Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
M@trixfan #47 üzenetére
"Ráadásul fejhallgató erősítőnek is sokkal értelmesebb egy igazi hangkártya (nem SB)"
Pl. mi? Nekem pl. M-Audio Revolution-hoz van épp "szerencsém". OK, a Revolution az nem profi kártya, de gondoltam nekem megfelel az integrált sistergő helyet, ja és persze a lényeg, hogy van rajta fejhallgató kimenet, ellenben a többi M-Audio-val. És nincs is fejhallgató kimenetével gond, kivéve, hogy valami olyan elmebeteg mértékben hangos, hogy majdnem minimumra kell letekerni, hogy ne robbanjon le a fejed. Ott lent viszont már jó nagy ugrások (lépcsők) vannak a hangerőben, szóval vagy túl halk, vagy túl hangos... Agyrém.
Mod: Ja ez amúgy nem csak az M-Audio-ra jellemző... az integrált dettó ugyan ezt játszotta, csak persze még sistergett is hozzá. A lényegen nem változtat... mégis mire gondolnak a gyártók, mit kéne tennie a felhasználónak? Forrasszanak ellenállásokat a fejhallgató elé, vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó fülhallgatók, Sony, JBL!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest