Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én már évek óta Androidot használok arm miniPC -ken, úgyhogy megszoktam. Nekem már a többi OS az idegen. Linuxon is folyamatosan nyomvatartom a bal egér gombot és csodálkozom, hogy miért nem történik semmi. Azt kell mondanom, hogy ezt a Remix OS -t nagyon jól összehozták. Jól van optimalizálva az asztali környezethez. Nincsenek különleges igényeim. E-mail, böngészés, filmnézés, TV -zés, stb. Egyáltalán nem érzem, hogy ezekhez nekem bármi hiányozna a Linux -ból, vagy a Win -ből. A telón is Androidot használok. Nekem így tök természetes, és egyszerű az egész. Felmegyek a Play -re és telepítem ugyanazokat a megszokott alkalmazásaimat. Sztem pl. a Gmail -t, vagy a Google Térképet sokkal jobb Androidos kliensben használni, mint webes felületen. Vagy, ott a Telenoros MyTV. Telepítem és ahol netem van, ott TV -m is. Stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest