- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Így meg az usb csati fog hamar tönkremenni a sok kábel ki-be huzigálástól
Az "optimalizált éjszakai" töltésnek van értelme? Ill. a 80/20% elvnek a telefonoknál? Valamelyest gondolom segít az akkun, de én ezzel nem foglalkoztam soha. Max. a laptopon (ThinkPad P51), ott be van 80%-ra a max. töltés állítva. A telóval úgy vagyok, hogy eleve nem nagy kapacitású az akku, nem görcsölök ezzel. Ha romlik kicseréltetem. Nem vészes összeg.
-
metal01
őstag
Nálam is merül az új update után. Sokkal jobban, mint eddig :/
Mi a véleményetek a tegnap Kínában bemutatott 11-es szériáról? A pletykák szerint pro verzió nem lesz. A bemutatott verzió meg elég közepes. Vezeték nélküli töltés pl. nincs, stb...
-
metal01
őstag
Nálatok mennyire merül a teló a 13 stabil alatt? 11-en voltam eddig, átlagos használat mellett kb. 2 napig is kibírta 4-5 óra SOT mellett, de most ez a 13 merül mint az állat
-
metal01
őstag
Üdv!
Tegnap én is feltettem a 13-at, a 11 után kicsit érdekes. A 12-t kihagytam. Kicsit szokni kell. Valahogy be lehet állítani, hogy az AOD zárt képernyőn egy érintésre felvillanjon? A 11 alatt ez simán ment, itt csak akkor jelenik meg, ha megmozdítom a telefont, vagy kézbe veszem. (Energiatakarékos módban van az AOD beállítva, nem szeretném hogy folyamatosan látszódjon, csak ha rábökök a kijelzőre pár mp-re felvillanjon. Ez a 11-en teljesen jól működött.)
-
metal01
őstag
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
válasz
unicumnext #2398 üzenetére
Igen, de úgy látom hogy még mindig ua., mint volt. Egyéni színkódokat (pl. szürke szín árnyalatok) nem lehet állítani :(
-
metal01
őstag
válasz
ghiottone #2076 üzenetére
Tegnap én is feltettem a c.47-et. Factory reset is megvolt. Hát... Nekem nem nyerte el a tetszésemet ez az új ROM. Sokkal kevésbé testreszabható, még mindig vannak bugok. Kár, hogy nem az OOS vonalat viszik tovább. Ma én is visszarakom a 11-et. Azzal nem volt semmi gond...
-
metal01
őstag
Üdv Fórumtársak!
Az mitől lehet, hogy pár napja feldobta OTA-n a rendszer az Android 12 C.44 frissítést, amit épp akkor nem tettem fel, mert nem volt időm. Majd pár nap múlva eltűnt a lehetőség. Ha rákeresek a frissítésre, a legutolsó 11-et mutatja legfrissebbként. Visszavonhatták, vagy mi lehet?
Az Oxygen Updater viszont feldobja a C.44-et.
-
metal01
őstag
Nézegettem ezt a ProStereo H2 fülest. Érdemes venni ilyet OP 9 Pro-hoz? Egy OnePlus Bullets Wireless-t váltana. A TWS-eket annyira nem preferálom, gondolok itt a Buds Pro-ra. Van olyan minőségű a ProStereo H2 mint a Buds Pro?
#891Atish19: Nekem ilyen van és hibátlan. Kicsit mókolós a felhelyezése, de minden patent.
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
válasz
hedgehog #550 üzenetére
Hát... Azért egy 380 ezer Ft-os telefonnál már elvárná az ember, hogy natív felbontáson 120Hz-en átlagos felhasználás mellett az üzemidő legyen min. 1,5-2 nap. Sajnos elég ritkán jön ez össze. QHD+ és 120Hz mellett az egy nap is ritka. Szerintem ha 1mm-rel vastagabb lenne a telefon egy nagyobb kapacitású akku terhére, senki nem haragudott volna meg érte
#551 zordi: Kíváncsi leszek, majd referálok ha megérkezik az update. Csodákat nem várok tőle
-
metal01
őstag
Egyelőre én elvagyok a 4G-vel is. De ha elérhető lesz és nem lesz drága, akkor kíváncsi leszek rá
#545 zordi: Nekem még az Oxygen Updater sem jelzi
#546 Algotis: Az egyetlen bajom a telefonnal nekem is az üzemidő. Pedig FHD+ felbontáson használom, nem QHD+ felbontáson. Igaz 120Hz-en. Beleférhetett volna egy 5000-5500 mAh kapacitású akku is simán :/ De legalább gyorsan fel lehet tölteni.
-
metal01
őstag
Changelog:
System:
- Improved charging experience
- Optimized power consumption
- Fixed known issues and improved stabilityCamera:
- Improved the hidden operation logic of the camera‘s top bar
- Optimized the noise reduction and sharpening effect of the rear camera
- Improved the focusing experience and brightness constancy in indoor scenes
- Improved the accuracy of auto white balance of the rear cameraNetwork:
- Improved network performance -
-
metal01
őstag
válasz
PeteePeti #441 üzenetére
Egész pontosan így van:
"What's the process for return and replacement?
If you are not satisfied with your OnePlus product(s) for any reason, you may request a return within 15 calendar days of delivery. To do so, please submit a support ticket requesting the return or replacement. Our support agents will guide you through the Return Merchandise Authorization process. While you don't have to specify a reason, we would certainly appreciate your feedback. Once your package is received and checked toverify that warranties are still valid, we will issue a full refund or a replacement for all eligible product(s).
Please note that all accessories must be new and unopened to be elligible for refunds. To qualify for a replacement or refund, devices must be in "as new" condition and, if possible, with the original sealed packaging intact. Accessories must be sealed in their original packaging. If the accessory is returned for no reason, then we will deduct the return shipping fee from the returned amount." -
metal01
őstag
Jött egy új update:
OxygenOS 11.2.3.3
System
• Improved the power consumption performance to extend the battery life
• Fixed known issues and improved system stability
Camera
• Improved the shooting and recording experience
Network
• Improved the stability of telecommunication functions
• Improved the WLAN transmission performance and stability -
metal01
őstag
Nova-t használ valaki Android 11-en? Működik rendesen?
-
metal01
őstag
Ez így van. A OP mellett döntöttem. Remélem nem bánom meg. Az akku lehetett volna a OP-ban is 5000 mAh, a többi szerintem elfogadható. A fotók minősége sem annyira gáz a tesztek alapján, bár nekem az annyira nem lényeg, mert DSRL gépet használok fotózásra és kizárólag raw-ban fotózok. Az utómunkában meg össze sem lehet hasonlítani a képeket az automatikus jpg tömörített képekkel. A OP is tud raw-ban 12 biten, szóval ott sem lesz gond. A videók meg rendben vannak ezzel a telóval. Hát majd meglátjuk, ha megérkezik
-
metal01
őstag
válasz
ghiottone #316 üzenetére
Úgy olvasom, hogy havi és negyedéves frissítéseket adnak ki (legalább két évig). Ezek a Google biztonsági frissítéseket tartalmazzák és a MIUI specifikus hibajavításokat. Mondjuk a linken írtak utolsó három sora érdekes
Az Android főverziójáról nem írnak.
#317 Linkin1994:
A 6T-re még nem érkezett meg a 11. 9-cel jött, most 10 van jelenleg. Semmi hír arról, hogy 11-re frissülne. De neked legyen igazad -
metal01
őstag
válasz
PeteePeti #314 üzenetére
Ettől tartok én is
Nem volt még szerencsém MIUI-hoz. Bár azt olvasom, hogy a végletekig testreszabható. Gondolom azt is meg lehet szokni, ha nagyon akarja az ember
A OP kissé elhanyagolja az updateket az utóbbi időben és ha jól tudom csak két főverzióra frissít még pluszban egy újonnan kiadott telót. A Xiaomi három, ha jól tudom és ott ütemezettebbek az update-ek.
-
-
metal01
őstag
Az S21 Ultra már nagyon hardcore árban van újonnan. Használtan nem szívesen vennék. Nagy a dilemma
Volt már OP 3T-m, most a 6T-t használom, de szeretnék kicsit haladni a korral
Az OxygenOS annyira megszokható, hogy nem szívesen váltanék másra. Ez egy nagy húzóerő az OP felé. Bízom abban, hogy azért szoftveresen javítanak még rengeteget a OP9 Pro kameráján (meg mindenen). A jelenlegi tesztek még a kiadás előtti állapotban készültek és ahogy olvasom már azóta is sok a frissítés.
-
-
metal01
őstag
Van egy élég részletes teszt az xda-n is.
-
metal01
őstag
Úgy látom a OnePlus oldalán, hogy a pro változathoz nincs TG. A 8 pro-hoz volt gyári, vagy a hajlított kijelzőre nem is gyárt a OP üveget?
-
metal01
őstag
Mikortól lehet vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest