Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz unicumnext #1197 üzenetére
Köszi, így már sikerült! C40-et saját frissítő is megtalálta OTA-n, nem kellett az updatert használni hozzá!
OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
dl650
tag
válasz Tacsilaci #1198 üzenetére
Hali! Még új a telóm, így sokat nyomkodtam . Egy feltöltéssel 42 óra alatt 5 óra képernyő idő volt a legjobb. Egy nap alatt meg 6.5 óra. Persze sokat használtam a kamerát. Karácsony óta használom. One Plus 6 t volt az előd. Annál sokkal gyengébb az akku idő. Az most 3 éves és így bír ennyit az akksija.Viszont a 9 Pro qrva gyorsan fel is tölt! Kíváncsi vagyok a hétköznapokban mennyit fog bírni.
-
törölt tag
-
PeteePeti
őstag
válasz unicumnext #1193 üzenetére
Találtam leírást róla, már csak egy dologban segíts nekem! Ha c38-on vagyok, akkor a downgrade file az EU vagy a NA fajta kell nekem? LE2123 a modell!
OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz unicumnext #1193 üzenetére
Köszönöm ez így már hasznos infó!
Android 11 downgrade fájl elérhetőséget tudnál küldeni nekem!
Ez amúgy helyi frissítésből indítható, vagy más módon kell nekiállni?OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
unicumnext
aktív tag
-
PeteePeti
őstag
Értem, de írta valaki, hogy ő c38-ról ment c40-re! Akkor ő, hogy csinálta? Mert gondolom az nem járható, hogy c38, majd vissza c36 és utána c40!
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy, a One plus 9 pro mennyi ideig kap szoftveres támogatást? Mi a szokás? Még soha nem volt ilyen telefonom, de nagyon tetszik. A 9 pro a kiszemelt!
-
dl650
tag
válasz PeteePeti #1187 üzenetére
Szia! Én még nem raktam fel a 12-est,de nálam az updater EU verziónál elsőre csak a c38-at látja. Ha át állítod haladó módra és a telefon verziót 9Pro-ra, akkor már tájékoztat, hogy a előbb a C 36-ot tedd fel és utána rakhatod a c40-et. Írja továbbá, hogy a c36 szar,de csak így tudod telepíteni a c40-et. Ha hülyeséget írtam akkor bocs, majd javítanak a hozzáértők.
-
PeteePeti
őstag
válasz unicumnext #1186 üzenetére
Oxygen updater megtalálta a c38-at a készülékemre!
OnePlus 9 Pro (EU), ezt fel is telepítette!
Fel is ment, majd csináltam egy factory (wipe) resetet!
Mert hát mégis csak átváltott 12-es droidra!
Utána már az oxygen updater elkezdett reklamálni amiatt, hogy nem támogatott a készülék, mert nem oxygenos fut rajta! Erre nem is talált updatet!
Viszont ha átváltom a készüléket simára az EU-ról, már látja is a c40-et! És ezt nem tudom már helyi frissítésel felrakni!
Nem értem, hogy akik felrakta a c40-et akkor hogy csinálta??? Miről ment mire?OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz PeteePeti #1184 üzenetére
Az viszont érdekes, hogy letöltöttem a c36 full-t és azt meg látja a helyi frissítés!
Nem lehet, hogy a jelenlegi szoftververzióval van baja a c40-nek és azért nem látja a helyi frissítés?
Jelenleg ezen vagyok:
-
PeteePeti
őstag
válasz unicumnext #1183 üzenetére
.zip a vége! Mégsem látja a helyi frissítés! Nem értem!
-
PeteePeti
őstag
válasz unicumnext #1181 üzenetére
-
PeteePeti
őstag
válasz PeteePeti #1178 üzenetére
Sikerült apk-t telepíteni!
Viszont nem látja a letöltött C40 zip-et, pedig a gyökérkönyvtárban van!
Mi a teendő ilyenkor???OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
unicumnext
aktív tag
Nah mostantól én is C40en vagyok. Kíváncsi leszek
-
PeteePeti
őstag
válasz taletale #1174 üzenetére
Köszi!
Sikerül letölteni az apk-t, de valami miatt nem tudom telepíteni!OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
tomp
félisten
válasz Linkin1994 #1176 üzenetére
Nem lennék meglepve ha az 5G mizéria is beleszólna.
Az egyik hazai szolgáltatótól van infóm, hogy mit generált 5G crash alatt a hálózat felé a modem. Na az nem volt gyenge.
Na de C40-en javítva lett. -
Linkin1994
senior tag
Ha valaki az EU verziót várja annak itt az oka hogy miért késik
Hey everyone,
We noticed quite a few users from Europe are asking when a build for them will be available. Rest assured the Software team is working hard to release it as soon as possible and will be released gradually in January 2022.
To provide you a bit of context as to why the European builds are being released separately, this is due to a stricter Technical Approval process in the EU. The build requires certification from multiple stakeholders (different carriers in different countries) which makes the process take longer for this region.
Thank you for your understanding.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
tomp
félisten
Úgy tűnik a C40-el tényleg sikerült javítani az 5G crash-t.
Több cellával is teszteltem és nem volt hiba.(kamera újra normálisan működik. Reagál az érintésre a felső menüsor)
-
taletale
tag
válasz PeteePeti #1173 üzenetére
Ezt kell leszedni és felrakni. Ez nálam is volt anno, mielőtt downgradeltem..
https://oxygenos.oneplus.net/OPLocalUpdate_For_Android12.apk
https://www.rprna.com/updates/oxygenos/oneplus-9-android-12-december-30/
[ Szerkesztve ]
OnePlus 5T 8/128GB -> OnePlus 9Pro 12/256GB
-
PeteePeti
őstag
Én is frissítettem a c38-ra a telefont! c40-t felajánlja az updater! Le is tudom tölteni, de telepíteni nem tudtam, mert a helyi telepítés eltűnt! Hogy tudom felrakni akkor így? Köszi!
-
Dragon27
senior tag
Akkor jó
-
Dragon27
senior tag
Pár hónapja felraktam a OxygenUpdater ami nemrég felfrissítette 12 androidra a mobilt. valami 4gb volt. De most vettem észre, hogy OxygenUpdater figyelmeztetése szerint nem OxygenOS fut a mobilon és a rendszerfrissítés csak Oxy.. OS-n futtatható.
A kérdés kijön egy új frissítés akkor
Ha kiszedem a OxygenUpdater appot akkor kapok frissítést
A beállítás/infó/szoftverfrissítésnél manuálisan nem lehet frissíteni (csak ellenőrzés)
Nem szeretném legyalulni az androidot + appokat nulláról kezdeni
-
tomp
félisten
válasz unicumnext #1166 üzenetére
Felraktam az OxygenUpdatert és érdekes mert a globális 9 Pro-ra valóban C36-ot hoz de EU-s 9 Pro-ra C38-at.
Ez a full mivel 4GB!
Szerintem próbáld meg a C38-al kezdeni. Úgyis frissíteni fog C40-re. Bétáról frissített nekem a rendszer "C"-re azaz biztosan nem EU-s hanem globál. -
tomp
félisten
válasz unicumnext #1164 üzenetére
Miért szeretnéd a C36-ot felrakni?
OxygenUpdater leszedi a legutóbbi full rom zip-et. -
unicumnext
aktív tag
NA C36 full romról tud valaki küldeni egy linket, hirtelen nem találom.
-
tomp
félisten
válasz unicumnext #1161 üzenetére
Csak annyi, hogy az EU-s megfelel a kedves EU szabályozásának.
Pl GDPR, maximális hangerő, stb. A globális romnak csak előnyei vannak. -
hedgehog
senior tag
Ez látszik az Oxygen updaterben is, a Stable channelen?
Én stable 11-ről incremental updateltem az Oxygen updaterrel, viszont az most azóta azt írja, hogy unsupported a device
Nem sok kedvem van a full wipe-hez, de ha muszáj, az lesz... (van egy-két játékom ami nem menti magát a felhőbe, ezért annak bukta ha wipe lesz)-- aka p3d3str1an
-
tomp
félisten
Kijött a C40-es build!
Elméletileg az 5G fixet tartalmazza! -
dl650
tag
Sziasztok! Végre használom a Kariajándékomat! Egy kérdésem lenne: Hogyan lehet a Google tárcsázót (vagy mit) root nélkül törölni? A One Plus tárcsázót már letöltöttem,de a másik förmedvény még meg van és el szeretném tüntetni.
-
tomp
félisten
válasz unicumnext #1156 üzenetére
Hmm akkor nem egyedi bug.
Ami a lényeg, hogy rájöttem ha lefelé húzom a kamera képen az ujjamat akkor bejön az egyszerű nézetes beállítás. Azaz tudok makró módot állítani, kamera app beállítását meg tudom nyitni és videó módban a felbontást/fps-t tudom állítani. Ez így nekem elég.
Fotóban a HDR és AI pedig default On.
Este az AI nem rossz de ha egyéni fénymérést adok meg rögtön kikapcsol ami nappal hasznos mert az AI hajlamos túltolni a szaturációt. -
tomp
félisten
Android 12 C39 build alatt megbolondult a kamera app. Se vakut, se HDR-t, se AI-t se semmit se enged kapcsolni ami a felső sorban van. A kamera beállításai se megy. Szerintem mi lett ezzel?
Factory reseten kívül mindent próbáltam. Azt viszont nem csinálnám meg mert nem vagyok otthon. -
Algotis
addikt
Egy Buds Proval bővült a OnePlus kollekcióm, hát ez valami hatalmasat szól.
Visszaolvastam a róla írt dolgokat, elvileg pár nap használat után lesz majd az igazi, de hát ez már így is lenyűgöző 20% offal szerintem igazán megérte az árát.Androidos Outlookból küldve
-
bloggiold
tag
válasz unicumnext #1152 üzenetére
Ráérnek akkor is kidobni, amikor már minden alkalmazás pl. telekom app és egyéb szolgáltatók alkalmazásai támogatják a 12-es droidot. Na meg persze portolva lesz a OnePlus gyári, hívásrögzítős telefon alkalmazása. A minden telefonba kötelező Google tárcsázó, mindenre alkalmas, csak ép telefonálásra nem
https://fontecone.blog.hu/
-
tomp
félisten
válasz Algotis #1150 üzenetére
Factory reset óta 1bugot sem találtam. Az 5G crash-t most ne vegyük ide az más téma.
Android 12 újratelepítés már nagyon ilyen! Fiókba való belépés után az egy dolog, hogy felrakta a használt appokat de minden beállítást is visszaállított. Azaz az appokat elindítva úgy indultak el mintha nem lett volna factory reset. Csak a Google appokat kellett beállítanom.
-
Algotis
addikt
Na akkor majd ha megérkezik egyszer a 12, az update után tolok is egy factory resetet.
Mióta újra elkezdtem használni az okosórát a telefonnal és folyamatosan bluetoothon össze vannak kötve, max. 3 óra képernyőidőt tud produkálni a készülék, ami szerintem gyászos.Reddit fórumon sokaknak a factory reset csodákat produkált, de én már túlzottan belaktam, meg alig van időm arra, hogy most újból felhúzzam a telefont.
Van itt is olyasmi backup lehetőség, mint iPhone-on, hogy gyakorlatilag percek alatt visszaállítható a telefon ugyanolyanra egy factory reset után, mint amilyen volt előtte?
Androidos Outlookból küldve
-
natë
nagyúr
Sziasztok, hogyan szuperál a OP9 Pro beltérben, mondjuk mozgó "célpontoknál"? Kisgyermekre gondolok pl. Köszi!
-
-
dl650
tag
Már az enyém is be van csomagolva! Türelmetlenül várom, hogy hozza a Jézuska!
-
Kiskopika
senior tag
Jesszus most olvasom mit írtam este, sorry érte szóval érdemes updatelni dobozból kivéve?
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, karácsonykor fogom libontani a telót, és olvasva itt a sok updatt gondot felmerült a kérdés. Ha felajánlja dobozbol a livéve az updatet érdemes? Neü akarok betazni vagy ilyesmi csak egy tökéletes telelefont
-
-
tomp
félisten
Én is bétán voltam. Jött az értesítés, hogy a C39-es build elérhető. Méretes bugfix! Majdnem 1giga!
-
tothl
addikt
válasz Linkin1994 #1130 üzenetére
Nálam már fönt van. A gcamot következő buildekbe ígérik
-
tothl
addikt
Jött egy új build pedig. C.39
-
Varszegig
veterán
válasz Linkin1994 #1127 üzenetére
Én már megtanultam, soha nem rohanunk a nagy upgradeknél. Win11 is megvár, a gépeim munkára vannak, nem tudok velük bétatesztelni. A Synology DSM 7 is talán a 2 ünnep között felkerül, mostanra már elég kiforrott. A telefonomat sem rohanok upgradelni, majd ha már elég sok pozitív tapasztalat van.
-
Linkin1994
senior tag
válasz taletale #1126 üzenetére
vissza is vonták a 12-est jó pár napja most reszelgetik.
Mondjuk nem csodálkozom ez az ára a rohanásnak.Samsung és a Google is küzd.Google most adta ki a decemberi updatet a 6-os szériára aztán ott is elszált a térerő se net se semmi.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
taletale
tag
Na én mai napig bírtam az Android 12őt...
Napi nagyobb bugok sora új és újabbak alakultak ki. Így mentem vissza "adatvesztésesen" Android 11-re.
Volt vagy 20-30 olyan kardinális hiba ami miatt meglèptem. Persze stabil verzióról stabilra mentem oneplus frissítés segítségével.
-
PeteePeti
őstag
válasz adamfriday #1124 üzenetére
Szerintem EMAG rendben van ilyen szempontból! Én most rendeltem egyet! Garancialevél 36 hónapos a jelen jogszabályoknak megfelelően! Elvileg holnap, vagy holnapután kapom meg! Majd írok, ha nálam lesz! De remélem EU-s, különben megy vissza nekik!
-
adamfriday
senior tag
Üdv! Mi 9-ről jönnék át 9 Pro-ra. A 3T-t még anno a közvetlen a OnePlus-tól rendeltem, de a 9 Pro már egy ideje out of stock. Emag-ról meg szabad venni? Melyik verziót árulják?
-
-
taletale
tag
válasz #40047616 #1119 üzenetére
Szerintem az is közre játszik, hogy a kisbolt beregisztrálja a saját email címe alá az imei számot és onnantól ő az elsődleges tulaj. Te meg csak másod vásárló/lopott személy (valójában ugye mint vásárló-másodtulaj) ezért elsődlegesen az első személy kérheti az ingyenes garit...
Én ezt tapasztaltam a németben vásárolt de magyarba kéz alatt eladott Dell laptopnál , garancia macera volt. Még úgy is , hogy onsite 0-24 volt a laptopra véve.
De ezt a kérdést a gyártónak kell feltenni, mert ő tuti meg tudja válaszolni a kérdést.
-
törölt tag
válasz sixtybi #1118 üzenetére
Meg kell kérdezni a oneplus support-ot. Nem véletlenül adnak csak bolti garanciát a gyártói helyett a gsm boltok, és nem véletlenül mondják azt hogy a garanciális dolgokat rajtuk keresztül kell intézni. Nem tudom hogy a oneplus mennyire rugalmas ebben de a gyártók többsége az ilyeneket nem szervízeli garanciában ingyen. Biztos van aki jártas ebben és leírja hogy pontosan hogy is van a oneplus-nál.
-
hedgehog
senior tag
új észrevétel: a GCam nem látja rendesen a kamerákat. Korábban lehetett váltani a három között, de most csak 1x és 2x opció van (korábban 0.6x 1x 3x volt asszem)
Fotózni továbbra is lehet vele, gondolom a default kamerát használja csak.-- aka p3d3str1an
-
sixtybi
tag
válasz CartmanLand0 #1110 üzenetére
Nekem is ezt mondták, direkt utána érdeklődtem a Oneplus-nál, mert cégesre vettem külföldről. Az eladó is ezt mondta, meg a oneplus is. Remélem így is van.
Viszont az érdekes, hogy magyar kis GSM boltok meg azt mondták, többet is kérdeztem, hogy rajtuk keresztül kell intézni, és ha cégesre veszem, akkor nincs gari, vagy csak 6/12 hónap, cég függően. -
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok
Kérdésem, hogy EUban vásárolt készüléknél a gariztatásnál szükség van a számlára ? Állitolag Oneplus oldalon IMEI szám alapján is lehet érvényesíteni számla nélkül is. Igaz ez ?
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
tomp
félisten
-
asddsa
tag
válasz Atish19 #1104 üzenetére
AAWireless nem érdekel?
[ Szerkesztve ]
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
Atish19
őstag
Van aki próbálta már az Android Autot 12-es rendszerrel? Működik továbbra is?
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
hedgehog
senior tag
Alapvetően nekem sincs bajom az új OS-sel, de van pár idegesítő dolog... pl. az értesítések dizájnja egyelőre elég kiforratlan (van ahol duplán bekerül a feladó, emiatt a tartalom alig látszik, a gombok nem gombok csak simán szövegek stb.).
Reméljük rendberakják a dizájnt előbb-utóbb.-- aka p3d3str1an
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest