Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Óh, én is toltam pár HP játékkal, szerettem is - akkoriban. Azóta kicsit hardkórabb, komplexebb játékok felé tolódtam. Normális játékmenete lesz, nem attól félek, hanem hogy túl egyszerű lesz, amolyan egy gombos. (kollégákkal ezen sírunk, mélység nélküli szájbarágós játékok causuoknak mindenhol)
Mert össze lehetne rakni egy igen komoly rpg-t, viszont az rengeteg kiegészítést igényelne, ami gyakorlatilag tetszőleges játékot jelent egy HP skinnel a legtetején. Ha meg ügyességi lesz, akkor ne akarják ráhúzni hogy rpg, mert az csak csalódást okoz, ma már elég magas a mérce.(a HP fanos félreértést tökéletesen sikerült megfogni: a műfajban járatlan - én ma már a hajamat tépem a mágiarendszerétől, annyira primitív, arra nehéz jó játékot építeni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi