- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
Egy levegővel toltam végig a sorozatot, anno csak emiatt vettem PS-t, megérte.
-
tDr1v3r
veterán
Amennyire szkeptikus voltam annyira ütött.
A harmadik, eredetileg lezárónak szánt rész iszonyat csalódás volt, de a negyedik teljesen 180 fokos fordulat lett, nagyon élveztem, abszolúte pozitív meglepetés volt számomra - igazán méltó lezárása Nathan történetének.
-
nanocry
tag
Ha már ekkora Anniversary-n van az ünneplés, jöhetne egy Enhanced Collection PC-re, köszi, csá.
-
penge111
addikt
Nem is tudom, honnan ismerős az avatárod?
Nekem is meghatározó élmény volt, mikor még csak a kis slim masinám volt, nem akartam elhinni, hogy egy ilyen kis gépből mit ki nem tudtak grafikailag préselni. Meg a sztori is szuper volt, bár nálam a második rész a nagy kedvenc.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
HELLAFLUSH #9 üzenetére
Mert a multi akkora pályákon zajlott, amiken át tudtál volna köpni. Betöltötte a pályát és utána mosta kezeit a játék, nem volt ott a brutál fizika, óriás látótáv és kevés karakterrel kellett foglalkoznia.
-
krx21
nagyúr
Számomra érthetetlen, hogy még nincs kint hozzá egy 60fps PS5 patch...
-
zozika84
őstag
Lehet, hogy most már végig kellene játszanom. Talán ezúttal nem hagyom abba a félénél
-
GodGamer5
addikt
Máig az egyik legszebb és (számomra) az egyik legjobb game. És ezt a szintet egy mára már nevetségesen lassú hardveren érte el.
-
30z.Samu
félisten
Életem egyik, talán legmeghatározóbb játéka!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A születésnap alkalmából a fejlesztők néhány érdekes statisztikát osztottak meg velünk.
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest