- Projektor topic
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Pfej, szálljon vissza a fészekbe...
-
Dany007
veterán
Hoppá, át is futottam.
Tényleg nagyon olcsón sikerült megvenned. Nagyon szép. Gondolom élőben méginkább.
A 90 fokos elrendezéssel sincs semmi bajom. Sokan anno mikor kijött szidták a porszívó effektus miatt, de igazából nincs sok valós alapja. Nekem most is így van elrendezve a gépem csak egy külön egyedi "házban". És a porszűrő rácsok teszik a dolgukat. Heti egyszer kitakarítom a rácsokat és kész. 3 havonta meg a komplett gépet, de belül alig van érdemi por ennyi idő után se...Szóval korrekt na. És tényleg elég ritka cucc már. Vszínű ha jó állapotban őrzöd meg, akkor hasonlóan jó áron tudod majd továbbadni.
Néztem én is az újabb szériákat, de azok valahogy nem fognak meg annyira. A 01-est itt a PH!-n láttam valami bemutatóba és első látásra megtetszett. Azóta se volt ilyen - ami első látásra ennyire -.
-
Madn!ght
addikt
Én két éve jutottam hozzá, újszerű állapotban (blogomban írtam is néhány sort róla
). Azóta páran már írtak privátot, hogy ha el szeretném adni, akkor jelezzem, mert szívesen megvennék tőlem.
Nyílván nem véletlen, nagyon el lett találva szerintem.
Úgy látom az 5. széria is erre a dizájnra hajaz, de szerintem nem valami jól sikerült a ráncfelvarrás, amit kapott.
-
Habugi
addikt
Nemrég szereztem egy Raven 03ast, az újat nézegetve nem érzem úgy, hogy lecsúsztam volna bármiről is.
A sorozatból még mindig az első a legszebb, márha ez egy szellőzésre kigyúrt háznál szempont lehet. -
szab.tam
nagyúr
értem, amire gondolsz, de ez csak elvi legenda.
a gyakorlatban bármilyen szögben állhat a hdd.hatalmas erők hatnak a nagy fordulat miatt, és ugye azt a kis "hervadt" g "nyilacskát" kell hozzáadni.
pl. függőlegesen álló tányéroknál sugárirányban mindig húzza lefelé egy g.
ami ugye elvben eleve sokkal rosszabb, mintha hason, vagy háton fekszik.
így már a pontosan 90 fokban élére állítás is kicsinálná, ha ez számítana valamit. -
proci985
MODERÁTOR
ez a tokeletesitett varians.
nezd meg a Fortress05ot (belso elrendezes egyezik, csak az az unibodys premium hazuk, a Raven meg a az olcsobb gamer az artol most tekintsunk el, 118USD 200hoz kepest olcsobb), akar Fortress FT02-14 is lehetne a neve.
dolog egyebkent osszeer: a Raven03 a Raven02 rancfelvarrasa volt, ami Rave02 a Fortress02 volt attervezett, muanyag kulsovel, megfizetheto aron.
Fortress/Raven04et elszurtak, az valahol vicces volt, hogy a Fortress02 amit mar 2007ben nezegettem, hogy jo lenne, 2013ban verte teszteken a Fortress04et. es egyebkent az FT02 is kapott rancfelvarrast, mar USB3al szallitjak. true classics never go out of style... ahogy a TJ07 is kaphato a mai napig.
-
Vajon mi lesz a benne lévő HDD-kkel így, hogy bizonyos szögben el van forgatva a keret? Állítólag csak vízszintesen vagy függőlegesen lehet őket használni, különben a csapágyazás hamar tönkremegy bennük.
-
Locutus
veterán
Nem értem miért kellett ebből is egy bal ablakos tucatházat csinálni, amikor az SS különlegessége pont az volt eddig, hogy jobb oldali ablak, bal oldali alaplap, akár felfelé néző csatikkal is. Pont mikor már vennék egy ilyesmit, akkor az új szériával visszafelé lépnek...
-
FiachraBán
tag
Ezt a házat Gombóc Artúr-ról formázták, hogy így meghízott két oldalra, vagy csak nekem tűnik daginak?
Mondjuk Gombóc Artúr nemtom milyen madár volt. -
misx
senior tag
Ebben most minden ferdén lesz.
-
Dany007
veterán
Hát, nekem még mindig az első tetszik a legjobban! : )
Ha valaha lesz újra hagyományos PC házam biztos beszerzek egy 01-est. -
BlackSoft
addikt
Jól néz ki szerintem
És az ára sem magas...
-
XuChi
addikt
Most néztem végig a raven evolúciót és nekem a raven 01 tetszik a legjobban. De azt már sehol nem lehet kapni
-
Mate
nagyúr
Vártam már, hogy jöjjön. Nagyon jó ötletnek tartom.
Viszont mikor megláttam... Nagyon rusnya lett szegény.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Holló, nem sas!
De fura az a döntött belső...
-
3.Aragorn
addikt
Ez így elég halovány. Inkább a Raven3-ból adhattak volna ki egy tökéletesített variánst. Akár a fortress vonalra...
A Raven - sas nekem is szemet szúrt. -
r0ach
tag
Van benne némi Asus ROG-os beütés, legalábbis nekem arra hajaz. Csak nincs benne SPM fokozat
-
szab.tam
nagyúr
"Raven (sas)"
a sas nem eagle?
igaz, az oroszlán is macska... -
XuChi
addikt
Hát ez nem lett valami szép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Optikai meghajtónak még így is szorítottak helyet a 90 fokkal elforgatott alaplapos ház belsejében.
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest