Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
Obyboy
addikt
Ha két tárhely mérettel fog kijönni akkor szerintem is $450 körül lesz a nagyobb ára, nem vagyok annyira heavy user hogy a OPO vasát emberesen meg tudjam izzasztani így a OP2 plusz adottságai nekem nem érnek meg 1,5x árat. Az ujjlenyomat olvasónak még nem érzem hiányát, 5,5ˇ-on nekem elég a FHD (bár úton van egy VR doboz kíváncsi leszek abban mit virít majd), a Snapi 810-től tartok kicsit és eddig a 3GB RAM sem bizonyult kevésnek. Az USB TypeC az egyetlen ami tetszik de az meg kicsit kényelmetlen lenne, mert mindenkinek microUSB2.0 van és mindig nálam kellene lenni egy adapternek.
-
Obyboy
addikt
Én is várom, hogy mit sikerül letenniük az asztalra. Én egy hónapja vagyok elégedett OPO tulajdonos. Gondolkodtam én is sokat, hogy vegyem meg a gyerekbetegségeken átesett OPO-t vagy várjam meg a OP2-t én sem szerettem volna első körös teszter lenni. Majd jött az $50-os árcsökkentés és kis matek után elcsábultam (ha a 2 kezdő ára tényleg ~$400-450 körül alakul, a OPO pedig csak $300 akkor nekem elég a 1).
-
Vagany
őstag
"Csak vigyázz mert a bootloader nyitás törölni fog minden adatot a telefonról és gyári állapotú lesz."
Van olyan (legalábbis korábban volt) ami nem reszeteli. Én toolkittel csináltam még annak idején és nem bántotta a rendszert a bootloader nyitás.szerk:
Én ezzel csináltam, igaz lassan 1 éve. A method 2-t használtam.
-
hedgehog
senior tag
Hm, így a képek alapján végülis ilyen nekem is van... de nekem fel sem tűnt eddig. Egyébként eddig azért nem láttam, mert azt hittem ennél durvább a sárgaság, nekem az 1+1 előtt egy HTC One x-em volt, amin nagyon durván sárga foltok jelentek meg egy idő után a forró cpu miatt, szóval ahhoz képest ez semmi
-
fornettisuti
veterán
ez mindegyik keszuleknel megfigyelheto, kisebb-nagyobb mertekben, hiszen tipus jelenseg (lasd. ugyan ugy tavalyi es idei gyartas eseteben is) aki azt mondja, hogy az ovenel nem sargas alul az vagy hazudik vagy vak.
megj.:
oneplusnak az az allaspontja errol, hogy ez ilyen, nem hibas. -
kinghaxor
aktív tag
Nekem nagyon kicsi fényerőn hasonlóan sárga a kijelző alsó része. Kisebb területen és sokkal kevésbé észrevehetően, csak ha arra figyelek akkor látható. Viszont ha normális értéken van a kijelző fényereje akkor egyáltalán nem látszik. Nekem kezdetek óta ilyen és már 1 éves a telefon. Szóval nem hiszem, hogy el fog tűnni. Idővel lehet, hogy halványabb lesz, de hogy teljesen eltűnni nem fog abban biztos vagyok. Valamennyit javítani lehet a láthatóságán a színek és a fényerő optimális beállításával. Nagyjából ennyi amit tehetsz. Próbálkozhatsz az uv-val de szerintem nem sokat ér. Az enyém fél napokat kint van a tűző napon és nem vettem észre, hogy javult volna tőle.
-
rocsoka
csendes tag
-
petipetya
nagyúr
Ezt passzolom, mert számomra is elég homályos. Hivatalosan a CM-el jött ki, aztán az indiaiak miatt már az Oxygen OS-el árulják. Ám azt olvastam az androidpolice oldalán, hogy Oxygen OS frissítés nem lesz rá, holott a OnePlus Two már egy új Oxygen OS-el jön ki. Lesz viszont CM 12.1-es. Úgyhogy elég nagy a katyvasz ilyen téren.
Persze lehet, hogy csak én nem látom át, de majd a többiek kijavítanak.
-
petipetya
nagyúr
Szerintem nem érdemes várni. Ez a telefon ezzel a hardverrel nálam is erős vágyódást váltott ki 2 év gondtalan Nexus 4 használat után. Minden tekintetben előrelépés ahhoz képest, mivel gyorsabb, nagyobb a kijelző (könnyű megszokni ezt a méretet), jobbak a színek, jobban látszik napsütésben, nagyobb a belső tárhely és még sorolhatnám a végtelenségig. Ezernyi rom van rá, melyek között szabadon válthatsz. Ahogy olvasom, nem könnyebb és nem nehezebb mint a Nexus 4 esetén, igaz én ott is csak gyári romokat telepítettem.
Ha pedig gond adódna, akkor a gari nyitott bootloader esetén is érvényes. Ráadásul most már mindennel együtt (éppen hogy csak) 100 alatt van a 64 GB-os modell ára is.
2 évig jól szolgálhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest