- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Sötétló #6788 üzenetére
A mostelado.hu mivel jobb mint az emag.hu?
A sebességes kijelentésedre inkább nem reagálok, csak ennyit:
1. info : MAX 48
2. info MIN 10Talán észreveszed, hogy nem ugyanaz van megadva...
Másrészt volt, aki jelezte, hogy a 32-es kártya nem jó a tabjában, nekem tökéletesen megy, azon vannak a progik, mert ugyan megcsináltam az átpartícionálós megoldást, de annyi cucc van fent, hogy a 4 GB is kevés. De ezt már az elején is lehetett sejteni, ezt írtam is, hogy igazából ezzel sincs kisegítve az ember, így nem is értettem, hogy miért problémázik mindenki, és miért nem a root+xinternalSD-s megoldást használja.
-
törölt tag
válasz
Sötétló #6767 üzenetére
Az ebay alapvetően megbízható, védik a vásárlókat, ha gáz van visszaadják a pénzed az eladót meg kivágják.
Persze nem a kínaitól kell a legolcsóbb szart venni, mert az tuti hamisítvány.Mindig az ebay.co.uk oldalról veszek mindent, beállítva hogy csak az EU-ból keressen cuccot.
Kártyát egy UK-beli eladótól szoktam venni, nem is drága, ha bajod van normális.
Az egyik kártyám tönkrement 1év! használat után, visszaküldtem neki postán, küldött ingyen cseredarabot. -
telefon6310
tag
válasz
Sötétló #6276 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, meg még rajtam kívül jó pár embernek. Sajna factory reset oldja meg, ami azt jelenti, hogy mindent visszaállít gyári állapotba, de legalább a tab ismét használható lesz. Kikapcsolt állapotban hangerő fel + bekapcs gombbal bekapcsolni. Bejön egy menü. Napigálni a hangerő gombokkal tudsz, az enter meg a bekapcs gomb. Próbálj előszőr csak egy sima reboot-ot. Ha az nem jön össze, akkor menj bele a recovery-be, azon belül meg factory reset. Franc se tudja, miért van ez. Pedig én aztán vigyázok a tabletre, semmi mókolás, mégis kiakadt egyszer...
-
Matykoh
tag
válasz
Sötétló #5895 üzenetére
Én ebayről rendeltem három darabot. Háromszázötven forintért. Sose tettem még fóliát szerintem semmire, de három telefonhoz rendeltem összesen 12-t. Mire a tábláig eljutok, szerintem csak belejövök.
Inkább, minthogy 500 forintért rátegye nekem valami fószer egy sufnigsmben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest