Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooA6
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Korábban soha nem volt gondom a hálózati megosztásokkal, de most teljesen kész vagyok.
Új gép, új rendszer (win7) Egreat nevű felhasználó létrehozva, a mappák megosztva a szokásos módon.
A játékos (Egreat r6s Pro) látja a mappákat, de a tartalmuk üres!!! Kipróbáltam jelszavas védelemmel, és anélkül is. A jelszavasnál, beállítottam 8db "a" betűt, ezt el sem fogadja.
Mi lehet a gond?
Próbáltam xEgreat-III-R6S-3.0.5.3-by-CSv2.5-DMD-xLiveCZ és xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.5-by-CSv2.8-DMD-xLiveCZ alatt is. -
ooooA6
csendes tag
Sziasztok, 3D-s BD50-es filmeket ti szoktatok nézni? Én most próbáltam először (Avatar.2009.3D.Blu-ray.1080p.CEE.AVC.DTS-HD.MA-Mont.iso) de beszaggat néha.
Usb HDD-röl nézném, de sajnos élvezhetetlen.
Eddig Half-OU-t néztem csak 3D-ben, tökéletes volt a lejátszás, csak hát jobb lett volna tömörítetlenül nézni. Másnál is van ilyen hiba, vagy egyedi?
A játékosom: Egreat R6S Pro, (xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.5-by-CSv2.8-DMD-xLiveCZ)
-
ooooA6
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat, most már világos.
-
ooooA6
csendes tag
Sziasztok. Eddig nem igazán érdekelt az 5.1-es hangzás RS6 Pro-n, de nemrég vettem egy projektort, és most már úgy érzem itt az ideje, hogy elfelejtsem a "sima" sztereót. Valaki elárulná, hogy lesz a 2db RCA kimenetből 5.1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest