Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Giot
addikt
Elolvastam, megrágtam, megemésztettem a cikket!
És úgy döntöttem én biza leírom a véleményem.
Nincs bajom sem a Facebook-al sem az iwiw-el a Twitteről meg nemrég tudtam meg mire való. "Namármost" elég sok dolga van egy emberkének és a legtöbb időt az rántja ki a zsebéből hogy melózik, pénzt hajkurászik, esetleg van egy (vagy több) hobbija meg persze a legfontosabb a szeretteivel próbál minél több időt tölteni. Erre itt vannak ezek az időrabló "közösségi oldalak" ahol bejelölöm a másikat mert hogy ismerem vagy mintha ismerném. És na bakker nem igazolt vissza a szemét. Szégyen gyalázat. Meg twitter hogy leírom x percenként mi a helyzet. És ezek hatalmas népszerűségnek örvendenek, és ez most DIVAT. Főleg az iskolásoknál, szerintem, nekik elég sok idejük van. De gyakorlati jelentősége, haszna vajmi kevés. Ha van egyáltalán.
Szóval ennyi ami megfogalmazódott bennem ezzel a témával kapcsolatban.
Peace!
Aktív témák
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest