- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joi29
őstag
-A DDR2-es memóriák a HD2600Pro-kon és a 7600GT-ken még úgy ahogy
elfogadhatóak voltak, de egy 2009-es közép kategóriás vga-n már igazán
nincs helyük. -
Egzee
őstag
Hát azért nem épp ugyan olyan (csak a memória mennyiségében térnek el) a 4650 és a 70-es mert még a kinézetük is más...
-
-
barnam_
nagyúr
4670-ből miért nem lehetett ilyen passzív hűtős változatot kiadni?
-
Psych0
őstag
ezekre még mindig rá kell kötni a hangkártya kimenetét, vagy már megoldják a pci-n keresztül.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
tzsolesz
nagyúr
1. Öcsémnek MSI 4670 512Mb-a van, semmi hangja. Alapon 32C-os, terhelve 47C-os.
2. A 4670-eseket lehet használni játékra, hiszen sokszor bealázza a 9600GT-ét is, de inkább 15%-al gyengébb tőle, tudomásom szerint a 9600GT-ét sem netes gépbe szoktuk rakni.
3. Persze ez nem igaz a ddr2-es RAM-al szerelt 4650-esekre.
4. Van még kérdés?
Jó lenne ha itt egy két júzer minimálisan tisztában lenne ezekkel a dolgokkal. Csak ennyit akartam elmondani, köszi.
-
mg105
senior tag
természetesen én sem úgy értettem, mert a pasziánsz is meg a régi TNT2-esemen, pedig az is játék. arra próbáltam rávilágítani, hogy egy ilyen gyengus hűtéssel és HDMI csatival megáldott videókarit nem igazán használnak (használnék) játékra, hanem rákötik az LCD-re, aminek a felbontását nem hiszem h bírná egy izzasztó játék közben. persze kisebb monitorral és/vagy régi játékkal ezzel is lehet játszani
-
P00By
nagyúr
Kicist sok típus van a 4670/50-ből
-
McClane
aktív tag
Nekem is ciripelős VGA-m van.
(most már legalább tudom hogy a tekercsek miatt) -
Gaben01
őstag
Ezek a hűtők már így ránézésre is borzalmasak,a hangjukat nem is akarom tudni milyen,a passzív vga-król meg nincs jó tapasztalatom.Általában rakni kell a környékére egy ventit,onnantól kezdve meg nem passzív.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Devid_81
félisten
Nos, lehet még "egyszerű" kártyákat is látni manapság?
Már bocs, de lassan csak az alsó kategóriában látni plusz betáp nélküli karikat....
-
félisten
Mire jók ezek a karik? Van aki játékra használja?
Én nem értettem félre"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Vitus
őstag
Na megint egy marék ipari hulladék "green edition" gddr2-vel. Meg még egy rakás msi az über gagyi öntvény hűtőjével. De valahogy pucolni kell a raktárat. Azért a passzív gddr3-al az faintos. A többi túró!
ui.: Tévedtem mind hulladék. Ami jó lenne szar hűtést kapott ami eleve szar kapott egy jót. Itt hever egy marék ebből a sárgára mázolt ótvarból a polcon kézi fém fűrésszel különbet vágok mint ez a hitvány vacak amit a paszta tart oda kb. ha meg húzni akarsz rajta atomjaira hullik szanaszét. Jaj de megutáltam ezeket. Még a szófosás is rám jött.
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
kariad
senior tag
Nagyon szorják a különböző változatokat! Bár ha nincs rajta HDMI Ott az átalakító és kész!
-
tzsolesz
nagyúr
Jézusom, össze kéne már számolni, hogy összesen hány féle 4670 is van már a piacon.
Van választék az biztos. Talán viszik mint a cukrot?
-
HERR Z
veterán
eddig azon ment a marketing hogy a folyadékos kondi szar, szilárdelektrolitos kell
most jön hogy ez is szar, mégújabb kell
a legjobb hogy eddig semmi kondi gondom nem volt soha
kiváncsi vagyok alaplapokon mikor jön ez a csodamaszlagui:eddig se ciripelt
vagyis én nem találkoztam csak alaplappal ami ciripelt és ottis a tekercs nem a kondi[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
Szép darabok, kár hogy MSI. Pici , HDMI, remelhetőleg hosszu elettartam. Mi kell meg?? Jaaa hogy teljesitmény...
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
félisten
Én is félreértettem, bibibíííí!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Typhoon47
senior tag
beállok a sorba, én is úgy értettem
"Education is important but big biceps are importanter"
-
gyiku
nagyúr
en mar olvastam ezt: HDMI support across the whole series, MSI's R4600 HDMI series slips into the market, igy nem ertettem felre
hüllő
-
-
CHIPman
nagyúr
Igen, kicsit félreérthető a cím
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
L3zl13
nagyúr
A címből hirtelen azt hittem egy kártyán van 5 HDMI kimenet...
LOL! Látom nem voltam egyedül...
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
zed1983
őstag
Azért az 5 darabból 1 darabon lehetett volna Display port is a VGA helyett.
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
deicide
veterán
Elnézést, hogy mindig kötözködöm, de az 5 után szerintem elkelne egy vessző...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Óra topik
- Politika
- További aktív témák...