- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila1142
csendes tag
Üdv Mindnekinek!
Csak szeretném jelezni, hogy az előző hozzászólásban jelzett Boombox elkelt. Köszi mindenkinek az érdeklődést, üdv: Attila
-
attila1142
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem haragszik meg senki, ha szólok, van egy eladó bontatlan vadiúj, Logitechnél vásárolt mini Boomboxom. Mivel egyedi kedvezményes kuponnal tudtam a sajátomon kívül még egyet rendelni, a vadiújat eladásra kínálom. Így kis hasznom még nekem is van rajta és valaki a piaci ár alatt meg tudja venni újonnan, 2 év Logitech garival, úgy hogy előtte a saját példányomat akár tesztelni is tudja. Win-win Bemásolom a hirdetés teljes szövegét, ha valakit érdekel írjon bátran! És persze tapasztalatokról is kérdezzetek nyugodtan, hiszen a sajátomat már használom pár napja! Tehát az eladó cuccos paraméterei (bár itt ezt már valószínűleg mindenki tudja):
Eladó 2 év Logitech garanciás, fóliás bontatlan, Logitech mini Boombox (hivatalos Apple Store-ban is kapható), professzionális bluetooth hangszóró. A hangszóró egyszerűen párosítható minden Bluetooth kompatibilis készülékkel, így számtalan telefon, mp3 lejátszó, táblagép, iPhone, iPad, iPod touch, de notebook, vagy akár pc, hordozható, vezeték nélküli kiegészítője lehet. Beépített mikrofonjának köszönhetően, ezen kívül autós kihangosítóként is használható. Az USB-n és hálózatról is tölthető akkumulátor, simán kibír 10 órát, kezelése az érintőpaneles háttérvilágítás miatt, sötétben is egyszerű.
A készülék vadonatúj, én magam vásároltam két darabot a Logitech oldalon keresztül, ezáltal a rendszerben visszakereshető, így külön számla nélkül is él rá a két éves Logitech garancia (ügyfélszolgálaton bármikor ellenőrizhető, onnan tudom, hogy én is rákérdeztem). Mivel speciális egyedi kuponnal tudtam vásárolni, az egyiket eleve eladás miatt rendeltem, így a neten található átlagárhoz képest jobb áron hozzá tudsz jutni.
Mivel a saját részre vásárolt ugyanilyen hangfalat már néhány napja használom Budapest belvárosában meghallgatható, kipróbálható az eszköz. Igazi Logitech minőség, aki hallotta csodájára járt, a hangminősége brutális . Ideális lehet szabadtéri partizáshoz, utazáshoz, konyhai, fürdőszobai felhasználáshoz, vezeték mentes zenék, filmek, játékok vagy telefonhívások hangosításához...
Ár: 22000.-
(Attila)
attila1142@gmail.comÉrdeklődni e-mailben tudsz, ha komolyan érdekel, akkor utána természetesen hívjuk is egymást, ill. Budapesten személyesen átvehető.
Köszi és kérdezzetek bátran, hiszen a saját Boomboxról már vannak tapasztalataim.. Imádom
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Aki ilyen eszköz vásárlásán gondolkodik, annak azt tudom mondani, hogy érdemes megvenni. Az Extreme Digital üzletében, 25 ezer a mini és 50 ezer a "nagy" boombox.
Én először egy minit vettem, ennél jóval borsosabb, 35 ezres áron, annyit nem ér, az biztos, de 25-ért szerintem rendben van a cucc. A hangja tényleg nagyon jó minőségű. Egyébként a Saturnba, a mammut áruházban ki van állítva a mini, odamész egy bluetooh-os telóval és simán kipróbálod. Bár ne a saturnba vegyétek meg, mert ott 35 ezer.
A minivel kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy erősebb basszust tartalmazó zenénél, max hangerőnél, néha kicsit max alatt is, torzított a mély. Annyira nem zavaró és csak nagyon erőteljes mélynél van kicsi torzítás. A doboz méretéhez képest, tényleg brutális a hang, egy jó minőségű hangszóró érzetét kelti, semmi esetre sincs olyan érzésünk, hogy valami doboz hangú, kínai vacak szól. A hangok gyönyörűen kijönnek belőle. Kerti partihoz is ideális. Egy átlagos, cd-s, mp3-as, kis hordozható magnót, simán sz@rrá ver hangminőségben!
A kicsit olyan embereknek ajánlanám, akiknek tényleg nagyon fontos, hogy kicsi legyen. Egy övtáskában elfér. Illetve aki 25-nél többet nem szán rá.
Most a nagy testvért használom, lecseréltem egy wireless boombox-ra a minit.
Nálam annyira nem szempont az, hogy övtáskában elférjen, aksija ennek is van, bár nem 10 órát bír, hanem "csak" 6-ot. Viszont ebben cserélhető az aksi, akár vehetünk egy pót aksit is mellé és akkor 12 óra az üzemidő.
A nagy testvér kb 3-szor akkora mint a mini, persze nincs 3-szor akkora hangja és minőségben sem 3-szor jobb.
Én úgy érzem, hogy mind hangerőben, mind hangminőségben kb rádupláz a kicsire.
Illetve a stereo hangzás szerintem érezhető a nagyban, viszont a kicsiben tényleg nem.
A kicsinek amúgy 3 hangszórója van. 2 elöl és egy "nagy" ovális, fektetve, ahol a kis rés is van. A nagy boombox-nak 8 hangszórója van, 2 mély hátul, 2 mély elöl, 2 közép elöl és 2 magas elöl. A hordozhatósága ennek sem vészes, de ide már nem árt egy kis hátizsák, ha nem kézben akarjuk cipelni.
A hangminősége egészen elképesztő. Egy jó minőségű mini hifivel simán felveszi a versenyt és ahhoz képest ez is nagyon kis méretű. Ennél már a torzítás híre sem hallható, itt akár milyen erős basszus van, a hangszórók a legkisebb torzítás nélkül szólnak akár max hangerőn is. Én úgy érezem, hogy ezek a hangszórók, amik a nagy boombox-ban vannak, jóval nagyobb teljesítményre vannak hitelesítve, mint amit a benne lévő, kis erősítő lead. Max hangerőn is azt érzem, bőven bírna még többet is.
Egyébként szerintem ár érték arányban a nagy jobban megéri. Pláne azért, mert ha utána nézünk a neten, akkor azt látjuk, hogy jóval 50 ezer alatt is meg lehet venni, kb 40-45 között van, de 25-ért sem rossz vétel a kicsi. Érdemes kipróbálni mindkettőt és akkor el lehet dönteni, melyik a szimpatikusabb.
Üdv![ Szerkesztve ]
-
tag
válasz szabifotos #26 üzenetére
De ez csak az "almás" termékekhez jó,ha jól látom....
-
szabifotos
senior tag
Ha a kicsike ilyen durva lehet, mit tudhat a nagyobb tesója? LINK
-
-
tag
Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy ilyen "mini hangágyúhoz" és valóban nagyot szól a méretéhez képest ,nem is rossz hangminőséggel... Persze max hangerőn ez is szeret betorzítani,de be lehet lőni egy ideális hangszintre, amikor tényleg ledöbben az ember,h ebből a kis dobozból mekkora hang jön ki és még "mély" is van mellé .Az akksiban szintén nagyon kellemeset csalódtam..(most van túl a cuccos egy 6 órás majdnem max hangerős nyúzáson és még nem kért enni...) Tehát eddig összességében pozitív az összkép, de azért van 2 dolog ami nem tetszik. Az egyik,h a kis súlya miatt, nagyobb hangerőn (főleg basszusnál) egyszerűen ugrál,mozog az asztalon a kütyü (majdnem leesett az asztalról,úgy hogy egy fél literes pohárral megtámasztottam hátulról és még így is lelökte a poharat,tehát vigyázzunk hova tesszük...), a másik meg az ár! Ha 8-10 ezerrel olcsóbb lenne akkor azt mondanám ár/érték arányban még nem rossz vétel,de közel 30 ezer forintot sztem nem ér meg,bár ezt mindenki döntse el maga! Az tény,h a bluetoothnak köszönhetően nagyon kényelmes kezelni,kompatibilis minden kütyüvel,amiben BT van,könnyen hordozható,a kis méretéhez képest szépen szól,az akksi jól bírja és még jól is néz ki!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz callmeakos #18 üzenetére
Milyen kedvel fogadnák? Attól is függ milyen zenét üvöltetsz rajta és épp ki ül a buszon, de ha nincs szerencséd akkor lehet, hogy legyömöszölik a torkodon pár saller kíséretében!
-
Silenzio
addikt
válasz pusszycat #21 üzenetére
Nincs valódi hangerőszabályzás, egy relatív alapértékről állítgatod. A Bluetooth fülesem is ilyen, minden új párosításnál beáll a hangerő egy alap értékre. Simán lehetne a telón is állítgatni. Ha beállítod az optimális hangerőre (jellemzően a tetejétől kicsit lejjebb) és nem sűrűn választod le, simán a teló/tablet/laptop hangvezérlésével is elfogadható eredményt kapsz.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
válasz deathtania #20 üzenetére
Ha le van véve a hang teheted maxra a telón nem lesz hangosabb. Mivel nincs helyhez kötve, mert akkus és bluetooth®-os lehet felpakolászom valahova és jól jönne olyankor a távkapcs. Az 5.1 –esemhez is van azon sem tolonganak a gombok azért.
De mivel ezt hurcolászásra tervezték neked is igazad van.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Azért a pénzért elvártam volna egy távírányitót.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Durva egy cumó az egyszer hót' ziher....
Vajon milyen kedvel fogadnák ezt max hangerőn egy BKV járaton?All→M8
-
kolosanyi
veterán
válasz kolosanyi #13 üzenetére
Visszavonom, a méretéhez képest tényleg állat. Egy ilyen kis mütyűrtől nem is rossz ez. Pl bátyám kocsijába a Nexus S-e mellé el tudnám képzelni (igen, neki is ugyanolyan van és igen, nincs rádió a kocsijában, abból egy jobb az olyan 15 ezer, hozzá a hangszórók legalább 20-ért vannak, így még olcsóbb is és nem csak ott tudja használni). Respect!
-
banhammer
veterán
De pici.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
zsoleszp1i
csendes tag
http://www.sonymobile.com/global-en/support/accessories/wireless-stereo-speakers-mbs-400/
Ez alternatíva SE MBS-400
"Zero Trollerancia" Dr. Kind
-
kolosanyi
veterán
Dupla.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Ezmiez. Vajon szól is valahogy, vagy csak a "hallod hogy üvölt?" kategória? Ha igényesen akarok egy mobil eszközből hangot kicsikarni és ezt választom, akkor ez alkalmas arra, hogy élvezhetően megszólaljon rajta egy Wagner klasszikus, egy Coltrane, esetleg egy Gary Moore blues ballada, majd egy kis pörgés a Dream Theaterrel? Ha igen, esküszöm elkezdek gyűjteni rá...
-
törölt tag
Véleményetek szerint ez vagy egy JBL On Stage 400P?
Nyilván más kategória a kettő,de engem a hangzás érdekel jobban.
Ha esetleg hasonló árkategóriában még tudtok valamit javasolni azt megköszönöm![ Szerkesztve ]
-
nebulo
tag
válasz deathtania #9 üzenetére
Igazad van. Látom az A2DP-t, de azért egy Androidos, vagy netán feature phone és notebook párosításnak is örülnék.
Pofát meg a világító logóra vágtam (meg bármire ami bármilyen terméken világít mint a fene, teljesen feleslegesen és meglehetően zavaróan), nem pedig a kompatibilitásra.
-
deathtania
senior tag
én nem tudom, hogy te mit néztél, de az egyik hivatalos honlap az ez, és ezek szerint
"Okostelefonok, táblagépek és a Bluetooth® vezeték nélküli hangprofilt (Advanced Audio Distribution Profile, A2DP) támogató, illetve 3,5 mm-es hangkimenettel ellátott egyéb eszközök, többek között:
iPad
2 iPad iPhone (3G vagy újabb)
iPod touch (2. generációs vagy újabb)"A2DP-t már régóta támogatnak mezei telefonok is, pl a Samsung C3050em is támogatja. És mint láthatod az iCuccokat "többek között" támogatja, és nem kizárólag...
nem kell itt a pofákat vágni, csak utánaolvasni a dolgoknak. remélem az adásban mondjuk Androidos telóval is kipróbálják, nemcsak valami Apple kütyüvel, hogy tényleg támogatja-e, hamár a honlap szerint igen.
már várom az adást!
[ Szerkesztve ]
-
nebulo
tag
Jól van, hivatalos honlap szerint csak iCuccokat támogat. A Logitech logó az Sci-Fi kéken világít mint állat.
Meglátjuk mit mondotok majd rá.
-
nebulo
tag
Ez most nagyon érdekel! Tetszenek az ilyen kompakt cuccok, a dizájn meg a praktikum miatt, csak hát a hangminőség - hangminőség, nem hangerő - az valahogy nem az igazi. Kép alapján látom nincs iDokkoló, aminek örülök, mert nincs iCuccom, és minek fizessek, akkor azért is. Na várom már a műsort!
-
Apika
addikt
Kíváncsian várjuk!
-
Ezek mind sztereók, vagy csak amelyik széles kialakítású.
-
jerry311
nagyúr
Elso pillantasra azt hittem kenyerpirito.
-
DJ. Ru$y
félisten
Hmm! Várjuk!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Black Dragon
addikt
Én nemrég rendeltem egy Bluetoothos Boomboxot, kíváncsi leszek mit fog alakítani, de természetesen erre is kíváncsi leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM