- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- NiMH akkumulátor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
6 hónapja rendelkezek g20-al. Eddig IP tv valamint egy pana dmr-eh 65 tip. dvd lejátszó volt rákötve hdmi kábellal (hdmi1 és hdmi2 bemenetekre)
Vettem egy 10 m-es hdmi kábelt és a pc-t is rákötöttem (asus 5770 vga) a hdmi3 bemenetre...... ekkor jött a csodálkozás erős sárgás rózsaaszines lett a kép (alatta látszott a pc képe)...... gondoltam valami beállítás gond van de fél napos próbálkozás után se lett jó.....Következő művelet mindent kikapcsoltam és csatlakozó dugdosás következett (jó párszor)
Végül is jó lett a pc csatlakozás de csak a hdmi1 és hdmi4 csatlakozásnál (tökéletes kép, hang)
Az ip tv és dvd lejátszó az összes hdmi csatlakozón jön tökéletesen.Szerintetek ez normális? Voltam a helyi (Békéscsaba) pana szervízbe de nem tudtak rá válaszolni.
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy p42g20-as tv-t egy hónappal ezelőt (megfogott az 5-év garancia) A tv-t hazavittem beüzemeltem (invi tv). Nem csalódtam benne nagyon szép képet kaptam alapból, állítgatások nélkül. A múlt héten szántam egy kis időt és hozzákezdtem komolyabban állítgatni a tv-t........ Itt jött a nagy meglepetés a bal felső sarokban (4:3 képaránynál, oldalt szürke sáv) egy szép nagy SONY felirat díszelgett..... (nincs sony felszerelésem)....
Irány vissza a bolt közlöm velük mi a gondom... de mivel letelt a 3 nap gari elküldtek a pana szervízbe..... A szervízbe bevittem a tv-t reggel délután felhívtak hogy mehetek érte.... ott közölték hogy ezt a hibát a panasonic nem veszi be ez e forgalamazó bolt hibája......ugyanis sony demót nyomtak a tv készüléken ami nem gond csak valszeg kimerevitve maradt a demó anyag és a fehér feliradt beleégett.....(normál adás alatt nem látszódott (16:9)
Egy kis telefonálás után (szervíz- forgalmazó üzlet) a tv-t a forgalmazó üzlet kicserélte.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest