- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
láttam már rég, te valszeg' nem láttad a hűtőmet
van egy matx verziója ennek a "háziknak" , az még so-so nálam, de az sem az igazi
bekapcsoló gomb filléres bontott házból, egyszerű mikrokapcsolóról van szó, egy mazzaggal' és egy 2 pin csatival a végén
ez a "kuckó" itx konfignak jó kis hűtővel, enyém matx egy picit nagy hűtővel
egyébként marad is ez a felállás, napokban ha már úgyis ráértem átnyálaztam a lehetőségeket, mindnél van defekt, ha olcsó, ha drága, itx-ből erre azt mondom ez már valami, pont ez volt az elképzelésem mikor megvettem a xiaomi air purifier 2s-t, ebbe pc-t kell rakni ( : a "design" és elv adott, méretben viszont az lehetne kisebb, pont mint az nzxt h1, ami nem olcsó, de minőségi benne minden és tényleg látszik rajta h picit megerőltették a mérnökök a szürkeállományt, pont így képzeltem el átalakítva a légtisztítót - ha lenne belőle kisebb -, csak léggel
viszont nem lehet kapni ( :
ez a raijintek openair-ből elég jó pofa, nem is drága, de sajnos mint a legtöbb házikót folyadék hűtésre álmodták meg főképp, az pedig hangosabb lesz a jelenlegi lég hűtésemnél, szóval nem kell, ha meg víz nincs túl nagy, és a hátsó elrendezés is elég kacifántos lett
szóval maradok a bútor verziónál, tyúkbelezést is megoldom, kapcsoló meg filléres ha akarok, és olyan design-nal amilyennel akarom - úgy már drágább ( : - ahogy egy alaplapi tálca is filléres, az majd menni fog alá, de mivel "helyzet" van ilyeneket most nem kajtatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple asztali gépek
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest