-
PROHARDVER!
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soltee1
tag
Na megjött a ticwatch pro.
2 napig teszteltem. Az akksija tényleg jól bírja. 2 nap után is 66%on volt. Nem kapcsoltam ki éjjelre sem.
Gyakorlatilag teljes mobil az új 2.2 wear os-el.
De 2 év pebble használat után nekem ez túlságosan komplex óra. Tehát rájöttem, hogy bőven elég nekem a pebble.
Amúgy szépen szól a hangszorója, kellően érzékeny a mikrofon, teljesen tökéletesen lehet vele telefonálni.
GPS is pontos. Rengeteg olyan program van hozzá play store-n ami a mobilra. pl. időkép.
Tehát aki hosszú üzemidejű always on okosórát akar, a legújabb waer os-el sztem jelenleg ez a legjobb.
Szép minőségi. Azt hittem nehéz lesz, de meglepődtem még a pebble-höz képest is észrevehetetlen a viselése.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest