Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szia!
    Grat a cikkhez! :R

Hozzáfűzésem, szigorúan magán vélemény, meghallgatni kéretik, egyetérteni nem kell :)

Hangkarik: Szerintem az 5.1-el nem lesznek kevesebbek az alaplapi hangkeltők. Digitális kimeneten tökéletesek lehetnek, egy egyszerű filmnézős gépre. Manapság úgy tudom már az EAX is kifutóban van, így nem szükséges egy X-Fi karit vásárolni a jó játékhangzásért sem, így itt is él az előző kari. Akkor lehet fontos egy usb-s vagy egy pci(express)-es eszköz megvásárlása, ha a hang rendszerünk további tagjai (erősítő, hangládák) bazi jó minőségűek és a hallásunk is eléggé kifinomult hogy levegye a különbséget a 96kbps-es mp3 és a flac között. De az esetek többségében ez nem így van, így megint átlagra marad az alaplapi. Szerintem. Lehet vitázni ezen.
    Egerek: Szerintem felesleges a 2000DPI-s egér. Egy frankó Microsot Intellimouse 400DPI-n sok esetben tökéletes választás lehet még fps-re is. Aki kezdő játékos annak úgyis tökre mind1, nem ettől fog jól menni. Annak idején Én is beszereztem egy Razer Diamondback-et most is 1600DPI-n megy. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, sose éreztem, hogy kevés lenne a felbontása... sőt, néha jól jönne 800DPI... de mind1. A lényeg azon volt, hogy nem a 2000DPI-s lézeres szarság miatt lesz használható az egér(ugyanaz mint a megapixel/zoom hajhászás a fotógépeknél).

Ezeken felül jó pár gépelési hiba van benne, ami nem ront a tartalmon, csak a küllemen, érdemes volna még egyszer átnézni.
    Nagy írás! További hasonló klassz cikket.

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák