Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vesztor87
senior tag
A mobil aláírás (bejelentkezéskori sms) ingyen van, az egyéb sms attól függ milyen teló szolgáltatód van, de kb. 20 ft. Ha most 30 alatti vagy akkor a simple.hu-ra felmész, és ott össze lehet rakni a saját igényeknek megfelelő számlacsomagot, kinek szája-Íze szerint. Nekem is marha sok az sms költség, havi 1000-1500 ft, de csak azért, mert úgy állítottam be hogy mindenről kérek sms-t. A direkten belül ugye be lehet állítani hogy terhelés/jóváírás esetén kérsze-e sms-t, ha igen, akkor mekkora összeg felett küldjék.
Marhára testre szabható itt minden, csak sokan nem tudják
 Egyik ismerős is lázong hogy szar OTP meg minden, mert neki a lakáshitel miatt kellett csak oda utaltatnia a jövedelmét, és milyen tré mert drága... mondom válts mondjuk Alap csomagra, ha oda megy a fizud ingyé lesz a szla vezetés (ha 1000 éves vagy akkor is), van havi 1 kp felvételed ingyé, ingyen van a kártya is.... erre: van ilyen? pffff az emberek 99%-a tapasztalatom szerint úgy szeret mást/másokat szidni hogy nem néz a dolgok mélyére... meg is érdemli az ilyen

- 

ntomka
nagyúr
Szerinted nekem dísznek van?

(#15) Stanley-B.: "Az ügyintézést megint csak nem hasonlítanám össze, OTP-nél eddig csak flegma, bürokratikus és lassú ügyintézéssel találkoztam (lízing kész rémálom)."
+1
(#16) DeFranco: Én nem szidom, főleg divatból nem. Szimplán azt mondom, hogy drágák és rosszul kezelik az ügyfeleket. Nyilván mindenki a maga és környezete alapján tapasztaltak szerint ítél, ami okot adhat az eltérő véleményekre.
 - 

Stanley-B.
őstag
Én nem látom, hogy az OTP-nek jobb ajánlatai lennének 26 fölött.
Igaz te azt írtad, hogy nincs olyan ami lényegesen olcsóbb lenne OTP-nél, hát , azért azt tudjuk, hogy eléggé hasonlóak az árak, de ugyanolyan díjú számlavezetés mellett előbb választanám az UniCreditet, CIB-et, K&H-t, hogy csak olyanokat soroljak, akiknél van tapasztalatom és számlám (OTP-nél is van).Pl. a K&H vállalkozói számlám jóval olcsóbb az OTP ajánlatánál.
Az ügyintézést megint csak nem hasonlítanám össze, OTP-nél eddig csak flegma, bürokratikus és lassú ügyintézéssel találkoztam (lízing kész rémálom).
Lássuk csak: CIB mindenben magasabb színvonalat nyújtott.
UniCreditnél 3 perc volt a számlanyitás, mert neten kitöltöttem és nem is a megbeszélt időpontra mentem be, de az asztalon ott volt kikészítve már minden papír, csak alá kellett írnom, tényleg 3 perc.
K&H-nál az ügyintézőm személyesen felhívott, hogy megjött a bankkártyám.Ezek közül egy sem volt meg az OTP-nél.
Hogy a fenti 4 bankot nézzem, mindegyiknek több fiókja van mint megyénként egy, CIB-nek pl. kifejezetten sok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
 - Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyik ismerős is lázong hogy szar OTP meg minden, mert neki a lakáshitel miatt kellett csak oda utaltatnia a jövedelmét, és milyen tré mert drága... mondom válts mondjuk Alap csomagra, ha oda megy a fizud ingyé lesz a szla vezetés (ha 1000 éves vagy akkor is), van havi 1 kp felvételed ingyé, ingyen van a kártya is.... erre: van ilyen? pffff az emberek 99%-a tapasztalatom szerint úgy szeret mást/másokat szidni hogy nem néz a dolgok mélyére... meg is érdemli az ilyen