- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fasirTTT
őstag
franc, nincs felül az hogy PC
-
havasa
aktív tag
válasz
Elijah Baley #4 üzenetére
Az Online Coop remélem kárpótolni fog, LFD2 multijával is sokat játszottam.
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Jander
senior tag
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Ez nem a rendes RE hanem egy mellékvágány. Annak is szánták, tehát a sorozatot (vagy annak fejlődését) hiába ítéled meg ez alapján. Ezt 4 fős coop-ra találták ki, Left4Dead féle küldetések lesznek ezért jelzi a cooptimus a specifikus content-et. Single player mint olyan ugyanúgy nem lesz mint a L4D-ben (botokkal persze játszhatod, ha vagy olyan perverz).
Nekem nagyon tetszik, szeretem a coop játékokat. Jó lesz lődözni, illetve egy kicsit a másik oldalon is tevékenykedni
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
1. Miért lehet futás közben tüzelni hatalmas gépfegyverrel, mint valami elszabott fps-ben?
2. Elég csípőficamos mozgást nyomat oldalazás néven.
4. Rohan mint az idióta, mintha minden fel lenne gyorsítva.
5. Rém gagyi két lábon járó ugráló krokodilok.
6. Ez nem túlélőhorror, hanem hack&slash gépfegyverrel...Pedig milyen jó sorozat volt ez. Mostanság mindent folytatást rendesen elszabnak. Éljen a casual gaming...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Bunyec
tag
Jól néz ki! Már nagyon hiányoztak az igazi klasszikus zombik. Hangulatos lesz megint Raccoon Cityben! Remélem nem csak az agyatlan lövöldéről fog szólni Resi környezetben.
-
Thodeus
aktív tag
L4D3-nak inkább nézném, mint Resident Evilnek. Ez a körberohangálunk minden zombit nem az én műfajom.
Új Call of Cthulhu-t kérek inkább. -
Elijah Baley
tag
Igen..., "jó lett volna Co-op-ban", ugyanis a Co-Optimus szerint csak co-op specific content van a játékban, de a story módot, mint a Resident Evil 5-ben azt nem lehet végigtolni közösben...,
Persze ez még változhat...... -de valószínűleg nem fog, ami számomra jelentősen csökkenti a játék értékét...
, majd talán az Army of Two 3..., pedig sokáig én is úgy gondoltam, hogy elsőnapos vétel lesz...
[ Szerkesztve ]
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
szpal17
őstag
Első képekhez képest van fejlődés...ott mindenki leugatta szegény játékot.
Nekem most ez bejön. Jó hangulat, szép grafika...(ami így kamerásan kiderül róla) -
LW
őstag
Kicsit darabos a karakter mozgása, nem?
Az elején, amikor jobbra-balra megy, sztem fura.
-
havasa
aktív tag
Instant Get. Coop-ban biztos jó lesz.
Commodore 16 Hyper-V cluster
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Kotaku hat perces kamerával rögzített videót tett közzé az Operation Raccoon City-ből.
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest