csak ki ne nyírja valami Linux ezt is
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
coolpet
senior tag
Mar latom 130+200K...
Nagyon durva, max 150-et adnek erte.
-
coolpet
senior tag
Nemlatom mennyi az ara...
13as kijelzo, akkor 130k? -
Mrsoska
csendes tag
Elég pöpec kis gép, van egy ilyen nálunk is itthon szeptember óta és elég jól vizsgázik nap mint nap. Egyedül a billentyűzet idegen nekem kicsit, de ettől és a melegedéstől függetlenül semmi probléma nincs vele, Windows 8-cal villámgyors.
hunfloorball.hu
-
Zodicus
senior tag
Gyönyörű gép. Egyszer talán veszek
-
BroCreSt
aktív tag
Megint frissítették?
Nekem is van, tavaly szeptemberben vettem.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Flashback
addikt
"Aerodinamic design" micsoda óriási bullshit. Ennek ellenére tetszik
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
darkarthur
senior tag
Na, ezt várom!
Samsung S23 Ultra 5G
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szép ez a 9-as széria!
Várom hogy láthassam a Tv-ben!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
ledgeri
nagyúr
ó... nem úgy gondoltam, csak azt írtam, hogy Ki a célcsoport?... aztán meggondoltam(hisz tudom, csak már elküldtem...)
Nem jól jött ki...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
foxxmotor
tag
Nekem is ilyen notim van, ezért vártam már egy ilyen PH TV-t. Jó kis masina. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Kicsi, könnyű, gyors, halk és eszméletlenül szép képet ad az 1600x900-as IPS paneles kijelző ami nem mellesleg matt. Aki ilyet vesz, vagy szeretne venni és komoly elvárásai vannak vele szembe, az se fog csalódni. Minden apró részletében tökéletes.
-
Ati1979
veterán
Király!
Ezt nézni fogom!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Már azt hittem , hogy ma nem is lesz...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest