Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
Mert van hogy csináltam egy gyári visszaállítását és már kb negyed órája csak a kis figura és alatta hogy törlés....
Már hosszan is nyomtam és csak újra indultunk és maradt minden (törlés....)Op alatt csináltam
-
G-Bali
senior tag
válasz
RetepNyaraB #34165 üzenetére
Áááá az tuti nem, de lövésem sincs mi lehet....
Remélem tud valaki megoldást
-
G-Bali
senior tag
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok, nagy gondom van, mobil neten azt irja ki a play és a youtube hogy nem kapcsolat (6.0.1) gyári minden
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok, nektek is sűrűn megy el a mobil net, nekem csak az ujra indítás segít, pedig minden gyári, nem is nagyon volt ez előtt ilyesmi
(legujjab gyári rom) -
G-Bali
senior tag
Eddig semmi baj nem volt, most meg egyszer sok eltűnik a mobilnetem...??!! Csak az ujra indítás segít, mi lehet most ezzel?
Legujjab gyári cm -
G-Bali
senior tag
Sziasztok, mi lehet az oka hogy ha
Hyperlapse ha csinálok nem találom a mentett videót.... -
G-Bali
senior tag
válasz
RetepNyaraB #32560 üzenetére
Köszönöm, még is csináltam mindent,
-
G-Bali
senior tag
válasz
RetepNyaraB #32557 üzenetére
OK,mert most ezt kaptam hogy ezt tegyem fel .....
És csak a
3. Flash the factory image
Once you've unlocked the bootloader, and rebooted the phone, turn the phone off and back on into fastboot mode and reconnect it to the PC. You can now run the flash-all.bat (Windows) or flash-all.sh (Linux) file. These automate the flashing process. Once complete, the phone will reboot. -
G-Bali
senior tag
Ezt a Romot kellene feltenni úgy hogy
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot flash dbi sdi.mbn
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot flash tz tz.mbn
fastboot flash LOGO logo.bin
fastboot reboot -
G-Bali
senior tag
válasz
randras_83 #32551 üzenetére
Engedélyeztem ,tudnál adni egy linket ahonnan le tudom tölteni ?
és utána egy zip fájlt kell fastbootba beírni :fastboot boot filename.imgÉs így majd tudom frissíeni majd ami jön ota-n?
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok ,az lenne a kérdésem hogy régebben volt rootollva a telo (kitkat) de azóta fel lett téve rá fastboot-tal a 13.0-zn...s2jk,semmi root semmi ,a gyár recovery van rajt de nem akar frissíteni ,ezért gondolom lehet nem ment fel rá jól a Gyári ROM,mit tudok csinálni hogy olyan állapotba legyen mit ahogy megkaptam a gyárból ..?
Jelezném hogy nem értek hozzá ami eddig lett csinálva erős segítséggel volt (Fórumtársnak köszönhetően
)
elvileg a gépen még fenn vannak az ADB ,de hogy csináljam és honnan szedjem le azt a romot amivel visszakapom a eredeti állapotot.... passz..
Köszönöm elöre is
-
G-Bali
senior tag
válasz
RetepNyaraB #32311 üzenetére
Ok akkor ellenőrzöm ezeket..!
Köszönöm
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok, mi lehet az oka hogy elég lassan tölti fel a telefont, régebben egy óra alatt töltött fel, mostanában tűnt fel hogy kb 3 óra alatt tölt vagy több is....
-
G-Bali
senior tag
válasz
hyperspace #31985 üzenetére
Akkor most be kell zárni vagy zártnak kell lennie ?
Mondjuk a menetét nem írta senki.... -
G-Bali
senior tag
válasz
hyperspace #31985 üzenetére
Szerintem nem zárt..... Gondolom minden kép teljes törlés és zártnak kell lennie...?!
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abba hogy úgy vissza tudom rakni a telot hogy ezentúl ota - án tudják frissíteni, mert most a telepítés közbe azt irja hogy "hiba"..
Eddig volt root, utána csak fastboot telepítés és most 6.0.1 van de azt szeretném hogy ezentúl csak rányomjak a telepítésre és kész.... Adtat jó lenne megmaradna..
Köszönöm -
G-Bali
senior tag
Ki lett véve a galériában lévő képek /videók TV re küldese? Úgy rémlik volt ilyen.....
-
G-Bali
senior tag
válasz
Véreshurka #30742 üzenetére
Letöltöttem és a gamil-t is frissítettem de wifin kapok emailt de mobilneten most se igazán, akkor nem applikacio hiba lenne?
-
G-Bali
senior tag
válasz
Véreshurka #30739 üzenetére
De viszont másnál működik, nálam hébe-hóba meg jön, de mostanában nem igazán..... És ez olyan mint a gmail app, úgy értem hogy letölt mindent vagy felmegy a gmail re és csak megjelenit ? Én Gmail-ell használnám. Köszi a választ
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok, egyszer tettem fel egy ilyen kérdést (mondjuk nem oldódott meg és nem is jöttek tippek) de most 6.0ra frissítés után gondoltam megoldodik, de nem és már nagyon idegesítő hogy szinte mindig frissíteni kell a gmail
Miért lehet ezAkkor root - olva volt most nincs root náluk vagyok
-
G-Bali
senior tag
válasz
ittakary #30591 üzenetére
van egy két program pedig jó lenne, de nem életbe vágó hogy megmentődjőn.
Akkor hogy legyen a menet.. ?
(efs mappa sincs lementve, az nem bsj?)
Abd keresztül és =
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash cache cache.imgstb nekem meg igy mondtak de már azt se tudom melyik Twrp van fenn
Bocsi ha hulye alap kérdésekkel... -
G-Bali
senior tag
Úgy döntöttem neki fogok vágni a cm12 - t lecserélni, amit már eleve rég csinálnitam (azt is segitseggel=fastboot +root )
De már ott elakadttam hogy titaniummal mentsek, nem tudom mit ir ki mert nem latok a végétde lehet en csinlomc rosszul =kotegelt műveletek =biztonsági mentést készít a felhasználási alkalmazasokrol es a rendszer adatairól de valamiért megszakadt.. .
-
G-Bali
senior tag
válasz
Tibko8 #29971 üzenetére
Ekkora koponya nem vagyok a root-ot is egy fórumtárs segítségét kellet kérni privátban amit most is nagyon köszönök neki (nem volt egyszerű) akkor fast boot - ost kell letölteni és azt betöltetlen twrp ből? Vagy ilyesmi
De törlődik minden..?Akkor még sem érdemes próbálkozni a ota frissítésel, gondolom, csak a manuális telepítés jó.
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok egy elég hülye kérdés, jelenleg cm 12.0 root-t de ha frissítek akkor minden gyári lesz de nem Töröl semmit, vagy hogy hogy működik ez?
-
G-Bali
senior tag
Kérdésem lenne hogy egyre ritkábban kapom meg az üzeneteket (watsapp,) főleg gmailes csak ha wifit kapok.
Mi lehet a gond?
Cm12. 0 yng... 213,root -
G-Bali
senior tag
Mi lehet a baj hogy a youtube app-nál wifin csatlakozik h+, lte - meg azt mondja hogy "ellenőrizze a hálózati kapcsolatot"
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok, miért van hogy be van állítva a nagy pontosság a GPS nél, de nem talál se a Google térkép se a waze se igo semmit, miért lehet ez?
Cm12 gyári +root
-
G-Bali
senior tag
válasz
ittakary #26301 üzenetére
De le van de eddig is le volt mar reg tiltva de ma kezte ez napkozbe
Jelentésbe ez írja
java.lang.IllegalArgumentException: Wake lock not active: android.os.BinderProxy@36757cb0 from uid 10015
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1544)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1493)
at android.os.IPowerManager$Stub$Proxy.updateWakeLockWorkSource(IPowerManager.java:500)
at android.os.PowerManager$WakeLock.setWorkSource(PowerManager.java:1191)
at com.google.android.gms.stats.d.a(SourceFile:406)
at com.google.android.location.reporting.service.c.handleMessage(SourceFile:559)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java:61) -
G-Bali
senior tag
Mit lehet tenni az ellen hogy (eddig is neha )fel dobta az hogy "az google play szolgáltatasok alkalmazas sajnos leállt" ahogy rámegyek hogy ok utána szinte azonnal egybol vissza dobja ! Es nem tudok mar szinte semmit csinalni a telon mert egyfolytaba feldobja!
Mi a frász ez??
Kerlek valami megoldas reszet nélkül
(Cm 12 +root) -
G-Bali
senior tag
Nekem még 12.0 a van de mindig elkezdi leszedni a 358 vagy mennyi MB ot és utána ha nincs wifi akkor is folytatja már 3x szotpam ba hogy a mobilnetemből szívja le, ezt hogy is tudom beállítani hogy CSAK wifin szedje le?
-
G-Bali
senior tag
Azt esetleg tudja valaki hogy mert nem kapok meg üzeneteket szinte sose vagy nagyon ritkán? (Viber, FM, watsapp...)
Gyári 5.0.2Szerkesztve:lehet én kapcsoltam be valamit.....
-
G-Bali
senior tag
Nekem nagyon ébred tartja valami csak nem tudom mi
-
G-Bali
senior tag
Azt meg tudja nekem valaki mondani hogy cm 11 gyári kamerában a HDR anyira látványosan jól működött és a lollipopban szinte semmi különös nincs a automata és a HDR között
-
G-Bali
senior tag
Hát nem tudom de a lolli legujjabb kamerája nem a legjobb jobb, pl HDR mintha nem is csinálná semmit... Szar
-
G-Bali
senior tag
Valaki megsugná hogy a helium-mal mentetem (játék), fel lett rakva a legujjab gyári rom (+ROOT) és visszamásoltam a carbon mappát de nem látja csak amit most csinál biztonsági mentést ?!
http:// 192.168.1.102:5000/ se tudom betallozni mert azt mondja hogy :Invalid backup file! mi lehet? -
G-Bali
senior tag
sziasztok kis segitség kellene elolvastam ezt a" Oneplus One: ismerkedés Android-os kifejezésekkel, biztonsági mentés, bootloader feloldása, rootolás" mivel SOHA NEM CSINÁLTAM ILYET de nem is ismerek semmi kifejezést rövidítést . Jo hosszu fantasztikus leírást de itt a hellium összekapcsolásnál elakadtam nem ismeri fel a gép a telót s fordítva se,mi lehet az oka?(Valószínű egy egyszerű megoldás lesz ,aki ért hozzá)
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok ki vagy hol tudok segítséget kérni abba hogy újra rakjam a lollit, mert amikor ráfrissitettem a 4.4re akkor tok jó volt minden, akkor sokan írták hogy érdemes egy teljes rendszer visszaállítást csinálni wipe adat, stb. Után viszont nagyon szar lett minden az üzem idő, akad néha nem jelez semmi üzenet!
Teljesen kezdő vagyok minden fele szoftveres dolgokban én csak azt szeretném ha ura tudnám húzni a telot úgy hogy megmaradjon a WiFin való frissítések!
Köszönöm szépen a segítséget
(szájbarágós kell) -
G-Bali
senior tag
egyszercsak elsötétült a kijelző és nem csinál semmit !
ilyenkor mi van nem reagál semmire ,még tölöre is rádugtam se semmiS.O.S5X Hangerő LE+ power gombra 6.ra sikerült !
EZMI VOLT???!!!???? -
G-Bali
senior tag
Nem rég csináltam gyári visszaállítást lollibol,mert eddig kikat volt és onna frissítettem lollira (Minden gyári)és azóta látványosan jobban merül mint elötte (lollira frissités után) mi lehet az oka?
{Ugyanis mindkét esetben a lolli volt van rajta ,csak csináltam egy full wipe-t}Köszi a segyítséget!
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok, lehet volt erről szó de még kérdezem hogy a power bank 10000 Am 5599 Ft viszont amugy 15 dollár de hogy jön ki a 15 dollár 5600ftr? mikorKb 280ft egy dollár!
-
G-Bali
senior tag
Tudja valaki hogy ez a csillag mi lehet vagy hol tudomtudom megnézni hogy jelent?
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Nekem amióta kinn voltunk görögbe (1 hete) azóta nem akar a kijelző rendesen érzékelni, szinte abszolut
Szétbasss az ideg már ,nem csinál semmi összevisszaságot ,csak nem érzékeli az ujjamat és ki se bírom nyitni a billzárból,kb egy 2 hónapja vettem addig semmi baja se volt még akkor se ha bringázás után ízzatan vettem ki a zsebemből akkor is minden faszán érzékelt !
Egy pár napja ráfrissitettem aCM11 xnp05q-ra ,44s ről hátha ,nem szeretném a lollira mert sok rossz híre van ,de ez így nem tudom elviselni tovább ,nem tudom gariba lehet valamit intézni ,mert úgy is az lenne ha irnék hogy frissítsem a legujjabra, bla bla.
Én nem is szeretném semmi romolást ,mert nem azért vettem hogy szenvedjek ilyen romolgatással ,csak menjen minden rajta aminek kell
Ötlet? (FULL Felhasználó)Köszi srácok
-
G-Bali
senior tag
válasz
fornettisuti #21293 üzenetére
Én se merek Minden ,szinte minden fasza .
nincs hálozat eldobás
nincs akku merülés
ma UV-ztam is és már nem is sárgás az alja
nincs Kijelző erintési hibák (Izzad+ meleg zseben se) -
G-Bali
senior tag
Szasztok!
Kérdés az lenne hogy párommal mindig Wifi direct-el kültem mindent (régi s4 ,párom s4 mini) most semmit nem hajlandó csinálni amit nem értek(minden gári cm 11)
-
G-Bali
senior tag
válasz
Tibko8 #21169 üzenetére
:-) Kiprobálom ezt is ,jó lenne egy megbizható lejátszó
Shuttle+ $1.50 értKöszönöm
-
G-Bali
senior tag
valaki tud egy megbízható Zene lejátszó progít,gyárit nem találtam (cm11 44s) ami nem akad be a memoriába??
-
G-Bali
senior tag
Üdv épp most úgy tűnik hogy megszünt a rezgésem, létezik hogy tönkre ment egy hónap után (minden gyári cm 11) es újra indítottam és megnéztem a beállításoknál és a csuszkára sem reagál
-
G-Bali
senior tag
Üdv !
Teljesen Amatör szinten vagyok ....
Nekem Teljesen gyár minden (2015,2,28)azzal a szoftverrel amivel jött (11.0-XNPH44S, Kernel:3.4.0)
és eddig meg is vagyok elégedve vele leszámítva egy két dolgot ami mos jött elő ,de ez lehet hogy a feltelepített programok által jöttek :
-Gmail,nem mindig kapom meg az emaileket
-Valahogy Vissza állította 2G -re a hálozatot
-Lejebb ment a hangerő ,illetve a rezég is gyengébb lettÉjszaka minden megkapcsolva kb 4-5 % mínusz
Kijelző Hibátlan ,kis sárgaság még van ( 2 hete jöttmeg a gyártói honlapról),megpedig ugy hogy zsebembe vagy kijelzővel a csombom felé és Fizikai munkát végzek tehát bírjaCsak nem merem feltenni az új frissítést (XNPH05Q) ,vagy ha nem tetszik vagy nem lesz müködö számomra ,akkor vissza lehet ugy rakni hogy minden a kiinduló állapothoz (Hogy ugyan ugy jöjjön a rendszerfrissítés wifin CM 11 ,stb )
-
G-Bali
senior tag
Amúgy lehet valahol egy mélyebb használtí utmutásást a különböző operációs rendszerekre ? (mi lehet mivel csinálni, mit hol találok ,meg minden ) neten nem igásán látok legalábis magyarul !
jelenleg cm 11 -et használom amivel megkaptam 5 napjaköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali játékos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EA Sports WRC '23
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest