- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Atrix: Nemnagyon elérhető magyarországon, illetve a support miatt nem mernék venni (Majdnem benéztem annó egy XT720-szal, azóta óvatosa vagyok a moto-val kapcsolatban..)
Meizu MX: kb teljesen elérhetetlen..
Alapvetően nem azért vagyok morcos, mert vannak tepsinyi telefonok, hanem mert nincsenek/mo-n nem elérhetőek normális méretű csúcstelefonok..
-
feliks
senior tag
"Ott az iPhone, ami 5 éve elérhető, nem értem mi a gond."
Viccelsz? Végig Androidos rendszerű telefonokról volt szó.. Mondj már nekem egy kétmagos, ICS-re frissíthető, 1Gb rammal rendelkező telefont, ami kissebb mint 4.3''.. naugye hogy nem tudsz..Mellesleg az iPhone nem 4'', hanem 3,5''.."Augusztus óta lehet kapni SGSII belsővel szerelt, de kisebb méretű telefont (Galaxy R), mégis kutyának se kell."
ugyanakkora az is, csak abban tegra2 van az Exynos/mali400 helyett, és rosszabb a kamerája.
Majd a Galaxy S Advance jön valamikor 4''-os mérettel, de az is még a jövő zenéje.. -
feliks
senior tag
A facebook és a 4,7''-os kijelzős hasonlat nem stimmel, mert:
#1, facebookot (az én ismerősi körömből) 10/9 ember használja, és van rá igénye. Ekkora kijelzőre max ha 10-15 embert láttam itt, a fórumon is, aki el tudná viselni napi használatra, az ismerősi körömből viszont senkinek nem kellene a mérete miatt.#2, Az emberek egy jelentős része(többsége) szereti a csúcskütyüket. Én is. Mégis sokakat a tavalyi modellektől is visszatartott a méretük, noha a teljesítményüket és a tudásukat a kütyüknek nagyon is szerették volna. Sajnos manapság normális méretű telefon csúcshardverrel, csúcstelefonhoz járó supporttal, legfrissebb OS-sel nem lehet kapni.
#3, Az, hogy SGS2-ből sokat adtak el, csak annyit jelent, hogy valakiknek megérte a kompromisszumot, nem feltétlenül azt, hogy örül a kijelző-növekedésnek..
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk #16 üzenetére
Felteszem te főleg böngészel és filmet nézel rajta.. Ha így lenne, én sem tartanám furcsa jószágnak a Note-ot..
(nekem csak egy hálózattesztelésre alkalmas kütyü kell(és mivel androidra van jósok ilyen app, elég egyértelmű, hogy droid kell), telefonálás, sms (ami 4'' alatt pocsék, kivéve iPhoneon, bár nem értem miért ütök azon kevesebbet félre, de ez van) néha egy 10-30 perc net valami fontos infó megszerzéséhez, email, facebook, fotózás. Ehhez meg inkább hátrány, hogy nehéz elővenni zsebből egy note-ot..
Én jobbszeretem a telefont egykézzel kezelni, ahhoz meg ez a kényelmes maximum, és az sgs2 a már nem kényemles, de kezelhető maximum -
feliks
senior tag
fejlődik?
szerintem nem fejlődés, ha talicskával kell hurcolászni egy telefont, mert nem fér el lassan egy táskában sem.
..Bár igaz, hogy a célközönség sem én vagyok, mert van aki a 4,7-est jónak találja (kaptam is az ettől eltérő véleményemért eleget a sensation XL topikban), nálam meg még mindig a 4'' a tökéletes -
feliks
senior tag
durva mérete van... Ez már tablet..
de legalább nem néz ki rosszul, mint a tavalyi csúcsmodelljük. Mindenesetre örömteli, hogy az akku kapacitása is nőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest