- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fasirTTT
őstag
franc, nincs felül az hogy PC
-
havasa
aktív tag
válasz
Elijah Baley #4 üzenetére
Az Online Coop remélem kárpótolni fog, LFD2 multijával is sokat játszottam.
-
Jander
senior tag
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Ez nem a rendes RE hanem egy mellékvágány. Annak is szánták, tehát a sorozatot (vagy annak fejlődését) hiába ítéled meg ez alapján. Ezt 4 fős coop-ra találták ki, Left4Dead féle küldetések lesznek ezért jelzi a cooptimus a specifikus content-et. Single player mint olyan ugyanúgy nem lesz mint a L4D-ben (botokkal persze játszhatod, ha vagy olyan perverz).
Nekem nagyon tetszik, szeretem a coop játékokat. Jó lesz lődözni, illetve egy kicsit a másik oldalon is tevékenykedni
-
1. Miért lehet futás közben tüzelni hatalmas gépfegyverrel, mint valami elszabott fps-ben?
2. Elég csípőficamos mozgást nyomat oldalazás néven.
4. Rohan mint az idióta, mintha minden fel lenne gyorsítva.
5. Rém gagyi két lábon járó ugráló krokodilok.
6. Ez nem túlélőhorror, hanem hack&slash gépfegyverrel...Pedig milyen jó sorozat volt ez. Mostanság mindent folytatást rendesen elszabnak. Éljen a casual gaming...
-
Bunyec
tag
Jól néz ki! Már nagyon hiányoztak az igazi klasszikus zombik. Hangulatos lesz megint Raccoon Cityben! Remélem nem csak az agyatlan lövöldéről fog szólni Resi környezetben.
-
Thodeus
aktív tag
L4D3-nak inkább nézném, mint Resident Evilnek. Ez a körberohangálunk minden zombit nem az én műfajom.
Új Call of Cthulhu-t kérek inkább. -
Elijah Baley
tag
Igen..., "jó lett volna Co-op-ban", ugyanis a Co-Optimus szerint csak co-op specific content van a játékban, de a story módot, mint a Resident Evil 5-ben azt nem lehet végigtolni közösben...,
Persze ez még változhat...... -de valószínűleg nem fog, ami számomra jelentősen csökkenti a játék értékét...
, majd talán az Army of Two 3..., pedig sokáig én is úgy gondoltam, hogy elsőnapos vétel lesz...
-
szpal17
őstag
Első képekhez képest van fejlődés...ott mindenki leugatta szegény játékot.
Nekem most ez bejön. Jó hangulat, szép grafika...(ami így kamerásan kiderül róla) -
LW
őstag
Kicsit darabos a karakter mozgása, nem?
Az elején, amikor jobbra-balra megy, sztem fura.
-
havasa
aktív tag
Instant Get. Coop-ban biztos jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Kotaku hat perces kamerával rögzített videót tett közzé az Operation Raccoon City-ből.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Dark Souls sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest