- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Én is csak akkor vettem észre, mikor kicsit átpattantam ugyan annál az FPS nézetű játéknál a monitor elé. Vannak érvek és ellenérvek mind két oldalon a TV+Contoller és Monitor+Egér/Bill.-zet témában és ahogy lejött bizonyos játékokhoz (főleg a belső nézetűekhez) a TV+Egér/Bill.-zet lenne az arany középút (mert ugye az input lag ellen egyelőre nincs orvosság), ezt viszont elég nehéz megvalósítani a TV elé tolt kanapén vagy fotelben ücsörögve. A többi game-hez viszont, amíg nem zavaró a lag, tökéletes a contoller is...
-
törölt tag
Itt például írnak az OLED-ekről is ezzel kapcsolatban.
-
SPY0817
aktív tag
Egy dolgot most nem értek OLEDnél minek HDR?
Max képjavító eljárásokhoz látom értelmét, mivel olednél ha jóltudom ott nincs háttérvilágítás. -
törölt tag
A tévé mellett a konzolnak, játéknak, vagy mindkettőnek támogatna kell a HDR-t? Mi kell ahhoz, hogy PC-n is legyen ilyen? Illetve lesz-e mostanában?
Utánaolvashatnék magam is, de fáradt vagyok keresgélni. Hátha valaki képben van és pár sorban válaszol gyorsan.
-
Dniel
tag
válasz
-=RelakS=- #17 üzenetére
Akkor inkább nem próbálom ki a két képernyős funkciót mert kiábrándulok
-
-=RelakS=-
veterán
A Panasonic tv-m input lagja nagy volt.
Alapból nem láttam, viszont ha kétképernyős üzemmódban mellé tettem egy monitort, akkor már látszódott, hogy a monitor hamarabb reagál.Meg valahogy rosszabbul mentek a lövöldözős játékok, pedig nem online toltam.
Kb ennyi a hatása, nem az, hogy kattintasz, és láthatóan később lősz a játékban. Épp csak annyi, hogy ha valahol számít a reakcióidő, az nem fog menni.
-
Dniel
tag
válasz
-=RelakS=- #13 üzenetére
Ebben igazad van, hogy azért sima tévézésre azért lassabbak ezek a tv-k de ha jelenlegi példát akarnék mondani ps4 slim és 40UB800-as tv-nél sem látom, hogy lenne input lag
-
-
-
kolopele
nagyúr
Az enyémen nem tűnt fel ilyen probléma szerencsére, LG 77EC980V. Mondjuk nem idei, és nem is ez a széria. Úgy látszik, csak egyes modelleknél jelentkezik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Irigylem az az ilyen problémákat. Az érintetteknek küldeném az alábbi kis videót
[link] -
X Factor
addikt
Azért az 50-60-at se mondanám, annyira kifejezetten rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SörcsaPH!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Google Chrome
- Fotók, videók mobillal
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Gray Zone Warfare
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest