Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
1. Oxigénnél van mmerülés de CM az jól bírja. Persze ha beragad egy app akkor mmerül de egy újraindítás ssegít.
2. Nálam nem jelentkezett így arról nem tudok nyilatkozni de utolsó frissítés óta ezzel sincs baj.
3. Mindkettő elérhető lesz még egy jó ideig.
4. Vezeték nélküli nem lehet tölteni. (nem tudok Olyanról hogy lehet maradjon annyiban hogy nem
)
5. Nincs nagyon velük tapasztalatom (szerencsére). De akinek volt általában 1 hét alatt cserélték.
+1 augusztus végére már szerintem lehet már rendelni
-
Mate
nagyúr
Nagyjából átfutottam a legutóbbi 1000 hsz-t. (Végén már csak felületesen
)
Pár kérdés még felmerült bennem:
1. Volt valami merüléses, akksis probléma. Az megoldódott?
2. Érintés bugot a fix megoldotta?
3. Most mi a helyzet a frissítésekkel? CM-el szakítottak és oxygén lesz? Vagy párhuzamosan megy a kettő, vagy mi a frász? Ha cm marad, akkor gyanítom 2-3 évig még lesz rá frissítés.
4. Vezeték nélküli töltésre fellehet valahogy készíteni a telefont?
5. Milyen a cég supportja?+1: Mikorra lesz 1+2? Olvastam a 27-ét, de kérdés mikorra jut el Európába a készülék. Lehet megint lesz egy év. Erről van valami infó?
+1 kelzsoca-nak: Nálad vásárolt készülék garanciális ügyintézése miként zajlik?
-
kóóó
aktív tag
Ettol felek en is, mert a oneplus cm rommal eleg jo aksiidot produkal.
Oxival mar mas kerdes... -
JJazon
tag
Beüzemeltem ezt a csodát, lenne egy kérdésem: várjam meg, amíg magától jelentkezik az ota frissítés, vagy ez alapján csináljam én? A manuálisnak van valami kockázata?
-
kóóó
aktív tag
Szerintetek megeri lecserelni a One-t egy OPPO Find 7-re?
Ma lattam, hogy a find7 arat levittek es igy elgondolkodtam. Most fogja cserelni a support a keszulekem es az uj keszuleket ha elpasszolnam nem sokkal kellene megpotolni. -
-
Obyboy
addikt
válasz
ittakary #22183 üzenetére
"Ha egy picit többet szánnál..." az a pici gyakorlatilag egy 1,5x szorzó. A OPO jelenleg $300 (fentebbi hozzászólások alapján a hivatalos honlapról nem vagy csak korlátozottan elérhető, viszont van más forrás szintén 2 év EU garral ahol még olcsóbban is beszerezhető) a OP2 várhatóan $449 lesz.
-
ne félj a mérettől, alig nagyobb mint az S4, 2-3 nap alatt megszokod
ha a többi specifikáció tetszik, akkor ne is gondolkodj, vedd meg
a telefon még ma is az egyik legerősebb, 64GB mindenkinek elég, 3GB RAM is bőséges, szóval ha olcsón akarsz jó telefont venni, akkor ezt vedd!
ha picit többet rászánnál, és még a nyár végéig kihúzható a vásárlás, akkor a OnePlus Twora várj!
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Lehet készüléket kell váltanom szolgáltatóváltás miatt.
Igazából egyetlen készülék ami tetszik a Oneplus One. Egyetlen problémám a mérete. Most s4-em van, ezt már megszoktam, kényelmesen fogom. Viszont Oneplus jó nagyra sikeredett. Van magyar bolt ami árulja, ahol meglehetne tapogatni?
Köszönöm előre is!
-
JJazon
tag
Ma nekem is megjött a telefon, GLS 13-kor hozta (ez valami mágikus egybeesés?
)
Az eustock webshoppal teljesen meg vagyok elégedve, megbízhatóak -
Arcanus
aktív tag
Az a helyzet, hogy feldobtam a legújabb franco kernelt (r43), és a szín kalibrációt az új kernel elállította
. Na már most, sehogyan sem tudok rájönni, hogy egy normális (nem kiégett, és nem is fakó) szín beállítást csináljak... Valaki tudna dobni egy normális szín kalibrációs képet? (ja ami idegesít, hogy a beállításokban található képernyő színe is használható, így 2 helyen eggyüttesen mennek az értékek...
) akkor most hogyan is van mindez?
-
Nektek nem volt még ilyen, hogy "beragadt" egy program? Nekem rendszeresen csinálja random valami app: Maps, Messenger, Facebook, Instagram
Pl itt a képeken a Maps "Mobile Radio Active" valamikor órákra beragad és rettenetesen sokat lesziv. Most még szinte tele van az akksi, ezért csak a merülés 2%-áért felelős, de mivel az appot magát kb 10 másodpercre nyitottam meg igy ezt mocskosul soknak tartom, a háttérben meritett marha sokat
Már félek nyitva hagyni bármit is...
-
hedgehog
senior tag
válasz
gipsztigris #22169 üzenetére
Srácok, ez a vita itt teljesen felesleges, és lassan tényleg admin érett, főleg ha beindul rendesen a flame.
Inkább beszélgessünk arról, hogy ki lesz online az OPT bemutatón hajnal 4kor?
-
kelzsoca
félisten
válasz
ittakary #22170 üzenetére
A OnePlus oldalán 90.999Ft a 64GB-os OnePlus készülék (már amikor van, most épp nincs..
) erre rájön a szállítási költség, ami ha minden igaz:
Standard (Royal Mail): 5489 Ft (3-7 munkanap)
Express: 9 449 Ft (1-5 munkanap)Tehát kis matek: 90.999Ft+5489Ft= 96.488 Ft
Nézzük az eustock árakat: 94.800Ft a készülék+990 a GLS futár= 95.790 Ft
Már csak az a kérdésem feléd, hogy mikor adod le a rendelésed?
ui: ráadásul, ha van eu-s adószámod, kapaszkodás van: nettó 79.990Ft-ért a kezedben a telefon.
-
válasz
gipsztigris #22169 üzenetére
Muvel bruszli gyartja a telefont, igy igen
Akkor veszem majd kelzsocaektol ha a OnePlus honlap forintos ar alatt adjak. De mivel ok sem a maltai szeretetszolgalat, magyarul haszonkulcs van rajta, igy ketlem.
-
szkorhetz
őstag
válasz
gipsztigris #22165 üzenetére
Hivatalos honlapról már múlt szombat óta várom, de ma már legalább Magyarországon van..
Ha múlt héten már ment volna ez a két éves dolog, nekem sem kérdés!
-
gipsztigris
addikt
-
FET-MEN
veterán
válasz
balog.peter #22161 üzenetére
olvass visszább inkább, vagy az aláírásom
-
balog.peter
csendes tag
válasz
BigBlackDog #22050 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudja, hogy a oneplus.net oldalon mikor lehet rendelni a készüléket? Sajnos sold out ablak van
-
-
motoflug
őstag
válasz
purcigeorge #22155 üzenetére
Köszönöm a választ! Nekem ez a romolgatás része nem fontos, inkább az, hogy megbízható legyen akár a gyári rommal is.
-
Obyboy
addikt
válasz
purcigeorge #22155 üzenetére
Ha azt is figyelembe vesszük, hogy mennyire romolható (garvesztés nélkül) a készülék akkor magasan az OPO nyer a H6-tal szemben. Többek közt én is ezért vettem OPO-t nem pedig H6-ot.
-
motoflug
őstag
válasz
Saccco #22150 üzenetére
Igen, a második hsz.-edet láttam, mivel a G3 is versenyben volt, de engem jobban érdekelnek a felhasználói visszajelzések, így az kiesett. Igazából mindkét telefon (H6 vs. OPO) előrelépés lenne i9505 után, de kissé mégis megakadtam.
ittakary: ez így van, de hátha valakinek volt mindkettő, és tud konkrét választ adni. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Akinek esetleg volt mindkettő: Honor 6 vs OPO? Akár privátban is jöhet a válasz, kissé megakadtam. A releváns topikban nem érkezett válasz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
peterson1190 #22146 üzenetére
Nekem csak az elemlámpa funkciót kellett kikapcsolni, a kamera szépen megy.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
peterson1190 #22146 üzenetére
Lehet, hogy ezzel összefüggő az én problémám is, nekem már másodjára csinál olyat, hogy felébred a zsebemben, feloldódik a képernyő és elszabadul a pokol
Hívogat mindenkit, smseket, emaileket irogat, cikkeket oszt meg a facebookon, meg ilyenek
Egész vicces visszanézni, hogy mit művel a "skynet", amíg nem figyelek, de erre kéne valami megoldást találnom, ami nem egy pin kód ráapplikálása a feloldóképernyőre
-
Tibko8
senior tag
válasz
peterson1190 #22138 üzenetére
Kapcsold be "Véletlen ébresztés megakadályozása" funkciót.
-
kelzsoca
félisten
válasz
berek21 #22128 üzenetére
Sziasztok!
A mai naptól az eustock-ban vásárolt OnePlus One készülékek 2 év (24 hónap) garanciával kerülnek értékesítésre.
Természetesen a korábbi vásárlóink visszamenőlegesen is megkapják a 2 év jótállást a telefonra, kivétel nélkül.A készülékek EU verziósak, NEM kínai verzió!
Hétköznap déli 12:00-ig leadott rendelések esetén, a csomagot a GLS futár már másnap kiszállítja.
ui: köszönöm az eddigi bizalmat.
-
peterson1190
tag
Exodust használok, 07-es frissítés-óta olyan dolgok vannak, hogy kb alíg érek hozzá azonnal beindul a zene,ugyan így az összes gesztusvezérléses cuccal.
Gondolom belekerült a "javítás", de ez így kegyetlen, kiveszem a zsebemből mert forró már a magátol elindult vakutól, erre ahogy megfogom elkezd üvölteni a zene is
Tudom ki lehet kapcsolni ezt a gesztus cuccot, de eddíg tök jól működött.
Most ezért downgradeljek? Vagy lejjebb lehet venni az érzékenységet valahol?(nem volt touch problémám ezelött, tökéletesen érzékelt mindíg)
-
sparks
senior tag
Engem is utolért az érintőképernyő hiba. Eddig nem raktam fel a pár héttel ezelőtt kijött fixet, mert hibátlanul működött. Aztán pár napja kezdtem érezni, hogy mintha nem annyira jól érzékelné az érintéseket, majd tegnap délután, amikor a moziban le akartam némítani, nem bírtam feloldani a képernyőt. Várnom kellett egy kis időt, hogy magához térjen. Így, ahogy hazaértem a moziból első dolgom volt felrakni az új szoftvert, ami azonnal megoldotta a problémát, sőt sokkal kellemesebben érzékeli a taperolást, mint előtte.
-
Shyciii
veterán
Ha valaki rendelni akar a http://www.shopandroid.com/ -ról, akkor szóljon nekem. Tudok adni neki egy 10%-os kupont. Nem túl nagy megtakarítás, de jobb, mint a semmi
-
Saccco
nagyúr
Tedd fel a legújabb lollipop verziót, abban van egy javítás az érintési hibákra.
Ha használod merül, ez ilyen. Nagyjából 5 óra képernyő időt kellene tudnia, ha ezt nem éred el és úgy bírja egy napig, akkor valami a háttérben meríti a telefonod. Értelemszerűen két napot nem bír ki 5 óra képernyő idő mellett, kb. 3 óra lehet reális olyankor.
Ha szeretsz ROMolni és nem félsz az olykor értelmetlennek tűnő hibáktól, vagy geek vagy, akinek mindig a legfrissebb verzió kell, akkor érdemes nightly-t telepítened.
-
FET-MEN
veterán
válasz
gipsztigris #22129 üzenetére
Én szintén 64-est, nagyon jó a cucc, nem bántam meg
-
gipsztigris
addikt
válasz
berek21 #22128 üzenetére
Sziasztok! Ez így igaz!
Én most vettem tőle egy 64-est, elvileg holnap hozza a GLS. Kelzsoca neve szerintem garancia a normális üzletmenetre. Itt a bolt újra. -
berek21
őstag
Talán még kelzsoca fórumtárs boltját keresd. Itt a fórumban pár napja már linkelte valaki. Igaz ott csak 1 év magyar gari van, de a bolt megbízható, és az árak is rendben vannak.
-
JJazon
tag
köszönöm
néztem már, de a sold out miatt kezdtem el máshol nézelődni, de akkor inkább megvárom, amíg lesz újra -
Tibko8
senior tag
válasz
JJazon #22121 üzenetére
Innen rendeld! Ennél jobb áron nincsen se hol. Itt biztos hogy meg kapod a garancia miatt sem kell aggódnod nincsen semmi váratlan költség.
Szerk: lassú voltam
-
berek21
őstag
válasz
JJazon #22121 üzenetére
Csak innen!
[link]
Regisztrálj be, válaszd a magyar zászlót a lap alján, és utána a paypal is magyar forintban vonja le. Ha itt veszed garantált 2 év európai gari van rá. Aki már kénytelen volt élni vele, az azt mondja hogy ingyen hozzák viszik, és nem kötekednek ha csere van. Csak bátran, a fórum lakóinak 95%-a innen vásárolt. Sok sikert. -
-
JJazon
tag
Sziasztok
Szemezek most egy ilyen telefonnal, de a garancia érvényesítése nem tiszta.
Bontatlanul, de német raktárról vennék egy 64-est, és nem tudom, hogy kinek, hova kellene küldeni a telefont, ha gond lenne, illetve kell-e fizetni érte. Olvastam az összefoglalót, de gondolom azóta már van változás. Megnéztem a 1+ support oldalát is, de sokkal előrébb nem jutottam.Ha valaki be tudna avatni ezekbe a dolgokba, azt megköszönném
üdv!
-
Oneis
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kb fél éves a telóm (64es) , eddig nem igen voltak problémák, de főleg mióta felment rá a Lollipop kezelhetetlenné válik néha. Megnyit több appot és összevissza ugrál közöttük... Nem reagál semmire ilyenkor. Kikapcsolni is csak sokára és szerencsével tudom. Rendszeresen rákattan a fotózásra ilyenkor és akár 50 képet is csinál...
Mit javasoltok , mit csináljak? Nekem nem jön be annyira a Lolli, azon gondolkoztam, hogy nyomok egy gyári visszaállítást.
Másik kérdésem az lenne, hogy érdemes-e a nightlyt telepíteni? Ill hiába használok greenifyt ill green batteryt is, de 2 napig sosem bírja telóm.
MIndenféle tanácsot szivesen fogadok. Köszönöm szépen előre is a segítséget!Szép napot!
-
Tibko8
senior tag
válasz
fornettisuti #22111 üzenetére
EXODUS
Eddig jónak tűnik. Jobb mint a hidrogén. Bár az még csak 5.0.2 -
janosibaja
őstag
Én úgy általában, például videók, fotók nézegetésére ezt használom, elégedetten. Nem tudok "beépített" gyári megoldásról.
De a navik, például a Waze, a Google Map tudja magától, hogy nem szabad kikapcsolnia.
-
kóóó
aktív tag
Tudja valaki hol tudom a legujabb lollin beallitani, hogy ne aludjon el a kijelzo ha nezek egy videot, vagy ha megy a navigacio.
Elegge idegesito, hogy emiatt nem tudom hasznalni a navit. Mar kerestem a beallitasokban, de szerintem balfek vagyok es kiszurja a szemem, de akkor se talalom -
LordVarbaro
csendes tag
Sziasztok. Tudtok vmi beállítást amivel gyorsgombbal lehetne videózni a képernyőt?
4.4 androdion volt a screensnap (kikapcs gomb+ volume up). De 5ös lollipopnál már nem megy ez a featura.
Előre is köszi.Azt meg macerának tartom, higy kint appoknál elinditom a képernyőfelvételt, majd elnavigálok oda amit felszeretnék venni.. Meg sokszor hirtelen látok vmit amit felvennék, pl videó közben. És akkor nem is lehet így gyorsan..., kéne ez a gyorsgomb kombináció felvétel indítására
-
Tibko8
senior tag
válasz
csposta24 #22103 üzenetére
Utoljára ilyet kb 3 éves MTK procis telefonon láttam hogy látott 5 műholdat és alig akart rá csatlakozni meg ha nagy nehezen sikerült akkor pedig össze vissza ugrált. De itt most úgy tűnik hogy jó.
Esetleg egy 44S rakj vissza próbáld ki úgy menj egy kört futni és ha akkor is ezt csinálja akkor gariba vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest