Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
C62-es frissítés megjelent az EU-s modellekre is.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
darkmann
őstag
Nekem is van egy "bug", ami már C48-on is megvolt, és a C61-ben is megmaradt, de nem "First World problem", csak kicsit zavaró. A beállításokban az akkumulátor üzemidőnél többször hibásan mutatja az utolsó töltés óta eltelt időt, és a bekapcsolt képernyőidőt. Most legutóbb ma reggel, amikor ránéztem, 12 órát mutatott a legutolsó töltés óta eltelt időnek, és 32 percet a képernyőidőnek 33%-os töltöttségnél, pedig két nappal ezelőtt, hétfő este töltöttem, és azóta volt legalább 2 órányi navigáció, kb. 0,5 óra FB és 1 óra játék. A grafikonon ráadásul látszik, hogy nem akkor volt töltve, amit kiírt utolsó töltési időnek.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Land
veterán
Üdv! Már kezdtem megelégedni a C61-gyel, erre 1 napja hibás bugba futottam. Hívnak telefonon, csörög a telefon, de a képernyő lezárt állapotban van, mintha nem is hívnának. Ha feloldom a képernyőt, akkor sehol sem találom a hívás felvevő felületet. Power gombbal lerakom, majd 10-15 sec után jelenik csak meg a hívásnaplón, hogy volt 1 nem fogadott hívásom. Újraindítás sem oldotta meg. Hallottatok már ilyen hibáról?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
surgery
senior tag
Gyári fólia hogy bírja?
-
-
Indian74
senior tag
Egy fontos kérdés???
Most állítottam vissza android 11 re Oxigen OS 11.2.10 LE 15AA van de most ajánlotta fel a frissítést 48 ra...
Az lenne a kérdésem hogy ha usb-c fülhallgatót csatlakoztatok, és bekapcsolom az OTG-t, miért kapcsolódik ki 10 perc után????Az írja csak akkor kapcsolódik le ha tétlen az OTG, vagyis nincs használatban.NAGYPAPA
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Abban kérnék segítséget hogy az Alza üzletben lett véve a telefonom, ÉS az mit jelent hogy "AZONNALI TERMÉKCSERE GARANCIA " ???
Ez szerepel a számlán.[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
surgery
senior tag
Sziasztok a gyári tok milyen minőségű használta valaki?
-
Erdmis
tag
Global lesz, szerintem is, csak elég érdekes
Belaktam már, a sok frissítés miatt már nem nyomnék megint a reset-re... Igazából nem zavar, csak megtévesztő, illetve érthetetlen. Valószínű, hogy a build szám nem írodott át, ahhoz kellett volna szerintem a full zip.
Mindegy, root okés, kezdeti anomáliák megszűntek, most pöpec minden, gyors mint a villám, elégedett vagyok .
Pár napig azért hajtom még, remélem nem lesz gond. Egy van, de az nem tragédia (7T-n se működött soha): az a horizont light (igaz amíg nem léptem 12-re, addig itt működött ). -
dl650
tag
Érdekes! Talán globalon vagy... Ha még nem laktad be teljesen csinálj egy teljes gyalut. Talán az megoldja. Én is globalon vagyok és 2125-öt ír. C62 szerintem még nincs Eu-n. Én is valamikor még C40 valahánynál tértem át Globálra és onnantól már gyári OTA jött. Teljesen elégedett vagyok vele. A gyári OTA előbb jelenik meg mint az Updaternél.
-
Erdmis
tag
Na tegnap eljátszottam a visszaállással a szó legszorosabb értelmében
A lényeg, hogy egyelőre úgy tűnik minden rendben a memória kezeléssel, gyors minden.
Viszont érdekes ez a downgrade-update folyamat, bár biztos velem van a baj:
- eu rollback-el álltam vissza
- egy frissítést még rendszerrel felraktam (verziót nem tudom)
- következő opció kettő is volt: rendszer által eu c47, vagy updater által global c48. Utóbbit választottam, természetesen full zip formájában. Eddig ok
- itt jöttek az anománilák és a tanácstalanság. Korábban írta itt valaki, hogy c48-ról mehet a c61 full zip-ből. Igen ám, de olyat sehol nem találtam. C62 rendszer és updater szerint volt csak. Rendszer 1.6GB, updater 148MB és csak inkrementális! Ez gyanus volt, illetve c62-höz még nincs boot img, tehát kilőve...
- így root c48-on, majd a rendszer által felajánlott 1.6GB-os frissítést tettem fel.
- működik minden, de érdekes, hogy mindenhol le2123 c62-t ír verziónak. Updater szerint jelenleg full zip c48 a friss (4.9GB), inkrementális opcióval meg c62 (148MB ). Rendszer szerint nincs frissítés természetesen...
Most akkor Eu-ra visszamentem volna? Én már nem láttam át, jól megvariálták a korábbi verziókhoz képest
-
kazsolt
tag
Sziasztok!
Oneplus 6 ról váltanék egy nagyobbat. 9 pro-t néztem ki.
Úgy látom itt már megy a hekkelés VISZONT, engem az érdekelne, hogy a long term használata milyen a telónak. Pozítiv és negatív dolgok érdekelnének. (amit még esetleg néztem az a Xiaomi 12....) -
Erdmis
tag
válasz novinyul #2576 üzenetére
Hát ez az
Memóriában ott van, csak pl. böngészőből kilépek, megnyitok 2 másik alkalmazást, vissza böngészőbe és újratölt, vissza a másik alkalmazásba, újratölt... Nova főképernyőjére lépve mint a diavetítő úgy töltődnek újra az alkalmazásikonok. Lakatolt alkalmazásnál is ez a helyzet...
Szóval mindenképpen kell egy reset, de akkor már rápróbálok a global-ra. Valami nem kerek, de pár napja vettem ki a dobozból, szépen telepítettem minden frissítés, nem értem mi a gond. Ram boost kikapcsolva, stb -
Erdmis
tag
válasz XDAnonymus #2573 üzenetére
Nagyon köszi a hasznos válaszokat!
Még gondolkodom, mert nagyon kiábránító ez az állandó újratötés... Hétvégén, ha lesz hozzá kedvem, akkor lehet megpróbálkozok a global-al. Bár igazából mostani felindultságomból inkább visszaküldeném. Ha most jelent volna meg, akkor azt mondom majd reszelgetik még, de így másfél év után ilyen gyatra memóriakezelést . Minden újratölt, kilépek főképernyőre szép lassan töltődnek vissza az ikonok, rányomok egy alkalmazásra, akkor jobb esetben a beállítások, rosszabb esetben a op launcher jön be, ez ultragáz. Kár, hogy elvitték a 7T-met, maradna az, ez meg menne vissza...
"Amúgy a 4-es szám kimaradt" - sorry, kapkodtam kicsitdarkmann
Jó helyen kerested. Alkalmazásinfó - értesítések kezelése-egyéb-rendszer alapértelmezett csatornája. Itt a csengőhangnál tudod módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
Tudom láma kérdés, de hogy tudom Android 12-nél megváltoztatni az egyes alkalmazások értesítési hangjait? Settings keresőbe is beírtam, az alkalmazások beállításainál is néztem, de nem találom.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
XDAnonymus
csendes tag
1. Ja igen, az úgy van akkor ahogy írtad: vissza 11-re (frissítős apk-val), aztán 12 full frissítésből már engedni fogja feltenni a globalt (vagy amelyik verziót szeretnéd)
2. Ja, ha tippelni kell ez azért lehet, mert full frissítésből még nincs kint a legújabb, downgrade-elni meg nem enged akármilyen csomaggal. Valamiért néha sajnos full frissítés később jön, vagy egyáltalán nem is jön adott verzióból.
Ha incremental frissítést szeretnél root mellett telepíteni, akkor a Magiskben rámész hogy "uninstall magisk", majd "restore images", ez ideiglenesen eltávolítja a rootot, ezután fel tudod tenni az incremental frissítést. Fontos hogy még ne indítsd újra utána. Ha végzett a frissítéssel akkor a Magiskben (a frissítések után szokásos módon) "install to inactive slot". Ha ezzel is végzett indítsd újra, és meg is van a frissítés, megmarad a root is, nekem ez eddig mindig működöttAmúgy a 4-es szám kimaradt
[ Szerkesztve ]
-
Erdmis
tag
válasz XDAnonymus #2571 üzenetére
1. Az updater apk-t a 11-re való visszatérésre értettem 12-ről.
2. Hiába állítom be oxigen updater-be, nem enged full zip-et feltenni. Csak inkrementális frissítést enged, illetve csak engedne, mert bootloader nyitva, illetve van root, ezért ota nem fog menni. Amit nem értek, hogy miért nem enged full zip-et . Azt írja vissza kellene mennem 11-re és onnan updater-rel vissza 12-re, de homályos, hogy miért. Így viszont mindenképpen vissza kell állnom és akkor már global-ra mennék, mivel nem tudok így sehogy frissíteni, ha jól értelmezem. Ezt nem tudom miért variálták meg, 7T-n sima full zip leszed és kész.
3. Az nem túl bíztató... Nem is emlékszem iyen rossz memóriakezelésre, pedig nem az első Oneplus-om. Egyébként bitang gyors, meg tetszi a készülék, de ez így kiábrándító... Lehet a global segítene valamennyit, bár nem értem, hogy miért más memória kezelésben.
5. Az szuper, még nincs 5G lehetőségem, így csak érdeklődtem ezügyben.
Köszi a válaszokat! -
XDAnonymus
csendes tag
1. 11 alatt szerintem nem feltétlen kell az updater apk telepítés csak 12 alatt, 11nél még frissítés menüben van local update. De egyébként szerintem így jó lesz igen.
2. Ezt nem teljesen értem, kifejtenéd?
3. Én gyári launchert használok legújabb global alatt, ott ennyire nem vészes a helyzet ha RAM boost ki van kapcsolva. EUs ROMmal több bug volt, nagy része nekem teljesen megszűnt legújabb globalt újralakva
4. Nálam mindig az éppen mobiladatra használt SIM esetén aktív csak az 5G, de ez lehet bármelyik, és mind2vel működik, pedig eredetileg kínai modell -
Erdmis
tag
Sziasztok!
7T-ről váltottam és volna pár kérdésem:
1. Jelenleg c61 eu van fenn és visszaolvasva az jött le, hogy vissza kell menni 11-re, hogy global-ra frissíthessek. Legalább is updater szerint is (picit eltoltam, mert legelőször dobozból kivéve mér ezzel kellett volna kezdenem, így belakva már kellemetlenebb lesz). Ha váltok, akkor az alábbi metódus helyes?
- 11-es eu rollback leszed
- updater apk-val telepít
- Op updater-rel global full zip leszed, telepít
- reset
2. Ha mégis maradok eu-n, akkor updater csak inkrementális telepítést enged full zip-et nem. Ez pontosan mit jelent?
3. Ram kezelés az ennyire gáz itt, vagy valami más gond van? Nova elég gáz + böngészőből kilépve mondjuk a beállításokba, majd vissza és újratölt... 7T-n nem volt ilyen, ezen ledöbbentem ( de 2-3 alkalmazást váltogatva ennyi újratöltéssel már régen találkoztam). Illetve alkalmazásból főképernyőre kilépve is olyan lassú, Nova is sokszor újratölt. Ram boost nem aktív.
4. 5G még mindig csak a 2-es sim-ben aktív, ha két sim-mel használom?
Egyelőre ennyi, még lehet lesz kérdés.
Köszi! -
siskad
őstag
válasz XDAnonymus #2567 üzenetére
Köszi a visszajelzést, felraktam, jónak néz ki nálam is.
-
siskad
őstag
Aki már felrakta a C62-t annál rendben van minden? Nekem ma dobta fel, de egyelőre nem mertem még felrakni mert redditen többen írták a napokban hogy a legutóbbi frissítés óta több problémájuk is van, legtöbben az ujjlenyomatolvasóra panaszkodtak. Bár azt nem írták pontosan melyik frissítésről van szó, de elképzelhető hogy erről.
-
ghiottone
nagyúr
+ darkmann: Kimaradt Color OS átrakása során. Kell hozzá a Quick Glance by Oppo alkalmazás az apkmirrorról: [link]
Miután feltelepítettétek akkor fog megjelenni a beállításoknál. Gyári launcher fő képernyőn hosszan nyom - alsó sor - továbbiak menü pont alatt a "quick glance" -nél pipa ki és el is tűnt a Google Feed.
-
dl650
tag
Megjelent a C62 OTA globálra.
-
murphy75
újonc
Sziasztok !
Valaki meg tudná mondani ,hogyan lehet c61-en a Google discovert teljesen lelőni?
Itt arra gondolok ,hogy a főképernyőn jobbra húzásra ne nyissa meg egyáltalán.
Csak annyira sikerült leszedálnom, hogy nem jelennek meg benne a hírek.
Van egy 8T is a birtokomban, azon sikerült kiikatnom, de a 9Pro nem adja meg magát
Android 11-en volt egy home gomb (a widgetek mellett) és azon belül lehetett kikapcsolni, de itt nem találtam. Köszönök minden segítséget előre is.[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
@tomp
Szia!
Nem akarsz véletlenül szólni a programozó brigádnak, hogy tegyék már bele a biztonsági pontösszekötősdinél a nyomkövető vonal kikapcsolásának lehetőségét?
Olyan jó, hogy a Huaweiknél és a Xiaominál is ki lehet kapcsolni, sokkal nehezebb lelesni a mintát, ha nem látják a rajzolt útvonalat...
Köszi, ha segítesz.... -
ghiottone
nagyúr
Érkezőben a c62-es frissítés.
Remélem ezután a frissítés után nem kell majd újrarakni a Watch 4-est mint a c61-est követően - meg is lepődtem, mert eddig még nem volt ilyen. + a Játékoknál is van egy érdekes bug. Menet közben, ha bejön egy hívás, vagy ott hagyod és zárja a kijelzőt, akkor ahogy visszatérsz a játékhoz az CPU-GPU értesítése folyamatosan felbukkan.
Annyi pozitívum volt, amit ti is említettek már a Simple-el kapcsolatban + a nova launcher is normálisan fut, nem akad végre az alkalmazásváltója és az animációk se amint visszatérsz a fő képernyőre."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Dr.NX
addikt
A BestBuy topikból Timertől:
Oneplus 9 / 9 Pro akcióban a gyártó weboldalán. Eleve nyomott áron kínálja a gyártó a tavalyi sorozatot, de a "OP9SERIES100" kóddal további 100 euró kedvezmény érhető el. Így például a 9 Pro 8/128 verziója 599 EUR, a 12/256 pedig 699 EUR.Elfogadom a sütiket.
-
tomp
félisten
Igen nyűgös volt használni. De magát a mobilfizetést ettől még nem kellett volna elfelejteni csak szimplán appot váltani.
Végre működik normálisan a Szimpöl de én maradok a GPay-nél. Az gyorsabban működik mert mégis csak a rendszer része. Na meg a Simple igazából android 9-re lett utoljára teljes mértékben optimalizálva. Azóta csak foltozgatják... -
Macika66
őstag
válasz cicaslany86 #2546 üzenetére
Elég gyorsan változnak a verziók, bizony lehet. Nekem sem jön be....
De anno letöltöttem, fel is raktam, le is vettem.
Nem adott NEKEM semmi pluszt. Amit tudott volna, azt csak hosszadalmas beállítások után tudta volna, amire fotózásnál a legritkább esetben van idő/lehetőség.... -
Macika66
őstag
Hogy tudunk örülni, amikor valami teszi azt, ami végülis a dolga lenne!
Nekem is nagy könnyebbség, hogy végre úgy megy, mint minden más telefonon (Android verzión) megy...
#2539 Algotis
Nálam két oldalnyi van már ezekből az üzenetekből, úgy, hogy mindkét APN-t aktiváltam (flottakezelő vagyok) magamnak, az online APN van beállítva és mégis.
De hát nagyobb baj se legyen, elfér a 256 GB-on az a pár karakter... -
anti1966
tag
Mutassatok, vagy linkeljetek már be légyszi egy olyan autós töltőt, ami tölti is a telefont, nem csak meríti...
Köszönöm -
Algotis
addikt
ÚjYetteleseket hozzám hasonlóan bombázza 3-4 hetente a szolgáltató ilyen SMS-sel?
"Kedves Ügyfelünk! Hibàs csatlakozàsi kìsérletet érzékeltünk készülékéröl, ezért elküldjük a helyes beàllìtàsokat készülékére. Yettel (Infò: 1220)"
Ezután küldenek 2 konfigurációs beállítást, rányomok mindkettőre, hogy telepítse, a böngészőn kívül sikeres az összes. Aztán kapom kb. havonta ezt, de minden hibátlanul működik, 5G, stb, mi lehet ennek az oka?
Valakinek sikerült megoldani ezt?Esetleg @tomp hálózati szakértő kolléga, javaslatod van?
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
hedgehog
senior tag
Hali, próbáld meg recovery módban újraindítani.
Vagyis kapcsold ki (érzésre tartsd nyomva a bekapcsológombot egy ideig, de ne túl hosszan, mert akkor rebootol).
Utána a hangerő le + bekapcs gomb. Ha megjelenik a recovery menü, akkor nyertél, mert akkor valószínűleg simán újraindítva működni is fog.
Ha nem jelenik meg, akkor is van még egy esélyed, hogy ugyanúgy kikapcsolva úgy kapcsolod be, hogy a hangerő le, hangerő fel és bekapcs gombokat egyszerre nyomod. Így a fastboot módnak kell bekapcsolni, és akkor gépre dugva, adbvel kell flashelni rá rendszert. Ha így sem jelenik meg semmi a képernyőn, akkor viszont a képernyő halt meg.
(én is csak emlékezetből írtam, de majd kijavít aki jobban tudja)[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem a saját topikja, de kicsit általánosabb téma. Fiamnak van egy családból levetett oneplus 5T telefonja, de sajnos már nagyon régen használtam bármilyen androidot így kiestem belőle és most nagyon kellene egy guru segítsége....
Szóval sikerült olyan szintű black screenbe futni, mint még soha. Semmire nem reagál a telefon kijelzője, holott érezhetően a szoftver fut alatta, mert mikor nyomkodom a kijelzőt, akkor rezeg a haptic.Mit lehet ilyenkor csinálni? Most már csak egy factory resetben bízok, hogy kizárjam a kijelző fizikai meghibásodását, viszont így hogy semmit nem látok ez lehetetlen...
Van valami PC-re dugós módszer arra, hogy csináljak egy ilyet? Szegény kölköt sajnálom, mert nagyon szeretett játszani rajta...
Try again, fail again, fail better!
-
ghiottone
nagyúr
Nálatok a c61-es EU frissítés mekkora volt? A sima 9-en 1,6Gb-ot ír.
-
bloggiold
tag
-
anti1966
tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy használ-e valaki itt hangrögzítésképpen joneplus alkalmazással hívásrögzítést.
Nekem olyan probléma lenne, hogy mindent felraktam, a rögzítés ott van a tárcsázóban, de az ikon felett jobbra van egy kis felkiáltójel és nincs rögzítés. Már újratelepítettem 2x, de az eredmény ugyanaz. A tárcsázón és a jonepluson kívül kell valamit még feltelepítenem? Az engedélyeket megadtam hozzá
Köszönöm -
HSM
félisten
válasz Macika66 #2527 üzenetére
"hanem generálisan többet, mivel máskor is 120 Hz-en megy."
Valószínűleg pont ez a baj..."Szó nincs szemrongálásról a 60 Hz-nél ill. szemkímélés a 120 Hz-nél."
Lehet jönni mindenféle érvelésekkel, de ezt saját tapasztalatomból írtam. Ezerszer kényelmesebb a szememnek, hogy nem ugrál a kép scrollozás közben."A régi katódsugárcsöves képernyőknél volt tényleges villogás"
Tisztában vagyok vele, hogy itt nem erről van szó, nem is egészen értem, miért keverted ide.
Egyébként ezek az AMOLED-ek is villognak sajnos, főleg alacsony fényerőn. A 8 Pro-n volt még villogásmentes(ebb) mód, de az meg a főleg a sötétebb árnyalatokat verte teljesen agyon, szóval nem használom. Szerencsére már kevésbé villogós a 8 Pro, mint a régebbiek, azokat én nem bírtam használni alacsony fényerőn, úgy villogtak."Ez pontugyanaz a hit-vita, mint amikor győzködtek, hogy a QHD kijelzőfelbontás szabad szemmel is jól látható 6,7 collon a FHD-hez képest"
Teljesen jogos, látható, nagyon is. Évekig ezért sem volt AMOLED telefonom, amíg a FHD volt a standard, az Oneplus 3-ason is zavart, hogy számomra nem elég éles a képe.
A "hitvita" rész abból fakad, hogy neked a QHD kijelzőn FHD módban "valódi" FHD-ként fog működni a Pentile kijelző (csak a zöld alpixelek külön vezérelhetőségét bukod), míg a gyárilag FHD-s Pentile AMOLED-ek valójában lényegesen kevésbé éles képet fognak adni "natív" felbontásukban, mivel azokon csak a zöld pixelekből lesz elég, a többiből lényegesen kevesebb. Tehát nyugodtan spórolhatsz az akkuval, a QHD kijelző magasabb fizikai felbontásából fakadó előnyöket úgy is élvezheted. -
Macika66
őstag
napi 2x0.6mp scrollozás hogyan harmadolhatja le az akkuidőt egy elvileg adaptív frissítésű készüléken
Úgy, hogy nem csak azalatt az 1,2 mp alatt fogyaszt 140%-ot, hanem generálisan többet, mivel máskor is 120 Hz-en megy.
Amúgy én nem kifogásoltam a fogyasztását, az másvalaki volt. Én csak nem használom a 120 Hz-et egyszerűen, mert nem nyújt annyi pluszt, mint amennyi negatívumot.
Én biztosan nem rongálnám a szemem a 60Hz-el, ha 120-at is tud a készülék. Főleg ennyi pénzért.Szó nincs szemrongálásról a 60 Hz-nél ill. szemkímélés a 120 Hz-nél.
Az ún. retinális utókép 1/10 - 1/12 mp-es tehetetlnséggel dolgozik.
A régi katódsugárcsöves képernyőknél volt tényleges villogás, ott valóban volt az 50 Hz-es (25 váltosoros, interlaced) képnél szemfáadás, ezért volt szemkímélő a a 100 hz-es kép.
Aztán innen átvették a marketing bullshitet a mobilgyártók.
A magasabb frekvenciájú kijelzőfrissíítés NEM villogást jelent, hanem csak képtartalom-változást. Az nem fárasztja a szemet egyáltalán....
Ez pontugyanaz a hit-vita, mint amikor győzködtek, hogy a QHD kijelzőfelbontás szabad szemmel is jól látható 6,7 collon a FHD-hez képest.... Ezért megéri QHD felbontáson használni a készüléket... Igaz, hogy 130 %-ot fogyaszt, de megéri....[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
HSM
félisten
válasz Macika66 #2515 üzenetére
"gyönyörért görgetni"
LOL. Én sem a gyönyörért görgetek, hanem mert pl. nem fér ki a cikk, amit olvasok picike 6,7" kijelzőn, így marad a szorgalmas görgetés.A valódi probléma itt azzal van, hogy az az esetedben napi 2x0.6mp scrollozás hogyan harmadolhatja le az akkuidőt egy elvileg adaptív frissítésű készüléken?
Szerencsére nálam nincs gond a 8 Pro-n OOS11-en, az nem haramdolódik el a 120Hz-től, pedig az még csak nem is adaptív.
Én biztosan nem rongálnám a szemem a 60Hz-el, ha 120-at is tud a készülék. Főleg ennyi pénzért.
-
darkmann
őstag
válasz Macika66 #2517 üzenetére
Érdekes történet, csak a bajor márka tulajdonosával ellentétben én nem sértenék semmilyen szabályt, ha kihasználnám a telefon adta lehetőségeket. Csak elvárnám a gyártótól, hogy megfelelően optimalizálja a készülékét. Én Huawei P30 Pro-ról jöttem, ami nem mai készülék, viszont annak ellenére, hogy az USA gyakorlatilag kinyírta a Huawei-t, a mai napig kapja a frissítéseket (biztonsági frissítésben pl. előrébb is tart, mint az OP9 Pro). Ott a rendszer is olyan jól van optimalizálva, hogy két napos töltési periódusok mellett értem el az 5-5,5 óra kijelzőidőt, itt meg 1 napos töltések mellett is csak megközelíteni tudtam eddig. Igazából pont a QHD és a 120 Hz lett volna, amiben sokkal jobb a OP kijelzője, de pont ezeket nem tudom kihasználni egyelőre, mert akkor félnaponta kellene töltenem.
-
Indian74
senior tag
Szerintetek mit lehet az hogy beállításokban hang minden be van állítva de a viber és a messenger nincs hang csak rezeg a telefon
Most az adott programra rossz vagy a telefon?[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
Macika66
őstag
válasz darkmann #2514 üzenetére
Egy új, hárombetűs bajor gépjármű tuladonosa győzködött hasonló érvekkel felháborodottan, amikor együtt voltunk a postaládáknál és megérkezett neki a 200.000ezres gyorshajtás-közigbírság....
Megvette rohadtdrága pénzen az autót és akkor ne használja ki, amit tud? - monta öszintén feldúltan....
Szerintem vannak olyan helyzetek, amikor nem használja ki az ember az utolsó mm-ig a lehetőségeket, csak örül, hogy tudja, vannak a lehetőségek és ha szükség lesz rá, akkor használja csak....
De ezzel a véleményemmel egydül maradok, úgy tűnik.... -
darkmann
őstag
Ott a pont! És ha már a telefon tudja (ennyi pénzért meg már tudja is!), akkor szeretném kihasználni ezt a fícsört. Csak hát kb. kétszer gyorsabban merül 120 Hz-re állítva, pedig elméletileg ez adaptív, tehát szükség esetén akár 10 Hz-ig (vagy 1 Hz?) is lekellene vinnie, amivel elméletben még kevesebbet is kellene fogyasztania.
-
Macika66
őstag
válasz darkmann #2511 üzenetére
Én eleve 60Hz-en használom, nem látom értelmét a magasabb frissítési rátának (nem játszom olyan játékkal, aminek ne lenne elég a 60 Hz).
@gretzky77
A pre-C48 időkben nem kellett behívni a Simple-t (futott a háttérben, vagy elindítható volt automatikusan, nem tudom, melyik volt), ha fizetni akartam, az olvasóhoz közelítve egyszercsak felugrott a bankkártya képe és zöld pipa. Őgy, ahogy alacsonyabb Android verziójú készülékeken is ment korábban.
C48-nál nem így tett, jobb esetben sípolt és sikeres volt a fizetés, de 1/3 arányban nem történt semmi.
Most a C61-nél végre újra úgy működik, mint a C48 előtti verziókkal.... -
darkmann
őstag
válasz Macika66 #2509 üzenetére
Az akksi nálam is tovább bírja, de csak mióta visszavettem 60 Hz-re a képernyőfrissítést. A 120 Hz-es beállítással jobban merült, mint a C48-on. Ezért is kérdeztem fentebb, hogy hogyan lehetne recoveryből cache-t üríteni, hátha az megoldaná, de úgy néz ki, hogy jelenleg sehogy, mert csak a Format data elérhető ott.
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
A C61-gyel újra megy a Simple NFC-s fizetés a program behívása nélkül.
És mintha (de még csak 2 töltésem volt azóta) tovább bírná az akksi. -
beeep146
tag
Sziasztok!
Akik már használják, érdemes feltenni a C61 frissítést az Update-eren keresztül, nincs vele probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Assassin's Creed: Origins
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Konteó topic
- Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest