- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
válasz
doberman #332 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon hálás vagyok!
Este meg fogom próbálni. Ha ez összejön, akkor én megtaláltam magamnak a tökéletes lejátszót.----
Ja és hogy valamivel gyarapítsam az infót:
- Egy Intel NUC 2820-as gépem van teljesen gyári állapotban 4gb samsung rammal.
Fontos, hogy a telepítéshez fel kellett tenni egy új biost, mert addig nem akar bebootolni az openelec instal pendrivról. Utána simán elsőre sikerült feltelepíteni.
openelec 5.0-át tettem fel egyenlőre egy usb 2-es pendrivra. A betöltés így is nagyon gyors, kb 30-45mp lehet.
A softver driverei tökéletesek. Látta a hálókártyát, beépített wifit, hangot. Csak a tv felbontását kellett feltennem 720-ról 1080-ra, a hangkimenetnél kiválasztani a hdmi-t aminél már a tv típusát is írta és beírnom a wifi jelszót.
Távirányítóból a MINIC Neo M1-et használom jelenleg. Teljesen jól működik. Pici és egyszerű. Rühellem az 1000 gombos távirányítókat.
A gépen van beépített IR, majd megpróbálom azt is összehozni esetleg vagy ha nem megy akkor egy CEC adapter és akkor a tv gyári távirányítója is reményeim szerint.A legnagyobb fájl amit próbáltam játszani az egy 20Gb körüli 1,5-2 órás MKV fájl. 10%-os körüli cpu használattal vitte. Hangot egyenlőre egyenesen a tv-nek küldi ami egy kb 5-6éves philips 1080-as lcd.
Valószínű, hogy megy a hardveres gyorsítás és ezért ilyen jó a cpu használat. Legalábbis laikusként én erre gondolok.üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Iqos cigaretta
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós kamerák
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest