Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
válasz
kovaszoskeny #5331 üzenetére
Az első. A sötét zöld. Annak vettem 😊
-
-
BobChemistry
őstag
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Májusban ültettem néhány Carolina Reaper magot, ki is keltek szépen, növögettek ahogy kell. Elígértem belőlük pár tövet egy idős, mozgássérült úrnak. Pár napja arra lettem figyelmes, hogy egy kivételével kipusztultak
Van még egy csomag vetőmagom, de félek, már nem lenne termés rajtuk idén, ha most elültetem.
Ha esetleg van valakinek virágzás előtt álló/virágzó (vagy jóformán bármilyen stádiumban lévő) palántája, megvásárolnék 1-2 tövet.
Köszi srácok!
-
BobChemistry
őstag
válasz
CPT.Pirk #3685 üzenetére
Rendben, köszönöm
Kurzuh: most kaptam meg a magokat. Jobb lett volna bő egy hónappal hamarabb tudom, de nem volt mit tenni. Ha kihajtanak és megerősödnek, ki tudom tenni az erkélyre őket, ott hátha erőre kapnak és nyár végéi teremni is fognak.
Jövőre hamarabb nekikezdek -
BobChemistry
őstag
Sziasztok.
Egy hete ültettem el kétféle (habanero-martinique és 7-pot-strain) chilimagot de még se híre se hamva a hajtásoknak. Nem csíráztattam, egyből tőzegcserépbe, földbe tettem őket. Kb. 24-26 fokon vannak. Valóban ennyi idő kell nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Politika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest