- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Acer notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
válasz
Stauffenberg #17 üzenetére
Na ez az, ezért járok utána. Ideális lenne egy "akármilyen" tablet mikro/mini hdmi-vel + a kábel persze, ez így vállalható többletköltség.
Szerk: elsőre ezt találtam, nem reménytelen tehát... [link]
-
Taranti
senior tag
válasz
Stauffenberg #13 üzenetére
Nah, köszi!
Utánajárok, milyen kábelek/csatlakozások kellenek, illetve mennyi pluszköltség. -
Taranti
senior tag
Engem az zavar ezekben a gépekben, hogy én gyakran "filmezek" focimeccseket (alacsonyabb osztályok, félamatőr szint) későbbi elemzés/oktatás céljából. Viszont a kicsi kijelző miatt néha nem azt filmezem, amit szeretnék, mert egyszerűen lemaradok a labda vagy a játékosok mozgásáról. Az 5"-os okostelefon kijelzője már rendben volna, csak ott a képminőség+zoom ugyebár...
Viszont erre a szintre még az ilyen gépek ára is kissé határeset, nem még a drágábbak (ugyanakkora kijelzővel). Pont azon álmodoztam egy nap, hogy az ilyen kijelzőket kivezetni egy 6-7" tabletre, miközben a tripodon igazgatom a kamerát nekem ideális lenne, de ilyent még nem láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest