Hirdetés
Aktív témák
-
Porcupain
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én sehol se olvastam olyat, ahol gyökereknek nevezte volna a trébook felhasználókat, vagy, hogy lenézni őket. Csak nem látja az értelmét! Nagy különbség. Nekem meg az undorító, ahogy véded azt a trébúkot, ahol a személyes adatokat nem tartják tiszteletben! Pl az adatvédelemi beállítások még mindig elég körülményesek!
Mi jogon dönti azt el mark zuckerberg, hogy embereket nem érdekli az adatvédelem?
(#227) blueMerle: Ezt akár a google-ról is lehetet volna írni

-
Porcupain
aktív tag
Eddig azt hittem, én vagyok a korlátolt ezekkel kapcsolatban, de most megnyugodhatok!
Szívemből szóltál Parci, mert teljes mértékben egyetértek ezzel a bejegyzéseddel!
Igaz, én már aziwiw megjelenésekor se tudtam, hogy mi benne az újdonság
Persze az már akkor is koppintás volt. Azóta is csak másolnak, mert új ötletük nincs.Az önjelölt internet/marketing gurukat meg én se csipázom!
"...sima weboldalak ideje lejárt, kivénhedt dinoszauruszok ezek, a mai megosztós-közösségis internetes világban semmi keresnivalójuk."
Csak azt tudnám, hogy hamegszünnek akkor mit fognak lájkolni a tréébúkon?
(#77) TESCO-Zsömle: Jó példa rá a velvet...
Aktív témák
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest