Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy eeePc 904HD (12V-3A adapterel [36W]) alaplapján tolom az xbmcBuntut. Külső rackben probléma nélkül ismerte fel az ntfs formátumokat.
Hangtalanság miatt CF->sata átalakítóval van beletéve egy microdrive, arról kb 1,5 perc a rendszerfelállás. Igen ez nagyon sok, de nem 10 perc, (és nekem jó, mert nem ki-be kapcsolgatásra vettem)
1080p-t youtuberól nem, háttértárról azonban probléma nélkül viszi.
Samba szeró valóban terminálos beállítást igényel, viszont települ egy csomó mappa, ami automatikusan megosztott (Music, Pictures, Videos stb), és ehhez semmiféle hálózati konfigolásra nem volt szükség, a windowsos gépek pedig tökéletesen látják mindet.
A frissítés alatt nem tudom mit értesz. A rendszerfrissítéseket nem látom ugyan, viszont az appok minden elinduláskor értesítenek hogy frissültek. (A letöltés-frissítés kombó benne van a 1,5 perc felállási időben)
Én személy szerint nem mondom, hogy rossz az OE, sőt biztos nagyon jó az is, csupán nem akarom, hogy eltántorítsunk embereket egy új dologtól azért, mert beharangozzuk, hogy az milyen bonyolult, közben pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gurulunk, WAZE?!
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrotik routerek
- Bluetooth hangszórók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest