Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
válasz
Lacika0002 #32998 üzenetére
De lagfree van.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Lacika0002 #32998 üzenetére
Hivatalos cm nincs, Tuga-féle pl. van. Aligha rosszabb, bár nem próbáltam (még).
Obyboy@ ha előtte is Lagfree volt, akkor yo a dirty, gapps és su nélkül. Egyéb esetben már a két rom is össze fog jó eséllyel akadni. Ettől még tehetsz egy próbát, legfeljebb nem sikerül.
-
Lacika0002
aktív tag
Elkezdtek jönni a cm14.1-es romok, sajna még opo-ra nincs
-
Obyboy
addikt
válasz
somasz #32996 üzenetére
Valaki próbálta már feltenni a cm-13.0-20161102-jgcaap-bacon.zip -et? Ha Dirty Flash-el teszem fel akkor TWRP-ben elég a cm13.0*.zip-et feltenni vagy fel kell tenni a gapps-ot és a supersu-t is?
-
somasz
addikt
Sziasztok!
Gariztatott valaki mostanában? Töltőcsatim kontaktos, fehéres sárgás folt jelenik meg a kijelzőn, ha sokat hajtom/melege van.
Ezekkel foglalkoznak-e? Mennyi időre számítsak? Javítják vagy cserélik? -
kano
nagyúr
Használ valaki AICP romot? Nekem tetszik, de a képernyőzáron az óra mérete hatalmas (csak az óra látszik, a perc nem is) és nem találom, hogy hol lehetne beállítani.
-
Obyboy
addikt
válasz
Balázs1621 #32991 üzenetére
Nekem a 10.24-i van fent. Általad említett hibát nem tapasztaltam. Nekem olyan hibám van hogy böngészek/youtube-ozok/G+/Facebook/stb wifin keresztül és elkezd belassulni a net van hogy megáll tölt majd egyszer csak újra felpörög és minden megy tovább. Eddig COS13 volt fent azzal nem tapasztaltam ilyesmit.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Balázs1621 #32991 üzenetére
Október harmadikai build van, azon megy jól. Ami idegesítő, az adaptív fényerő: sötétes szobában megvadul és folyton állítja magát, többnyire pocsékul alacsonyra..
-
Mate
nagyúr
COS 14-ről van hír? Esetleg végleges, hivatalos CM 14-ről?
-
Balázs1621
senior tag
Korábbi és mostani lagfree romoknál is tapasztalom, hogy nem tudom külön állítani a csengetés hangerejét és az értesítés hangerejét, hiába van kikapcsolva e kettő összekötése. Más is tapasztalt ilyen hibát?
-
kano
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #32989 üzenetére
Custom kernel lehet, hogy tudja az NTFS-t is. Nézd meg...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ananasz1 #32982 üzenetére
Fejlődik: fat32-re formázott usb2-es stickre tudok másolni, bár most is csak az ES file manager látja, a sokpénzért vett (amúgy sokoldalú) root explorer nem
Viszont a gyors, szép és 64GB-os usb3 stickem nem lehet fat32-re formázni (legalább is win alatt és ezért most nem fogok live linux-szal gyökérkedni, hogy ott vajon megy-e), csak exFat, vagy NTFS a lehetőség. Tehát sucks. Miért ilyen kurva bonyolult ez 2016-ban? -
ananasz1
tag
válasz
Obyboy #32987 üzenetére
Én feltettem ezt szombat este, 1-2 nagyon apró dolgot találtam csak benne, ami nem tökéletes, de egyáltalán nem zavaróak.
Szintén egyéni preferencia kérdése, van a 7.1-ben olyan funkció (multiwindow, előző app-ra váltás), ami az alkalmazásváltó gombhoz van rendelve. Sajnos ez csak on screen működik, nem találtam más megoldást egyelőre. Nem mondom, hogy így kicsi a kijelző, de én szerettem, hogy nem vesz el belőle a navbar.
-
RetepNyaraB
veterán
Na itt a pont. Ha droid kompatibilis, akkor alternatíva lehet. Amúgy meg kuka a népesség 99%-a számára.
rum-cajsz, ananasz1@ köszike, kipróbálom feltétlenül!
Off: kipróbáltam a mobil adobe lightroom-ot; hát, új távlatok nyíltak a teló kameráján. A raw/dng ugyan sajna továbbra is kuka, mióta a Cián kiszedte a támogatást a szoftverből. Bacon kamera tudja ugyan, de közben elcseszi a színegyensúlyt eléggé helyrehozhatatlanul. Viszont egy újra szerkesztett jpg is bombán néz ki Lightroom-mal, 10MB körüli méretben. Nagy kár, hogy havi díjas és mocsok drága. Egy hónap trial-lal.
-
ananasz1
tag
válasz
RetepNyaraB #32979 üzenetére
Legyen FAT32, akkor fog működni
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Akkor itt a bibi, csak Fat32-t tud kezelni a telefon.
-
janosibaja
őstag
válasz
Köszi
-
janosibaja
őstag
Nektek mennyi idő alatt tölt fel 50%-ról?
-
ananasz1
tag
válasz
RetepNyaraB #32969 üzenetére
Mire van formázva a pendrive? Én is jártam már így, és ez volt a megoldás.
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #32973 üzenetére
A kábel sértetlen? Laptopról tudod tölteni a telót?
Megnézném, nekem viszont csak egy gyári töltőfej és két gyári kábel van a birtokomban.
-
janosibaja
őstag
Tönkrement a piros-fehér gyári töltőm, s több régi, otthon található töltőt próbálgatva mindegyik rapszodikusan viselkedik. 52%-os akkut négy óra alatt akar tölteni, rajtahagyom, s 1 óra alatt nem tölt semennyit sem.
Lehet ez ROM-hiba, vagy csakis a töltő anya lehet kontakthibás?
-
vikla007
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #32969 üzenetére
Total commander + USB Stick Plugin
van free meg fizetős, nekem ez mindig megy... -
RetepNyaraB
veterán
Vettem egy otg adaptert. Szeretném a telóról usb kártyára tolni a képeket pl.
ES Expoler nem engedi, aszongya nem engedélyezett művelet.
Root Explorerben pedig nem is találom meg a kurva kártyát. Helpui.: ha van valami az usb-n, akkor pompásan kezeli, látja, ilyenek.
-
architect26
aktív tag
válasz
Balázs1621 #32966 üzenetére
Ez megbízhatóbb oldal:
OPO akksi -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Balázs1621 #32966 üzenetére
Még mindig nem raktam bele. Otthon ül a szekrényben. 1000 lájk és indul a kickstarter
-
Balázs1621
senior tag
Van valakinek tapasztalata az aliexpresses, ebayes aksikkal? Hogy bírja vele a teló?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #32963 üzenetére
A system restore-szerű dolgok új rom esetén nekem mindig azt eredményezték, hogy osszekeveredtek az esetleges változások és szarabb lett at egész, mint volt. Ezért csak appokat állítok vissza Titaniummal, de leginkább azokat sem. Mióta gugli menti az összes system beállítást (ha engeded neki), illetve szinte mindennek van felhője, egyre kisebb jelentőségűek ezek a backup dolgok.
(#32962) @ jól néz ki, elég nagy és a kuponnal már nem is drága. Színe viszont nem tetszik.
-
architect26
aktív tag
drága
-
Obyboy
addikt
TitaniumBackup felhasználókhoz egy kérdés:
A Kötegelt műveletek közt található a Helyreállító mód ami egy update.zip nevű fájlt hoz létre. Jól sejtem, hogy ezt a zip-et akkor tudom használni ha új ROM-ot telepítek TWRP-n keresztül? Gondolom ezt kell a végére hagyni tehát pl: CM13-->SuperSU-->Gapps-->update.zip (cache/dalvik wipe a lépések közt). -
Obyboy
addikt
Lehet venni OnePlus táskákat.
A ONEPLUSGEAR kupon kóddal 20% kedvezmény is jár. -
Obyboy
addikt
Dirty flash-el próbáltam feltenni a 20161102-i ROM-ot de belerokkant a TWRP telepítő. Valami nem kóser a rommal vagy én rontottam el valamit mert sideloaddal sem akart települni.
Csak ADB Sideload + CMD és a 20161024-ra való visszatérés segített.
-
architect26
aktív tag
xposed sdk24 meg nincs N-hez
-
Obyboy
addikt
Sajnos nem ismerem a Magisk-ot. Még nem használtam. Tudnál írni egy linket honnan érdemes letölteni ahol esetleg egy kis használati utasítás is van hozzá?
Még nincs egy hete, hogy rootoltam az OPO-t, így elég kezdő vagyok a root utáni appok használatában. Igaz rootoltam az előző telefonomat is anno de csak azért, hogy a legfrissebb unofficial CM-et fel tudja tenni így azon csak a TitaniumBackupot használtam a root után használható appok közül. -
Obyboy
addikt
-
vikla007
aktív tag
7.1 AOSP
http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/rom-android-source-project-nde63p-t3490172
Gyors, tetszik. Új beta supersu zip kell neki, install után újraindítás és utána a gapps 7.1.
-
kano
nagyúr
Akkor már csak 1 problémám van a cm14-gyel, hogy nincs rá működő xposed.
Jól tudom? -
vikla007
aktív tag
Pure Nexust használom, nekem eddig hibátlan.
-
Roland06
aktív tag
Eddig pozitív.
Nálam az "örökös wifi ébren" hiba meg szűnt, sokszor szenvedtem azzal is hogy beszéd közben az értesítési sáv le húzódott a fülemnél... most az is rendben van!
Az akku idő szerintem hasonló az előzőekhez - (cm13) legalább is nem rosszabb-. Csináltam vele 5óras kijelző időt.
Amire én használom (böngészés, gps, "alap" dolgok, zene hallgatás, mobil net-korlátlan-, játszani nem szoktam, fényképezni ritkán de nem veszek észre különbséget... ) eddig még nem találtam hibát!
És egy-két app van ami nem működik tökéletesen még... de nem zavar (nem fontos appok) -
Roland06
aktív tag
Üdv!
Tud valaki segíteni abban hogy hogyan kell felrakni a cm14-es lagfree romokat? Többször és többet is próbáltam (teljes törlés után) és mindig csak a bútolásig jut és folyamatosan újra indul. Az érdekes az hogy az "unofficial" cm14-et (lagfree-től) már egy hete használom hiba nélkül (ugyan úgy telepítettem mint mindig). Előre is köszönöm -
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #32929 üzenetére
A Helium működése nekem sem 100as de root után már úgyis a TitaniumBackup a befutó.
-
kuzma88
tag
Jelenleg egy szeptemberi Lagfree ROM-ot használok, de nem vagyok elégedett az akkuidőkkel. Mi ebből a szempontból legjobb megoldás?
-
Obyboy
addikt
válasz
RetepNyaraB #32922 üzenetére
Igen újonnan rendeltem a hivatalos Oneplus oldalról.
Újabb kérdés: A fastboot oem unlock parancs után elkezdte törölni a készüléket (leírás alapján másodpercek alatt végeznie kellett volna), de már egy órája tart. Ez normális vagy nyugodtan megszakíthatom és kezdjem elölről a dolgot? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #32921 üzenetére
A tampered:true aszongya volt már nyitva, nem? Újonnan vetted anno? Egyébként is tökmindegy, Oneplusék szerencsére nem háklisak
A drivereket lám megoldottad; épp írni akartam a törlés - ujraprobalast. Nekem win10 alatt kapásból felismerte, tehát telepített adb mellett semmi driverrel nem kellett vacakolnom. Meg is voltam lepve.
-
Obyboy
addikt
válasz
Obyboy #32920 üzenetére
Jelentem megoldottam a problémát. Letöröltem a drivert és újrakezdtem a nulláról. Gyanítom sikerült valamit összeakasztani így az okozta a csatlakozási gondot.
A fastboot oem device-info futtatása után ezt a négy sort kaptam:
(bootloader) Device tampered: true
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: false
(bootloader) Display panel:
Ebben az a furcsa, hogy most próbálom először nyitni a bootloadert és micafighter leírása alapján ebben az esetben a Device tampered: false -t kellene olvasnom az első sorban.Ez mennyire megszokott ilyen esetben?
-
Obyboy
addikt
válasz
Obyboy #32918 üzenetére
Kipróbáltam de sajnos valami nem megy. Próbáltam az általatok linkelt oldalakról letöltött driverekkel. Ha simán csatlakoztatva van a telefon a géphez akkor a Hordozható eszközöknél jelenik meg A0001 néven, viszont ha fastboot módban van akkor a Kedacom USB Device-nél jelenik meg Android Bootloader Intercace néven. Ilyenkor ha beírom a fastboot oem device-info parancsot akkor csak vár az eszközre nem történik semmi.
Szerintem itt lehet a hiba de nem tudom milyen drivert kellene feltennem.
-
janosibaja
őstag
Rendszeresen kikapcsol a telefon, ha hozzáérek az érintőképernyőhöz
(Stock ROM, rootolt)
Lehet, hogy a beállításokban kufircolódott el valami, vagy ne is keressem, irány a törlés, tiszta újratelepítés?
-
architect26
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #32911 üzenetére
én més skippelem a nougatot xposed hiánya miatt
-
zooom3r
tag
válasz
Obyboy #32914 üzenetére
Megelőztél!
Én ezt szoktam feltenni és ezzel fastboot módban is látszik a telefon.
ADB, Fastboot and Drivers -
Obyboy
addikt
válasz
Obyboy #32902 üzenetére
Ismét elakadtam a bootloader nyitása felé vezető úton. Már addig eljutottam, hogy CMD-ben az adb devices paranccsal látom a telefont. Ki tudom adni a adb reboot bootloader parancsot is. Viszont a telefon fastboot módban való elindulását követően nem látom CMD-ben a telefont azaz a fastboot devices parancs hatására nem jelenik meg az eszköz azonosító és a fastboot felirat, csak egy következő üres sor mintha entert ütöttem volna.
Próbáltam az USB drivert frissíteni hátha az a baja de ez nem sikerült mert nekem (értelemszerűen) x64-est kér a Win10x64. Tud valaki x64-es USB drivert linkelni ha ez a baj? Vagy le tudnátok írni mit ronthattam el?
-
RetepNyaraB
veterán
-
dreko
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #32911 üzenetére
olvasgatom a tugapower topicot, de nem találok magyarázatot az egyéb fogyasztóra az akku előzményben.. nálam magasan az a legtöbbet fogyasztó
-
Dolphine
addikt
válasz
RetepNyaraB #32907 üzenetére
Én is erre a következtetésre jutottam!
Legközelebb Repülő módba teszem, akkor nem lesz ilyen gondom remélem! -
G-Bali
senior tag
Sziasztok, nektek is sűrűn megy el a mobil net, nekem csak az ujra indítás segít, pedig minden gyári, nem is nagyon volt ez előtt ilyesmi
(legujjab gyári rom) -
Obyboy
addikt
Nekiláttam a telefon rootolásának, micafighter kolléga leírása alapján lépésről lépésre de az SDK-k telepítésénél elakadtam, az AndroidSupportLibrary és a GoogleUSBdriver csak Obsolete-ek közt van viszont innen már nem akarnak települni, így az adb.exe és a fastboot.exe sincs a megadott mappában. Én rontottam el/hagytam ki valamit? Win10 fut a gépen ezzel kompatibilis a driver?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
guyver #32900 üzenetére
Az opera max egy szégyen 😵
Amúgy rendben van, én is rápróbálok hamarost, de épp utazom egy bő hétre külföldre és hisztis lennék, ha pont most fosná le a lábát a teló(#32899) architect26@ tuga elég pontosan leírja a telepítést: wipe, firmware, rom, gapps, kész. A Tuga-fele twrp nekem tök ugyanolyan volt leszamítva, hogy a cos fastboot telepítés után nem volt hajlandó bootolni, a sima meg igen. Viszont 3.0.2.akármi (a legújabb) ajánlott erősen. A régebbiek M alatt is bohockodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest