- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #97 üzenetére
Nekem akkor is elojott, ha az AGP buszt tuningoltam. A regi lapoknal ez elkerulhetetlen. Az ujabb kartyak nem erzekenyek ra, de a pl itt is hasznalt Rage nem szereti, ha 40MHz fole viszem a buszt.
-
válasz
VaniliásRönk #95 üzenetére
Nagyon sok hiba csak akkor jon elo, ha a graf alrendszert tereled. Ilyen pl. amikor 3DMark alatt elkezd szemetelni veszett modon. Ugy ehhez kell a VGA, AGP... driver, kulonben nem tudod eloidezni. Tok jo lenne, ha egy telepitett rendszerrol lehetne live CD-t csinalni.
-
válasz
VaniliásRönk #93 üzenetére
Ezekkel a CD-s XP-kel a driverek miatt van gond. Arra kellene egy egyszeru es gyors megoldas, hogy egy telepitest kovetoen RAMdrive-rol futo XP-t tudjak generalni. Mondjuk a RAM drive megint kiesik ezeknel a regi gepeknel, mert a PII vonal folott tudok csak beletolni 256MB memoriat es a maximum ott is csak 512-1G laptol fuggoen
-
válasz
VaniliásRönk #89 üzenetére
512MB RAM? Az mar nem az en vilagom, annyi talan ha osszeadnam az osszes hobbigepem, akkor jonne ki
Amugy linux alatt alap, hogy a root ro, igy max a work particiot kell ujra formaznom. Tenyleg, win alatt megoldhato, hogy a rendszer particio ro legyen?
-
válasz
VaniliásRönk #87 üzenetére
Ha tuningolni kezdesz, akkor ugy konnyeden dugajaba dol es ugy is marad, csak az ujrahuzas segit. Linux ext3-mal nem csinal ilyet, csak jolszitualtan eldobja magat
-
válasz
VaniliásRönk #85 üzenetére
Azon kivul, hogy instabil, drivrekkel folyamatos gond van es harklisabb, mint ket anyos egyuttveve? Semmi az eg egy adta vilagon.
Szerencsemre akkor adta be a kulcsot, mikor mar minden Pentiumos teszt keszen volt.
-
válasz
VaniliásRönk #83 üzenetére
widos9x-bol elegem van. 2k-ra nem tudtam osszehozni a vi mvp3-ti4200 drivereket, hogy ne fagyjon. Marad az XP es a varialas a memoriamodulokkal.
-
Koszi. Az uj teszteknel pont ezen morgok. Vannak progik, amik bekesen elvannak 128MB memoriaval, vanak amik viszont hasznalhatatlanok 256 alatt. Abban maradtam, hogy 256-al merek, mert az alatt hasznalhatatlan az XP. Igy viszont csunyan ki fog kapni a K6-2 az Intelektol...
-
válasz
VaniliásRönk #73 üzenetére
emlekszem amikor kijott a ti4200 en orultem, hogy a BH6-ba sikerult belevarazsolni egy 1GHz-es P3/Radeon 7500 duot.
-
válasz
VaniliásRönk #71 üzenetére
Via MVP3 sikerult osszeparositani a ti4200-at. Kicsit aranytalan
-
válasz
VaniliásRönk #65 üzenetére
Hasznalj peltiert. Azzal siman le tudod vinni fagypont kornyekere. Persze kell a meleg oldalara valami jobb huto, nekem egy TX2 bevallt, igy kb -5 fokra tudom huteni 12V-on. 7V-on kb8 fokon fut egy 20W koruli processzor.
-
válasz
BlueAthlon #39 üzenetére
Nagyjabol leirtad a kovetkezo reszt:
Pentium 166 200MHz-en
MMX 200 280-on6x68L, 6x86MX, K6, K6-2, termeszetesen minden tunignolva is
MMX vs 3DNow
-
válasz
csatahajós #23 üzenetére
Ami biztos, az a pentiumos cikk második fele. A grafikonok és a bevezetés már teljesen kész, most írom át teljesen a teszt részt. Tervezek még egy Athlon-P2,3 tesztet, de 1GHz fölött már nem hiszem, hogy sok újdonságot tudnék mutatni.
-
Koszonom. Javitottam:
A tesztek során belefutottam pár érdekes, bár végiggondolva logikus eredménybe.
Erdemes tudni, hogy elsore sikerult osszehozni egy kb 2x ekkora terjedelmu cikket, amit utanna megvagtam, ujrafogalmaztam. Sajnos jo par helyen erzem, hogy docogos lett ettol.
boeing: [Westmere - hogyan keszult]
-
Kosznom. Termeszetesen nincs hibatlan iras, ha hibat talaltok benne szoljatok, javitom.
A folytatast lassan, de biztosan olvashato formaba ontom es megprobalom 10 oldalrol ertelmesen megvagni.
A teszt messze nem tokeletes: jo lett volna egy 133MHz-re kepes alaplap es meg 4-5 mas proci is, de nem akarok telhetetlen lenni. A legnagyobb gondot a Windows driverek okoztak, a tesztben szereplo konfig nagyjabol stabil lett, de ehhez 4-5 VIA es 2-3 ATI driver kellett. Szerintem az MS regi fejlesztoi kozul par erosen csuklott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest