Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
attol fuggmire,kolt az "atlag nep". Ha csalad van, akkor valoban valoszerutlen, hogy 200ezerert vegyenek telefon/tablet kombot pl, meg 5colos FHD kijelzos telot...ha a "nep fianak/lanyanak" viszont ez a hobbija, es erre gyujt, akkor nem feltetlenul mutogatas miatt vasarolja...nekem is van ismerosom aki egy ev alatt szedett ossze penzt felso kategorias tabletre, es most orul neki.
A padfone2 szerintem pont az a kategoria ami olyan ha valakinek kell felso kategorias tablet es telefon is, akkor azzal olcsobban tudja megoldani mintha ket hasonlo tudasu kulon eszkozt kulon vasarolna, es ez a nyito ar aminel lesz meg kedveobb is par honap mulva. -
csab2
veterán
Természetesen a honlapon még semmi. Csak a letölthető árlistában vannak benne az újak, "hamarosan" megjelöléssel.
-
atikó
őstag
Hát remélem hogy lesz más szolgálattónál is!
és nem hiszem hogy megérné 2 évre lekötnie magát az embernek! -
fojuzer
aktív tag
Hm bizony ezek "felsö házi parlamento árak" s nem a népnek készülnek,eladásra! Igaz a Gazdagokat sosem az ár.inkább megmutatom nekem már van buzditja.Legyen választék,ara szükség van,ha elérhetelen az átlag /Prolik/ számára akkor is!
-
törölt tag
Nagy örömmel látom a 620-as érkezését. Korrekt árban kezd. Jó vétel lesz Wp-vel ismerkedők/610-est cserélők számára.
-
AMD Power
titán
Nem rossz a 70e nyitó ár a 620-ért.
-
saiyajin
senior tag
Azért dicsértes, hogy egyre több ritkaság kerül be a szolgáltatókhoz (még ha horribilis áron is). A lumia 620 pedig tényleg korrekt áron kezd, vegyék is minél többen!
-
Jó lenne ha a T-nél is bevezetnék a Padfone 2-t
-
Ati1979
veterán
A padfone2 elég drága.
Viszont a 620-as nokia nem rossz áron van. Egy jobb előfizetéssel szinte ingyen elvihető. -
-
Kapanyél
őstag
Jó áron tolják az S3 Mini-t. Hülyének is megéri!
-
pit stop
addikt
Xperia Z németben napi árfolyamon 175.000 ft - másik hír. Telenor bevezeti kártyás csomagban: 185.000
Tiszta haszon! -
SkyLaci
őstag
na az SII kifutott, gondolom majd jön helyére az SII+
-
z0d1AK
nagyúr
Ő úgy gondolta valószínűleg, hogy csak a telefont, tablet dokkoló nélkül. Személy szerint a Padfone 2, mint telefon nekem is tetszik, de a tablet dokkolót nem használnám ki. És mivel egyelőre külön nem is szerezhető be a telefon, még eladni sem egyszerű a dokkolót, főleg nem itthon.
-
zseny
csendes tag
Teljesen egyetértek z0d1AKkal. Most is csak a padfone2szól szinte minden hozzászóló, pedig a lumia 620 ára is megérne egy két mondatot. Én nem rég cseréltem telót, gondolkottam én is valami nagy erőművön, de végül is döntött a józan ész, és a pénztárca, és vettem egy lumia 620-t.
-
NGA
addikt
Lumia 620 ára nagyon jó! Azthiszem eljött az idő, hogy lecseréljem a LG Optimus 7-et!
-
dreamdancer
őstag
Alapvetően senkinek sincs "szüksége" 100K + forintos telefonra, de akinek van pénze a nagy kijelzős, HD-s (full HD-s) felbontásra meg hogy játékkonzolként használja a telóját, hát miért ne. Szvsz a képességeihez, különlegességéhez képest se a Padfon, se a Z nem túlárazott.
De a valódi öröm tényleg a Lumia 620, mondjuk azért az érdekes, hogy van, ahol függetlenül olcsóbb, mint a Telenornál kártyával. Az Asha 311 viszont, hát khm... Ezt a szériát nem kellene a Nokiának erőltetnie, kicsivel többért Blade 3 kapható, akkor meg minek ez az egész.
-
oceanrush
senior tag
Hmm... £580 körül jönne ki a Padfone 2... Itt Angliában csak ebay-ről tudnam megvenni, és drágább is lenne, meg nem volna csak taiwan-i garim... Lehet haza kéne ugrani egyért.
-
z0d1AK
nagyúr
Azt azért megállapíthatjuk, hogy itthon szeretik túlmérni magukat az emberek. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy a buszon ülő 14 éves kislánynak például feltétlenül szüksége van egy Galaxy SIII-ra, de számos hasonló példa van. De ugyan így nehezen tudom elképzelni, hogy nagyon sokan kihasználják a 15-25 ezres díjcsomagokat, amelyeket csak azért kötnek meg - gyakran gondolkodás nélkül -, hogy olcsóbban kapják meg a telefont a szolgáltatótól.
De hát ez a mohóság és felelőtlenség jellemző egyre több emberre manapság. Elég csak megnézni itt korábban a 35 ezerbe kerülő WayteQ xTAB-70dci bejelentő hírét. A legjobb ár/érték arányú tablet HD IPS kijelzőt kapott, kétmagos procit. Erre milyen hozzászólások sora jött? Lehetne GPS, Bluetooth, HDMI, több háttértár, több garancia, nagyobb akkumulátor, stb. Tehát egy Nexus 10-et szeretne mindenki 35-ért...
-
Rusi
senior tag
Igen, lehet venni hűség nélkül, ergo készülék nélkül. Ha te megveszed a készüléket 210-ért kártyásan és mellé veszel XY csomagot hűség nélkül, megteheted. De akkor ne várd már el, hogy 110 ezer legyen az ára...
zodiak
Az említett mondatot én is úgy gondoltam, ahogy te, tehát a szolgáltatók között elsőként náluk kapható, mindjárt javítom.
-
hunter84
aktív tag
Ilyen áron remélem a tablet kabátot is adják a Padfone mellé, ellenkező esetben kib.szott drága.
-
Wa2x_
veterán
Jó árral kezd a Lumia 620
-
b.daniel
senior tag
L620 45-ért örvendetes
-
Rusi
senior tag
A 199 ezres árnál kapsz hozzá egy 1700 forintos alapcsomagot, amiben van kb. 40 perc beszélgetés vagy 1900-ért egy olyat, ami korlátlan Facebookot és 50 mega netet ad. Ugyebár értelmes ember ha ilyen készüléket vesz, akkor nem épp ilyen előfizetést fog mellé választani (a kártyás csomagról nem is beszélek), hanem nyilván beszélni, netezni, egyszóval használni akarja, ahhoz viszont nem ezek a csomagok valók, és akkor a készülék is olcsóbb.
-
Cyberpunk
félisten
Jó drága a Padfone 2.
gondolom csak a mobilt nem lehet külön venni náluk.
-
peestee83
aktív tag
Akkor sem értem az árképzését a cégeknek, és nem csak a Telenorra gondolok.
Padfone 2: két éves előfizetéssel 199 990 Ft, egy éves előfizetéssel 204 990 Ft, kártyás csomagban 209 990Ft .... így ki az az "okos", aki előfizetéssel veszi?
Rendben, ha XL vagy XXL tarifával rendeled, akkor már megérheti (de nem biztos).Pozitívum: Van hivatalos Padfone2, és a Z is megérkezett
-
DIEGO15
őstag
az oldalon még nem látszik a padfone 2
-
Kasya
nagyúr
Azert a Padfone 2 arat sokallom, meg akkor is ha nem nagyon kaphato mashol. Viszont orvendetes, hogy felvettek a kinalatba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ashes of Creation (MMO)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest