- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
H0lySh1t
csendes tag
Nekem ezek a közösségi dolgok, pont ilyen groteszk dolgok:
Igazsághoz hozzátartozik hogy sosem voltam aktív közösségi ember, inkább csak figyeltem merre mennek a birkák. Ph-t is már jó pár éve figyelem, 1-2 hete rászántam magam hogy hozzá is szólok. Fészbúkról minap töröltem magam, igazából azt is csak kutatásra/turkálásrahasználom. Hozzászólni már nem tudtam meg nem is akartam. Pl van egy srác, aki minden dologhoz hozzászólt valami ikszdés baromságot, és ilyenkor közzösségileg is hülyét csinált magából az én szememben, szóval erre jó hogy megtudjam azt amit nem mondanak el
Ha meg twitter akkor már inkább rss (életemben nem használtam egyszer tényleg kipróbálom). Én valahogy inkább ezekért a régi monokróm dolgokért vagyok oda, mint az irc, meg email, és szívesebben tanulok meg egy linukszos wi manuált, vagy trackerrel bitzümmögéseket ritmusossá teszek.
Elsöre tényleg jó fészbuk meg minden, csak amikor már átlátom hogy mire való akkor döntök és valahogy nekem nem tetszik ezekben hogy mindent kipakolnak magukról, az ingüket is amit nem vesznek magukra, a tartás nélküli embert meg nem igazán értékelem.
Szóval én is inkább kiülök vízpartra a barátommal sörözni, vagy nyársalunk egy jót hegyódalba pincéné, mert sokkal emelkedettebb mintha a Bogrács klubbot lájkolnánk együtt egy légkondis napon.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Airsoft
- Home server / házi szerver építése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest