Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
Overlocker #68 üzenetére
Már vártam, hogy mikor kommenteled a dolgot
A jó öreg DFi-s idők
-
Overlocker
veterán
Grat, szép eredmény..!
Hát igen, a régi szép idők, mennyi órát töltöttem én ezzel a rendszerrel..
-
jóféle teszt
gratulálok -
aram01
nagyúr
a csülkös-karajos hűtést is megnézném
-
rob210
nagyúr
Nem bántásból mondom, de sok helyen butaságot írtál.
Például az athlonok a cikk elején egy az egyben hasonlítanak az Opteronokkal szemben.
Ez számomra 20 perc fejtegetés után is értelmetlen mondat.
Az idézet nem pontos de a lényeg ez.Mindegy minden esetre az eredmény tetszetős, csak ezt sokan elérték ezekkel sőt olcsóbb társaikkal is.
Nekem például 3300Mhzen ment a Sndiego, ami persze 1 magos.
Az athlon 3800+ osom pedig 3100Mhzen ment természetesen komolyabb vízhűtéssel!!!
Meg Geil One ramokkal amik 700Mhzen simán elindultak.Azt mindenesetre jó volt látni, hogy az álltalam itt a PH-n elterjesztett és lefórumozott Lanparty PWM IC hűtés neked is bevált.
(kék bordák a lapon az alubordák mögött ha valaki nem tudná)
Összeségében gratulálok, mert időben tudom mennyi egy ilyen tuning összehozása.
De egy kicsit légy pontosabb. -
Joachim21
őstag
Érdekes hogy a sapka simán lejött. Én egy 775ös 2005ös celeront műtöttem szét, de Intel papa a sapkát közvetlen a szilícium ostyához ragasztja (annál masszívabb volt mintsem h csak összeégett volna), és ha megpróbálod leszedni akkor kitépi a lapkát a tokozásból
-
aya
addikt
Komoly írás, még sok ilyet
-
-
BioNiCMaN
addikt
A régi szép idők. Egy 165-ös Opti boldog tulajdonosa voltam, jó sokáig.
-
milyen athlon ellen?
frescho barátommal elkezdtem csinálni egy 939-es opti és egy Athlon II összevetésének a tesztjét, aztán először elkallódtak az eredmények, utána meg szimplán elfelejtkeztem róla, de a lényeg, hogy azonos órajelen egy az egyben annyit megy mint a mostani K10,5-es architektúrás Athlon II-k
természetesen azt a tesztet pótolni fogom mindenképp -
"azért egy 3300MHz-et elvártam volna, hogy fusson fagyállóval, de ez nem jött össze"
Telhetetlen vagy!!!Nem elég, hogy szerverproci van a gépében, tuningolja is
Amúgy megnéznék egy összevetést, azonos órajelen egy Athlon ellen pár tesztben.
-
Bacsis minőség
Grat -
parkasz
senior tag
Jó kis cikk, köszi szépen!
-
TOM-202
senior tag
Micsoda eredmények! Kár hogy nekem ez kimaradt az életemből. Emlékszem hihetetlen ára volt 1 ilyen procinak az Athlon64X2-höz viszonyítva. Nem véletlenül nem terjedt el itthon.
-
rolkaDb
aktív tag
Karaj.
A cikk viszont ismét fenomenális lett.. Köszönjük.
-
ZIL
tag
válasz
Nowhereman #3 üzenetére
Cirka 5 év alatt szerintem bármi elöregedett volna rajta.
Egyébként gratula! -
-
-
peti_s
addikt
-
lapa
veterán
ez ezüst tartalmú paszta? ha igen, akkor biztos jót tesz az smd-knek?
-
X@b3e
addikt
Jó az időutazós teszt, egy fél évtizedet fiatalodtam alatta.
-
Lacazr93
senior tag
Nemrossz nemrossz
szárazjéggel biztos kilehet húzni 3.3Ghz-ig
-
Ipse89
tag
Belepislogtam, majd elolvasom
-
iSonic
addikt
Megint komoly alkotás, gratula hozzá
-
-
Oliverda
titán
Nem rossz de a 07xx batch-os Opteron-ok léggel mennek stabilan 3100-3200 környékén.
-
-
válasz
FoxiestFox #26 üzenetére
arról nem beszélve, hogy itt az országban alapból nem egyszerű mutatvány beszerezni
mmdms! Az ilyen forasztásos témákhoz nem értek, így Helkis csinálta meg nekem -
-
válasz
FoxiestFox #22 üzenetére
Biza elvisz mindent...
Dirt2-t toltam rajta 4850-el 1440-el fullra tekerve bőven megvotl a 30FPS...
A jelenleg benne lévő 7950GX2-vel GTA4-et hajtok vele, az is szépen eldöcög 1280ban Mediumban, uyge ott a VGA a kevés...
Amúgy piszok drágák, 20-25rongyot vagy még többet is elkérnek egy ilyen proccért...
mmdms! Ha meg is csinálod a pencil modot a lapodon, nem fogod feltudni tölteni rá az a8n SLI biosát, vagy legalábbis elég kevés rá az esély...
amúgy meg az A8N SLI sem tud több feszt adni a procinak, tapasztalatból mondom... 1,5V a plafon amit tud, a ramoknak 3,0V az NF4 chipnek pedig nem tud állítani, én ezt a gondot anni vmod-al oldattam meg -
Gude
senior tag
Jó kis írás.Gratula a türelmedhez amivel véghezvitted
-
-
mmdms
addikt
Ezt véghez lehet vinni a8n-e esetében is? Tudom hogy nincs rajta sín, nem is az érdekel, hanem hogy ezek után rá lehet-e vajon mókányolni egy a8n-sli BIOS-t, csak egy kis plusz feszültség kellene nekem a chipset-en, 248 MHz-en megáll a tudománya.
Nem találok sehol se pencil modot a laphoz, esetleg ha azt is tudsz megoszthatnád velem. -
De igen... Elvileg NEM támogatja az SLI-t...
ebben az írásomban részleteztem, hogy is mókoltam meg hogy SLI képes legyen a lap -
]Phobos[
senior tag
-
mmdms
addikt
Engem csak az érdekelne, hogy a dfi lapod eredetileg nem csak nforce4 ultra lapkészletű, ami nem támogatja az sli-t?
-
huszar90
aktív tag
válasz
FoxiestFox #15 üzenetére
még az egy magos athlon 64 3200+ is mai napig használatban van. Win7-tel netezésre kiváló
-
Quan-Chi
őstag
igazi őrült teszt
-
Fasza, fasza!
Egy ilyen proci nagyon sok mindenre elég még... -
vergilx
őstag
csak a címre kellett ránéznem...
amugy grat,hozza a szintet,tartalmas teszt lett -
pincehely
addikt
"szerverekbe lettek szánva, és felépítésük teljesen megegyezik Athlon társaikkal szemben"
-
Probber
őstag
Szépen megyeget az Opteron!
-
F e Z o
veterán
Grat a teszthez.....
Egyik havernak volt AMD x2 3600+, igaz az am2 proci volt, de alapfeszen ment 2800-at. 1900-es alapórajelről azért nem rossz. -
Tomcat
őstag
Gratulálok a teszthez! Nekem a 180-assal 3,1GHz-et sikerült stabilan használnom hónapokig, de 3GHz-re visszavéve 2 évig ment a S939-es gépemben anno. Persze én Zalman 9700-al hűtöttem és a kupakja rajta volt végig, ahogy most is. Ha koszos volt a hűtő a lamellák között és fagyott akkor 2,8GHz-re visszavettem amíg erőt vettem magamon hogy kipucoljam.
-
FRENK1988
veterán
Bacsistól mi mást várhatnánk mint egy őrült tuningtesztet. Konkrét lett
-
FoBCRaistlin
őstag
Grat mester ismét.
sajnos még nem sikeült előkerítenem a sandiegomat, amit említettem. azt kéne fagyival megkenni. -
ZCoyote
őstag
válasz
Nowhereman #3 üzenetére
Ócsó.
-
gabe_
őstag
Karaj teszt lett!
-
Nowhereman
őstag
mondjuk én sem értem, hogy miért azt a vacak gittet pakolják mindenütt a procikra normálisabb paszta helyett...
-
Silentfrog
veterán
Nekem ennyi kitarásom biztos nincs,hogy ennyit mokoljak.
-
Boxi88
őstag
Jó teszt!
Tetszik az a csülök (vagy akármilyen hús is legyen az ott) a hűtőben... azzal is várunk tesztet
Nagy Grat, ügyes dolog kupak nélkül tuningolni, sokat számít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest