- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fujifilm X
- Hangszórók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moleculez
veterán
Biztos, hogy kell kínai AI a telómba?!
Eddig a háttérben ment a "telemetria", most nyíltan figyelnek, hallgatnak, cserébe meg tudja mondani milyen az idő.
Beállítják úgy, hogy ez milyen jó nekünk, adnak hasznos funkciókat, persze én is kifejezetten sokat használom Sirit, de milyen áron?! Mert ne legyen kétség, a sok kényelmi funkció csak színház. Majd 10-20 év múlva rájövünk mit tettünk. Ja, és aki ismer tudja, hogy nem vagyok az aki online paranoiás fajtából való, nem is igazán érdekel. Élvezem a színházi műsort. -
csongi
veterán
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Marketingben.
.
De lehet hamarosan fel fog hivni, es elbeszelget veled a telefonon, mert mondjuk erzekelte, hogy duhos vagy.
Majd jol felvidit....
Mi a gond? Miert karomkodsz mar 10 perce?
Azert b.meg mert egesz nap csorog ez a k.telefon.
Erted Ejaj?
Mattot kap, es beduzzog lehet soha tobbet nem hiv fel. A sertodes eredmenye, hogy sumakba meg kimeno hivasokat indit a 90es elohivo szamokkal..
-
Valaki elmondaná, miben nyilvánul meg az ÉJÁJ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest