Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
6 hónapja rendelkezek g20-al. Eddig IP tv valamint egy pana dmr-eh 65 tip. dvd lejátszó volt rákötve hdmi kábellal (hdmi1 és hdmi2 bemenetekre)
Vettem egy 10 m-es hdmi kábelt és a pc-t is rákötöttem (asus 5770 vga) a hdmi3 bemenetre...... ekkor jött a csodálkozás erős sárgás rózsaaszines lett a kép (alatta látszott a pc képe)...... gondoltam valami beállítás gond van de fél napos próbálkozás után se lett jó.....Következő művelet mindent kikapcsoltam és csatlakozó dugdosás következett (jó párszor)
Végül is jó lett a pc csatlakozás de csak a hdmi1 és hdmi4 csatlakozásnál (tökéletes kép, hang)
Az ip tv és dvd lejátszó az összes hdmi csatlakozón jön tökéletesen.Szerintetek ez normális? Voltam a helyi (Békéscsaba) pana szervízbe de nem tudtak rá válaszolni.
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy p42g20-as tv-t egy hónappal ezelőt (megfogott az 5-év garancia) A tv-t hazavittem beüzemeltem (invi tv). Nem csalódtam benne nagyon szép képet kaptam alapból, állítgatások nélkül. A múlt héten szántam egy kis időt és hozzákezdtem komolyabban állítgatni a tv-t........ Itt jött a nagy meglepetés a bal felső sarokban (4:3 képaránynál, oldalt szürke sáv) egy szép nagy SONY felirat díszelgett..... (nincs sony felszerelésem)....
Irány vissza a bolt közlöm velük mi a gondom... de mivel letelt a 3 nap gari elküldtek a pana szervízbe..... A szervízbe bevittem a tv-t reggel délután felhívtak hogy mehetek érte.... ott közölték hogy ezt a hibát a panasonic nem veszi be ez e forgalamazó bolt hibája......ugyanis sony demót nyomtak a tv készüléken ami nem gond csak valszeg kimerevitve maradt a demó anyag és a fehér feliradt beleégett.....(normál adás alatt nem látszódott (16:9)
Egy kis telefonálás után (szervíz- forgalmazó üzlet) a tv-t a forgalmazó üzlet kicserélte.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Tesla topik
- Milyen monitort vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest