Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Nem mondtam, hogy user error lenne. Egy 2ghz-es 28nm-es lófitty menjen már el only bordával, ha nálam x2 235e 45nm 2,7ghz-en alulfeszelve net alatt elment. De ugyanúgy elment más x2 is ezen az órajelen annyira alulfeszelve. Lehet a kupak alatt nem érintkezik jól a mag. Vagy a kupak nem annyira sík mint kellene, bár azt lehet látni. Az is lehet, mivel már jóval kisebb a csíkszélesség így a mag mérete és vele a hőleadó felülete is és úgy már tényleg lehet kevéske a borda. Azt mondtam amit én személy szerint kipróbáltam/használtam.
szerk: Ez a cucc jó megoldás lehet annak aki ráhackel egy 12-es halk ventit, vagy van elég szellőzés a házban. De fantáziát nem látok benne, van más cpu hűtő akár ekkora méretben is amelyiknek legalább az alja réz és van amiben van közvetlen érintkezésű hőcső is a magtól. Drágábbak, de legalább használhatóak. Azért kipróbálnám mit tud ez magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejlődött is, meg nem is a Realme Narzo 90x
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest