- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Androidos fejegységek
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ertem. Az uj nev es uj szamozas miatt gondoltam, hogy nagyobb valtozas is van, sot valami netes teszt szerint erezhetoen gyorsult. A csikszelesseg sem valtozott?
A Van Gogh -rol semmi publikusan megoszthato info nincs? En azt vartam a legjobban az AMD-tol.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
S_x96x_S
addikt
Azért a 7nm-es bejelentés tartalmára is kiváncsi leszek.
persze ez a befektetőknek szól, hogy ne veszítsék el a reményt ..."In addition, the company has made strong progress on its 7nm process technology and plans on providing an update when it reports its full fourth-quarter and full-year 2020 results as previously scheduled on Jan. 21, 2021."
https://newsroom.intel.com/news-releases/intel-appoints-tech-industry-leader-pat-gelsinger-as-new-ceo/?prohardver=enableMottó: "A verseny jó!"
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bob Swan február 15-ig tölti be aktuális pozícióját, de a további szerepéről még nincs információ.
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest