Új hozzászólás Aktív témák
-
Somansky
aktív tag
válasz
Celeborn #727 üzenetére
Szia!
Nekem is Cseh a készülékem. Lehet túl jó füled van és eleve a ciripelésre vagy rákattanva, azért hallod folyton. Nem mondom, hogy én nem hallom 2 méterre is, ha mondjuk egy szép havas táj vagy rajzfilm megy a TV-ben, de nem zavaró nekem egyáltalán.
Nem vagyunk talán egyformák- -
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Az 5év garanciát kinek sikerült már érvényesíteni?
Én még múlt hét pénteken online megtettem, jött is visszaigazolás a regisztrációmtól, de semmi több. Mi még a teendőm? Várjak vagy?Köszi!
-
Somansky
aktív tag
válasz
Celeborn #707 üzenetére
Ez így igaz. Olvastam valahol, hogy érdemes, a szürke szín hagyni még ha ront is az esztétikán. Mert a beégés veszélye így is fennáll.
Apropó tegnap megvettem a 42G20-amat én is a Euronicsban szintén 5 év garival.. A tv adásoknál valóban fakóbban a színek, mint a CRT-men volt, de HD filmeknél már minden űber király
A kis 55Cm-es Samsungom után ez a 106cm tiszta mozihatás.
A zúgást én is hallom, de csak ha a tv mögé hajolok és ha totál csend van is kb. fél méterre a készüléktől. Engem nem zavar. A CRT-nek is volt egy enyhe hangja.Még van pár dolog, amit be kell lőnöm a HD filmeknél és jöhet a teszt és a bejáratási időszak.
A laptopomról (Dell, ATI 5470-es) próbáltam AVATAR-ozni, de még az sem tökéletes. Az overscant kell még belőnöm, mivel van egy kis fekete keretem és a hangra kellene rájönnöm miért nem szól a tévé... Esetleg a HDMI kábel lehet régi? Vagy plusz beállítás? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest