Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Uraim!
Létrehoztam a OnePlus 2-nek egy külön topicot, kérlek benneteket, hogy a OnePlus 2 készülékkel kapcsolatos dolgokat ott beszéljük/beszéljétek meg, ez pedig maradjon meg a OnePlus One szakmai topicja.
A OnePlus 2 topicot itt találjátok.
Köszönöm!
-
törölt tag
Na, hát én azok táborát gyarapítom, akiknek nincs nagy bajuk a 2-val, de nem is esnek hanyatt tőle. Kétéves ciklusokra gyúrok, mert itt, ahol élek nem lehet rendesen elcsencselni a telefonokat, és már a család is kezd túltelítődni.
És egy környezetvédővel élek, így szintén nehezebb szívvel váltogatok, hacsak nincs helye a réginek. Tehát nekem a tény, hogy még egy évig nem kell szégyenkeznie a One-nak az új generáció mellett, külön jól jön. És abszolút nem érzem azt, hogy akár az ujjlenyomatolvasó, akár a kamera miatt ne tudnám megállni a vásárlást. A szoftver számomra, aki igencsak függővé vált a CM gyárilag nyújtotta szabadságához, elég aggasztó pont. Nyilván lesznek portok, de a One-ban pont az a szép, hogy semmit nem kellett pacsmagolni. Elég viccesnek tartom, hogy ezzel a bejelentéssel most mindenki jól járt, az is, aki vált és az is, aki (mint én is) ezt most passzolja.
-
axlfsi
veterán
válasz
PiciDikenz #22794 üzenetére
Ez esetben elnezest, ha felreertettem
... de ittakary kollega neha tud ilyet emlekeim szerint
Egyebkent itt az emltiett csirip
So yeah, OnePlus 2 is pretty baller for the price. $389 = 64GB
On paper, biggest con? No NFC.
A kamera tenyleg furi igy, kozel a telefon kozelehez, de TENY, hogy szeirntem igy kenyelmesebb lesz vele fozoni. Szamtalan esetben volt mar, hogy beleert az ujjam es kenyelmetlenul kellett megfogni emiatt...
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
axlfsi #22793 üzenetére
Szerintem nem ironikusan mondta, hanem komolyan. Szerintem is elég nagy probléma, ha ez tényleg kimaradt.
Asszem nálam is kimarad a váltás. A kamera elhelyezkedése totály rossz, a "home" gomb furán néz ki, a hardvert meg még most se használom ki teljesen. Az két dolog amit viszont elfogadnék a One-ba az az optikai képstabilizátor és az ujjlenyomat-olvasó. Ezek nagyon jó újítások, de csak ezért nem cserélem le
Majd meglátom mit hoz a 3
-
axlfsi
veterán
válasz
ittakary #22789 üzenetére
Hiaba edesistenenemezel, igenis hasznalom es hianyolom az NFC-t es meg nagyon sokan masok is (meg ha te nem is jottel ra, milyen praktikus dolog is az). Nem hetvenketmagos processzorral szerelet telefon vartam, nem is 16GB RAM-ot, csak egy szaros NFC-rol beszelunk. Ez nem kotekedes volt, csak egyszeruen nem ertem, mi a 'lfszrt' kellett kihagnyi belole es igen, mintha direkt csinalnak ezeket a maloroket, mert nem hiszem, hogy annyira megnovelte volna az eloallitasi koltsegeket, hogy utana ne tudtak volna emiatt(!) kellemesen bearazni.
Mindettol fuggetlenul, az ara korrekt (ahogy az elodjenek is az volt), egyeb tudasaval nincs gond (de boven nem 2016-os flagship killer - mindegy, ezt majd kiderul egy even belul). Ugyanakor van a csaladban aki nem hasznal NFC-t, ellenben azert nincs meg Oneplus-ja, mert hianyolta belole a dual sim-et. O lehet ad egy eselyet a telefonnak, de en szinte biztos, hogy maradok az elsonel.
Baj, hogy leirtam, hogy igy gondolom? ... hat edesistenem
Szerk.: valaki nyithatna egy Oneplus Two topikot, hogy a nagy anti-NFC rajongok ne itt flameljenek
-
Obyboy
addikt
válasz
menyhartlevi #22774 üzenetére
De most komolyan semmivel sem tud többet csak a memória mérete nagyobb és 20 ezerrel kerül többe? A One-nál még a +10k elfogadható volt de 20k szerintem sok.
-
kelzsoca
félisten
A OnePlus 2 egy egész kellemes készülék lett, hozta a kötelező ráncfelvarrást, de hogy mitől lenne 2016-os flagship killer, arra nem igazán jöttem rá, az árazása korrektnek mondható, hasonló tudásért máshol elkérnek jóval többet is a készülékért, a szoftveres részt sajnálom, hogy nem a CyanogenMod kerül(t) rá, nyilván lesznek majd CM portok, lehet hogy én is készítek majd hozzá, de azért az mégsem lesz olyan mint az igazi.
ui: mivel elvették a szakértő rangot globálisan az érintettektől, így első körben ennek a topicnak a topicgazdája lettem.
-
válasz
radicspeter1 #22787 üzenetére
sehol
(#22786) axlfsi: nincs NFC?! mintha direkt basznák el, hogy kötekedni lehessen velük... édes istenem
-
axlfsi
veterán
válasz
radicspeter1 #22787 üzenetére
-
radicspeter1
őstag
Emberek! SOS-be hol tudok ilyen (oneplusz two) készüléket megbízhatóan venni? (Geekbuy-találtam eddig csak...)
Ár nem számít...Köszi előre is a segítségeteket! Üdvözlet a Nexus család nevében
-
axlfsi
veterán
válasz
hedgehog #22782 üzenetére
Neeeeeeee! Ez most komoly?! Nincs benne NFC? Pff, ezt nem is ertem. Nem fert bele vagy mi? Draga volt a modul? Na, jolvan, ez is segit eldonteni a kerdest szamomra
(en sok helyen hasznalom; agy mellett, kocsiban, stb Szerintem nagy talalmany, manapsag mar minden normalis telefonban van).
-
-
FET-MEN
veterán
Szerintem a 130 korrekt ár a 64-esért. Mégsem 150 meg mégsem 200+ ha azt nézitek mit tud nagyon is korrekt. A hátlapkínálatért meg oda vagyok,
-
hedgehog
senior tag
viszont most olvasom MKBHD twitterén, hogy nincs NFC... innentől kezdve már egyáltalán nem bánom, hogy nem vártam a vásárlással
-
ananasz1
tag
Majdnem elfelejtettem mesélni, hogy a tempered glass hétvégén megmentett egy infarktustól
Jó, tudom, az ember lánya ne dobálja kirándulás közben kövekre a telefonját. A TG kuka, alatta meg ott lapult egy karcmentes telefon -
hedgehog
senior tag
válasz
axlfsi #22771 üzenetére
a yt oldalukon a CEO (akit szerintem nem lenne szabad engedni angolul beszélni
) elmondta az árakat, a fenti táblázat is látható volt ott, onnan írtam:
OnePlus 2 Price Revealed: https://youtu.be/0beQH0UdfFQMár kitették egyébként a release videót is, nem kell hozzá az app, hogy meg lehessen nézni (és itt tekerni is lehet ugye)
-
Arcanus
aktív tag
Na gyerekek, én ezt a kört kihagyom. Jó, meg minden oké, de a cm után az oxigén nagyon fapados számomra... Na meg nem lesz nyitott, tehát ne várjuk, hogy ömleni fognak a jó custom romok az ajtón.
Majd meglátjuk a következő felhozatalt. Egy év alatt úgy is sokminden változik. A jelenlegi soc egy vicc, a home gomb sem jön be, a dual Sim sem.. A one a szememben még most is 1000x jobb
-
axlfsi
veterán
válasz
Na ez az! A dollarban levo arakat nem nezhetjuk, az nem a mi piacunkra van. Ahogy eddig is az euroban levo arakat neztuk, ... es igy jon ki nekik a kozel 130ezer Ft. Persze, majd lesznek akik beprobalkoznak kintrol, hatha megusszak az adot vagy szemelyesen veszik meg, mert eppen Amerikaban jarnak, ez nem relevans ebbol a szempontbol.
Szoval (most!) 130, aztan ahogy alakul az arfolyam, ez mozoghat felfele is ... Na, igy kalkulaltam en, hogy az akkor akar 140 is lehet majd, ami meg mar a hasznalt, 70ezres 100%-os felara mar ... Mindegy. Kiderul, ne talalgassunk tobbet, meg ugysem lehet hozzajutni.
-
válasz
Hopp tenyleg 130
Hat ... Ez van
akkor ennyiert kell megvenni!
-
axlfsi
veterán
válasz
ittakary #22770 üzenetére
Na varjal!illetve itt ezt irja egyi forumtarsunk (108/130).Ezt hol olvastad? Tudtommal meg mindig nincs hivatalos ar(?)?
Termeszetesen a 64-esrol beszelek...Hmm, habar a hivatalos oldalon meg mindig nincs kint ar, habar itt meg egyertelmuen leirjak (390$ a 64-es).
Viszont, ha ez igaz, akkor miert nem irjak ki a gyarto oldalan is? Ok, hogy meg nem lehet megvenni, de attol meg miert titok az ar? Na mindegy. 110 ezerert nem sok, valoban, ... de ugy erzem, hogy emiatt a One meg olcsobb lesz hasznaltan (es mar csak ezert is - akar hasznaltan - bestbuy marad).(#22772) ananasz1 koszi!
-
axlfsi
veterán
válasz
legiaap #22768 üzenetére
Pedig csak eleg lett volna a gyarto oldalan szetnezni
[SIM: 2 slots - Nano SIM (DSDS)](Sot, csak ott erdemes, mert mashol még tevesen szerepel, pl. itt macro-t irnak...)
(de van jelentosege?
Gumihoz sem a kocsit veszed, hanem a kocsihoz a gumit
)
-
legiaap
félisten
Valaki mondja már meg milyen simet fogad be az új csoda. Nem egy videót néztem meg, de sehol nem említették.
Nano, micro?
Amúgy a gyors töltést hiányolom, jó lett volna egy 1.9-es kamera, a kijelző hogy csak 1080p-s nem zavar, talán jobb lesz az akku miatta. Sajnálom, hogy nem adnak fülest hozzá és hogy a jack csati fent van, de amúgy minden okés. Ja egy osztott kijelzős mód jól jött volna, de az sincs ha jól tudom. -
axlfsi
veterán
válasz
ittakary #22765 üzenetére
Felarat, de mihez kepest? Az One-t szerintem hasznaltan mar olyan 70korul lehet legflejebb eladni majd, az kb. mar 100%-os felar lesz (ha 130-140 lesz az uj).
A fene tudja, kivancsi lettem volna a lezeres fokuszra, esetleg a dual sim, de nagyjabol itt meg is all a dolog. A 4GB ram teljesen felesleges lenne (nekem, egyelore. soha nem fogyott meg el...), az uj SoC es az USB C sem izgat...Raadasul olyan makulatlan a One-om, hogy sokan par het utan mar megirigyelnek. Nem tudom miert van ez, en vigyazok ra nagyon vagy csak nagyobb lett idovel a szoras, a minosegromlas, de en amit egy evvel ezelott vettem telefont (mar) nem is sarga, egy karc - nem sok - sincs rajta, makulatlan a bambusz hatlapom is, ahogy a fiokban csucsulo sandstone is (egy kis kopas sincs rajta), kihelzon Nillkin uveg... Egyelore ugy erzem, egyaltalan nem erne meg lecserelni.
-
FET-MEN
veterán
Pont annyit fejlődött szerintem amennyire kell. Okos,hogy maradt fhd, tisztában vannak vele a kijelzőfelbontás elég, a soc-ot lehet izmosítani, meg a pár új okosság és kész. Árazás is korrekt lett. Viszont még mindig nem értem a 2016 flagship killer szlogent.
-
erról senki nem írt semmit: mikortól lesz megvehető? milyen régiókban? pl magyarország kapásból első körös lesz?
ára nagyon tetszik, nem kérdés, cserélek, ennyi felárat bármikor megér
-
mosquetoo
tag
Sziasztok.
Eleg rég voltam már erre, de ismét be néztem és kérnek egy kis segítséget.
A minap értünk haza nyaralás-bol ahol rengeteg képet csináltunk, és hát eléggé elkeseritő minőségben sikerült megörökíteni a telefonnal.
Eddig semmit se nyúltam hozzá , csak megvettem es használom de most nagyon merges lettem a képek miatt.
Mit lehet ezzel csinálni lehet valamit vele kezdeni ? -
Oppenheimer
nagyúr
Nekem tetszik a Two, nem tudom mit vártatok tőle. De venni biztosan nem fogom, várok jövő nyárig. Mondjuk Snapdragon 810 az lúzerség.
-
>Deego..
senior tag
Így első blikkre nem valami bíztató a fejlődés a Two esetében.
Meg nekem sincs meg a must have érzés mint One-nál.Kíváncsi leszek majd Qualcomm® Snapdragon™ 810 melegedésére, mert ez a ráncfelvarrot verzió nem túl bíztató számomra.
S remélem nem hordozza majd azokat a gyermekbetegségeket mint az előd.A Oxygen OS jelenléte ebben az esetben szerintem jó irányvonal ha kellően stabil és funkcionálisan hozza a Cyanogentől elvártakat.
-
Obyboy
addikt
válasz
Tibko8 #22744 üzenetére
A (#22750) mate3553 hozzászólásban linkelt videó alapján némító gomb...
Kapni fogja rendesen a OP2 hogy össze lett ollózva, samu homegomb + alma némítógomb + ki mit talál majd még rajta innen onnan ismerősnek. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #22756 üzenetére
Nincs must have érzésem ennek láttán. Nem rossz, de nem is kiemelkedő. Az Oxygen OS pedig egyenesen visszalépés,es ez nem csak a funkciókra értendő. Nálam Oxygen alatt nagyon primitív lett a kijelző fényerő szabályozása, és nem is láttam úgy a tűző napsütésben, mint a CM alatt. Nekem például aktív az alkalmazkodó fényerő, környezeti kijelző, adaptív háttérvilágítás és az erős napfény javítása is. Leszarom, hogy jobban merül-e vagy sem, mert mindig látni akarom a kijelzőt anélkül, hogy én állítanék valamit. Erre az Oxygen nem képes.
-
petipetya
nagyúr
Ha jól értettem Marques Brownlee videójában elmondottakat, akkor az oldalsó gomb nem hangerőt, hanem a hang profil állítja, illetve az ujjlenyomat olvasó / home gomb egyben nem fizikai gomb, hanem egy érintő felület mozgó alkatrész nélkül?
-
X DoZ3R
tag
Aki kovette a ma reggeli bemutatot, volt rola szo hogy az uj oxygen mikor jon a One-ra? Vmi konkret? Mert eddig azt mondtak hogy amikor a Two kijon.
-
Ati007
őstag
Nekem tetszik és ha kapok meghívót akkor veszek is egyet . Van valami infó aki már vett OneplusOnet az kap meghívót?
-
Danika256
aktív tag
válasz
ßrainiac #22751 üzenetére
389 / 329 lesz.
Ezért aztán marhára nem érte meg felkelni. Semmi meglepetés vagy újdonság..Ja és ahogy láttam az O2 sem fejlődött sokat. És még azt mondták, hogy nemhogy 2015 hanem 2016 flagship killerje lesz ez..
Még ennyiért sem. Jövőre meg végképpen nem fogja megérni. Nagyon csalódott vagyok,jóval többet vártam tőlük.Megérdemelnék h bukta legyen!
-
Mate
nagyúr
Én is vadásztam a kódot, de nem találtam csak 2-t
-
hedgehog
senior tag
Ez vicces volt, bár a feléről lemaradtam az invite kódok vadászata miatt, pedig venni se akarok (egyelőre)
Nagyjából minden kiszivárgott már, igazából én újdonságként csak az alertváltó gombot láttam (kb. mint az iphone-n, csak itt a prioritási módot váltja)
Ja meg hogy hátlapot egy mozdulat cserélni (de minek, a sandstone a legjobb).
-
Mate
nagyúr
Már csak pár perc
-
legiaap
félisten
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy mik lesznek az ujdonságok szoftveresen.
Esélyes befutó nálam kövi telóra, ha hozza amit elvárok. -
Nekem sem jon be annyira mint a One jott be tavaly ugyanekkor.
-
Obyboy
addikt
válasz
Danny365 #22719 üzenetére
Ezeken a képeken 100x minőségibbnek néz ki mint a TENAA-s fotókon volt.
Ha jól látom fém keret fut körbe a készüléken, ha ez így van akkor a prémium hatás itt sem marad el. A kérdés inkább az lenne, hogy ha a hangerő gombok alatt van a ki/be kapcsoló gomb akkor a túloldalt mi célt szolgálhat a kapcsoló??? -
Danny365
őstag
válasz
Saccco #22730 üzenetére
Miért, ha simán csak fingerprint-scanner, akkor miért nincs értelme?
Vagy most nem ugyanarról beszélünk?
Ha tényleg ugyanolyan kapacitív gomb, mint a mellette lévő kettő, akkor szerintem nincs gond vele.
Egyébként én örülök, hogy itt sokaknak nem tetszik. Így ha esetleg valaki kap meghívót, akkor igazán küldhetne majd egyet. A várólistán én ~228 ezredik vagyok, úgyhogy nem sok jóra számítok.
-
-
Lecs@
addikt
Hahó skacok. Több mint fél évet " pihiztem " oneplus téren. Mizu van kamera téren ? Javult szoftosan a helyzet ? Kacsingatok valamerre, de az irányt még nem tudom
-
Danny365
őstag
Új képek a OP2-ról. Szerintem elég jól néz ki, a kamera elhelyezése kicsit fura.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
eladogeppc #22716 üzenetére
Jobban jársz, ha elpasszolod a Samut és rendelsz egy újat a 1+-tól vagy zsocáéktól. Ha benyelsz valami hibás kínai verziót, akkor gariztathatod kínában. Persze csak akkor ha a jelenlegi gazdája partner ebben mert ha biznisz után eltűnik akkot nincs gari!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
eladogeppc #22713 üzenetére
Ez nem túl biztató, mert ha nem a OnePlus-tól vásárolta/származik, akkor a garancia kérdéses miképpen intézhető, gondolom éppen ez miatt áron alul próbálja eladni is a készüléket.
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Ki melyik kernelt ajánlja? 12.0-YNG1TAS213 -
kelzsoca
félisten
válasz
eladogeppc #22710 üzenetére
Az eladó mit mondott ezzel kapcsolatban?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Egy Belgiumból származó OnePlusOne 64GB-os kütyü lenne amit meg tudnék szerezni.
A kérdés, hogy a garanciát hova és hogyan lehet intézni ? -
Land
veterán
Ha van rá mód megnyomkodnam valaki telefonját Pesten (pl. Boráros tér, Corvin negyed). Kíváncsi vagyok milyen, mert lehet ilyet veszek.
-
A CM12S beépitett Privacy funkciója nem úgy működik ahogy én szeretném, ezért szeretnék XPosed + Greenify-t felrakni. Melyik Xposed-ot lehet telepiteni / flashelni?
-
novake
tag
Sziasztok! A specifikáció alapján nagyon tetszik a teló, de teszteken láttam olyan, hogy lassú a kamera, rossz vele írni stb. Van esetleg valakinek Miskolcon ilyen telefonja, amit megnézhetnék élőben?
Edigital vs Eustock vs oneplus.net/hu? Honnan érdemes rendelni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asustor NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest