- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
A váltás persze még odébb van, de sajnos annyi negatív tapasztalatom volt az elmúlt időben az iPad 3-mal, és a konkurencia is erősen felnőtt, hogy ez a kettő erősen aláásta a bizalmamat az Apple iránt (de főleg negatív tapasztalatok, amelyek nem csak szoftveresek).
#15 oszi666: Igen, a lassú alkalmazásmegnyitás megvan nálam is, de gyakran előfordul, hogy pl. a chrome-on belül (amit sokáig használtam, mostmár kényszerűségből áttértem másra) nem nagyon lehet 2-3 tabnál többet életben tartani, mert utána fogja magát és az egészet újratölti. Akkor a kedvenc szövegszerkesztőm, a textilus az minden alkalmazásváltás után újratölti magát, mintha nem lett volna elég memóriája. Apropó, az alkalmazásváltás funkció mindennel együtt háromszor lassabb, mint iOS6-on volt. Lehúzásnál, hogy keressek valamire, az egész rendszer megakad 2-3 másodpercre. Ha belépek valahova (pl jegyzetek) és elkezdek írni valamit, akkor gyakran 5 másodpercdel később kezdi el megjeleníteni a betűket, és a fele anyagot, amit addig gépeltem lehagyja. A képernyőfeloldás sem akadásmentes nálam. Ha több minden meg volt nyitva egymás után, és netán visszamegyek egy alkalmazásra, amit korábban az elején megnyitottam, akkor hajlamos egy negyed perces gondolkodás után összeomlani. Ezek sajnos a mindennapos dolgok, amelyek nem voltak jelen az iOS7 előtt. (És az is előfordult párszor, hogy valami annyira beakadt, hogy az egész iPad Apple logóval újraindult...).
-
malnabokor
senior tag
iPad 3 tulajként már nagyon várom, mert a felület az nem zavart, ellenben a lassulás annál inkább (nem ehhez szoktam iOS 6 mellett
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest