Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Meklod

tag

Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy ilyen "mini hangágyúhoz" és valóban nagyot szól a méretéhez képest ,nem is rossz hangminőséggel... Persze max hangerőn ez is szeret betorzítani,de be lehet lőni egy ideális hangszintre, amikor tényleg ledöbben az ember,h ebből a kis dobozból mekkora hang jön ki és még "mély" is van mellé :) .Az akksiban szintén nagyon kellemeset csalódtam..(most van túl a cuccos egy 6 órás majdnem max hangerős nyúzáson és még nem kért enni...) Tehát eddig összességében pozitív az összkép, de azért van 2 dolog ami nem tetszik. Az egyik,h a kis súlya miatt, nagyobb hangerőn (főleg basszusnál) egyszerűen ugrál,mozog az asztalon a kütyü (majdnem leesett az asztalról,úgy hogy egy fél literes pohárral megtámasztottam hátulról és még így is lelökte a poharat,tehát vigyázzunk hova tesszük...), a másik meg az ár! Ha 8-10 ezerrel olcsóbb lenne akkor azt mondanám ár/érték arányban még nem rossz vétel,de közel 30 ezer forintot sztem nem ér meg,bár ezt mindenki döntse el maga! Az tény,h a bluetoothnak köszönhetően nagyon kényelmes kezelni,kompatibilis minden kütyüvel,amiben BT van,könnyen hordozható,a kis méretéhez képest szépen szól,az akksi jól bírja és még jól is néz ki! :)

Új hozzászólás Aktív témák