- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
őőő milyen 1800 as évek?Ez egy kitalált/ alternatív világ, amiben a muglik a mai xx. században élnek Ilyen hülye előítéletes véleményt leírni pedig - már ne haragudj meg - erősen korlátolt értelemre vall, hogy szerinted aki HP világára gerjed az semmi komolyabbat nem látott olvasott. Én nem vagyok fan, de feleségem minden szabad percében, amit regenerálódásra fordít, olvas. Versektől elkezdve, a komoly drámákig mindent olvas ami jó. AZ összes részét olvasta a HP regényeknek és élvezte, jó könyveknek tartja őket. Egy mese-fantasy világ, ennyi és nem több.
A játékról semmit nem tudunk, csak egy rossz minőségű YT. videót láttunk pár perc erejéig és te már előre kérdőre vonod, milyen játék lesz ez, két lehetőséget állítva neki. Szerintem pontosan működhet a te általad felsorol lehetőségek közötti arany középúton,vagy egy teljesen más útvonalat követve is lehet sikeres , vagy éppen bukó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest