Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
exx
tag
Nem rossz gép.
...és most már az ára is lejjebb ment, kb. 50k. -
sulep
senior tag
Sziasztok!
Vásárolt valaki ilyen típusú fényképezőt? Mi a tapasztalata? Megéri ezért az árért? Milyen képeket készít?
-
törölt tag
-
törölt tag
A képeket tekintve nemérzem, hogy a vélemények változtak volna az elmúlt sok évben pana digikompaktok terén. kellő fényben pazar, de utána zajosodik, romlik. mondjuk a kritikusnak vélt képen inkább porra tippelek, mint zajra.
Sok gépet megélve azt mondom, azért még mindig bőven jó minőséget nyújtanak a panák színhűség szempontjából is. S ekkora méretből sokkal többet kihozni már igazán művészet. -
Gondwana
addikt
Rejtélyes nyílást találtunk az akkumulátor fedelén, amely egy körömmel könnyen nyitható kis műanyag lappal van lefedve. Szerkesztőségünkben tippelgettünk, vajon mi célt szolgálhat ez az extra nyílás, de nem jutottunk dűlőre.
Ha a kis szürke izét kipattintva lyuk van az akkufedélen, akkor emlékeztet a Canon markolatokon lévő kis rugós nyílásra: a külső táp csatlakozója is akkumulátor alakú, csak drót lóg ki belőle - pont itt.LX3 rulez!
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Yany
addikt
Hát mondjuk az extranagy látószög (25mm ekv.) és az ebben a tesztben is említett kellemes tulajdonságok egy helyen, cirka ugyanennyiért (60 alatt beszerezhető). Szerintem ez önmagában elég érdekes. No meg az árkategóriában sokan keresnek gépet, sok ember találhatja ezt a gépet jónak (feltéve, hogy az értékelésed szerint is olyan gép, amivel megéri foglalkoznia a vásárlóknak). Meg én is kicsit kiváncsi lennék, hogy mi az, amiben szerintetek nem annyira okés a gép.
Na, beszéltem asszonykával, vasárnap estétől szerda estig fel tudjuk ajánlani a gépet tesztelésre.
ps.: [Itt] még korábban összeírtam azokat a tulajdonságokat, amiért erre a gépre esett a választásom.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Yany
addikt
Ugyanebben az árban még mindig jobb vételnek tartom az FX37-est. Bár egész jónak érzem a végeredményül kapott értékelést itt is.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest