- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
WEB felülete nem a leg kezesebb, de 30000 karakterenként használható és nincs napi korlát: Neural writer
-
kenand
veterán
Ingyenes Deepl fordításnak sajna vége, előfizetés nélkül is lehette oldalról-oldalra fordítani (kicsit úgy is fárasztó volt), de sajna most kb 20 oldal után 1 napra letilt. Szóval előfizetés nélkül nem megy már...
Én már 3 trialt elfogyasztottam korábbanOpenAI-val is lehet próbálkozni, de gyengébben fordít, még lassabb és max 1/2 oldal megy egyszerre
-
kenand
veterán
válasz
SunMount3r #35 üzenetére
WEB felületen is ugyan az megy
-
kenand
veterán
válasz
SunMount3r #32 üzenetére
Igen a hogy a forumtár is mutatja, egy kifejezéshez ad alternatívákat. Olyat sajna nem találtam, hozzá hogy készítek szószedetet pl. hogy egy adott kifejezést/elnevezést mindig úgy fordítson le. Pl a Horus Heresy-ben Vaskéznek fordítja a Vasöklöket. Fehér Sebhelynek a Fehér hegeket stb..Az alkalmazás lehetne jobb...de amúgy jól fordít. Pár helyen eltolja, de ott a szövegkörnyezetből rá lehet jönni a hibára.
-
kenand
veterán
válasz
SunMount3r #28 üzenetére
DeepL tényleg jó, nem tökéletes de jó. Horus heresy 54 könyvből áll, magyar megjelenés a 30-nál tart. Maradékot lefordíttattam a DeepL-lel. Nem lett tökéletes, de simán olvasható, a 4 könyvet olvasom már így.
Ha valakit érdekel a ide tettem fel őket:UI:
Docx-be konvertálni Callibre-val érdemes EPUB/Mobi-ból és vissza, az megtartja a betűtípusokat és méreteket is, az ingyenes on-line konverterek eltolják... -
kenand
veterán
válasz
SunMount3r #28 üzenetére
DeepL tényleg jó, nem tökéletes de jó. Horus heresy 54 könyvből áll, magyar megjelenés a 30-nál tart. Maradékot lefordíttattam a DeepL-lel. Nem lett tökéletes, de simán olvasható, a 4 könyvet olvasom már így.
Ha valakit érdekel a ide tettem fel őket: -
kenand
veterán
Ingyenesre írja:
Translate whole files 3 /month Up to 5 MB file size...
Valakinek működik?Nekem mindig too many errors-t ír, előfizetéssel simán fordítja ( 5 MB alatti)
-
-
kenand
veterán
Nekem is nagyon megtetszett
Olvasom a Warhammer 40K Horus Heresy sorozatot kb 29-ik kötetnél tart magyar nyelven, hosszú évek hogy mind meglegyen műfordításbban magyar nyelven. Angol meg 54 rész.... ráadásul elkezdték magyarul kiadni a 54 rész utáni utósorozatot... addig azt nem is akarom elolvasni...
Fiam elolvasta angolul mind , nekem nehzebben megy fáradtan este az Angol könyvolvaás, így csináltem egy trial előfizetést DeepL-ből lefordítottam 20 Horus Heresy könyvet (docx formátumben egész köynvet is lefordít), (az fér bele a trialba) olvasom, nem műfordítás, de egészen élvezhető. Mivel 28 rész márelolvastam műfordításban, ha mása fordítás ez elnevezéseknl, az agym márautomatikusan korrigálja (pl Vaskéz helyett Vasöklök légió stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Elden Ring
- Linux kezdőknek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest