Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
msgt.fubar #8 üzenetére
Azért én mint hozzá nem értő kiváncsi lennék, hogy miért olyan szörnyű ez a kép ?
Okés a kompozícióa az alső tök fekete sáv kicsit bántja a szememetDe ez ellen nemhiszem, h lehet tenni valamit.
Ahogy én észrevetetm full amatór fotózásban egy átlag géppel a nem megfelelő fényerő okoz zajosságot. Amit mellesleg Photoshoppal már elég szépen ki lehet szedni
Amúgy van már olyan topic, ahol szépen leírják, hogy mikre kell odafigyelni a fotózásnál?
Úgyértem, sajnos nekem az iso400 sem mond sokatMax annyit, hogy biztos v.mi szabványról lehet szó.
-
válasz
msgt.fubar #8 üzenetére
azért hozzátartozik, hogy:
- az égbolt alatti rész (= föld) marha unalmas volt, nem lett volna mit mutatni rajta
- ha nem expózom alul, az égbolt nem ilyen "drámai" (nem volt semmilyen szűrőm)
- a középre komponálás nem vmi 100%-os bűn, sajnos nem voltak például átlósan futó szőlőtőkék, vagy valami hasonló, ami vezette volna a szemed egy jobb kompozíciónál
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen monitort vegyek?
- Ghost Of Yōtei
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest