Hirdetés
Aktív témák
-
H0lySh1t
csendes tag
Nekem ezek a közösségi dolgok, pont ilyen groteszk dolgok:

Igazsághoz hozzátartozik hogy sosem voltam aktív közösségi ember, inkább csak figyeltem merre mennek a birkák. Ph-t is már jó pár éve figyelem, 1-2 hete rászántam magam hogy hozzá is szólok. Fészbúkról minap töröltem magam, igazából azt is csak kutatásra/turkálásra
használom. Hozzászólni már nem tudtam meg nem is akartam. Pl van egy srác, aki minden dologhoz hozzászólt valami ikszdés baromságot, és ilyenkor közzösségileg is hülyét csinált magából az én szememben, szóval erre jó hogy megtudjam azt amit nem mondanak el 
Ha meg twitter akkor már inkább rss (életemben nem használtam egyszer tényleg kipróbálom). Én valahogy inkább ezekért a régi monokróm dolgokért vagyok oda, mint az irc, meg email, és szívesebben tanulok meg egy linukszos wi manuált, vagy trackerrel bitzümmögéseket ritmusossá teszek.
Elsöre tényleg jó fészbuk meg minden, csak amikor már átlátom hogy mire való akkor döntök és valahogy nekem nem tetszik ezekben hogy mindent kipakolnak magukról, az ingüket is amit nem vesznek magukra, a tartás nélküli embert meg nem igazán értékelem.
Szóval én is inkább kiülök vízpartra a barátommal sörözni, vagy nyársalunk egy jót hegyódalba pincéné, mert sokkal emelkedettebb mintha a Bogrács klubbot lájkolnánk együtt egy légkondis napon.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
használom. Hozzászólni már nem tudtam meg nem is akartam. Pl van egy srác, aki minden dologhoz hozzászólt valami ikszdés baromságot, és ilyenkor közzösségileg is hülyét csinált magából az én szememben, szóval erre jó hogy megtudjam azt amit nem mondanak el