- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonka
tag
Sziasztok!
Megálltam a frissítéssel a 10-nél. Melyik főverzió most az utolsó, ami ki lett adva ehhez a telefonhoz? És működik rendesen minden, nincsenek gondok vele?
-
csonka
tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond?
Pár alkalommal tegnap, alkalmazások (volt 3-4 különböző) bezárása után újra be kell írnom a pinkódot. Nem a telefon indul teljesen újra, hanem ahova másodszor kell a pinkódot beírni, odáig dob ki. -
csonka
tag
válasz
mucsgyver70 #2216 üzenetére
lásd egy bejegyzéssel feljebb.
-
csonka
tag
Hát, szóval hiába az új telepítés, a wipe, kutyafüle, az automatikus képernyőforgatás továbbra is beteg, és most már az óra widget sem akar mindíg működni - most éppen csak azt mutatja, hogy hétfő, se az idő, se a dátum nincs jelen - tehát ezt a frissítést egy kicsit elkapkodta a OnePlus, sztem. Ja, a töltésről nem is beszélek már. Nem ehhez vagyok szokva. A Oneplus One megjelenése óta csak ezt a márkát használom, de ez a frissítés odab**z az eddigi összesnek hibák tekintetében.
-
csonka
tag
válasz
Csocsesz75 #2170 üzenetére
Köszi. Akkor valami nagyobb gond van a töltéssel, nem egyedi. A képernyőforgatást majd nézd meg újraindítás után is, mert nálam is vissza kellett állandóan kapcsolnom. De most az jó.
-
csonka
tag
Hát, tegnap este csináltam egy gyári visszaállítást, de természetesen a kikapcsolt állapotú vezeték nélküli töltés továbbra sem megy és az automatikus képernyőforgatás sem áll vissza a kikapcsolás előtti állapotra.
A kezdőképernyőn az idő (gyári widget) mindenkinél normálisan jelenik meg mindíg? Most vettem észre, de már többször is láttam, hogy az idő utolsó karaktere többször nem jelenik meg.
Úgyhogy adtam annak a bizonyos fekáliának egy nagy pofont. Viszont legalább elcsesztem pár órát az életemből a semmiért. -
csonka
tag
A vezeték nélküli töltés a telefon kikapcsolt állapotában működik mindenkinél? Illetve az automatikus képernyőforgatás is? Mindkettő funkció a 12 telepítése óta zakkant meg. Vagy vegyek egy nagy levegőt és nyomjak egy gyári visszaállítást?
-
csonka
tag
válasz
Csocsesz75 #2130 üzenetére
Nálam látszólag jó. Ilyent nem ír.
-
-
csonka
tag
válasz
Csocsesz75 #1877 üzenetére
Én a bankom saját alkalmazását használom fizetésre.
-
csonka
tag
válasz
ozeviktor92 #1829 üzenetére
Lehet, hogy itt a fórumban egyedül vagy Telenoros.
-
csonka
tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki közületek, hogy a rögzített hívásokat hol lehet megtalálni, hová menti a rendszer?
Az abd-joneplus-os megoldás működik nálam. -
csonka
tag
Nézegetem ezt a GCam-ot.
Írnak valami config fájlokat, hogy menteni kell a telefonra.
Enélkül nem fog működni? Mindenképpen kell? -
csonka
tag
Sziasztok!
Járt már így valaki közületek?
Tegnap megkaptam a vadi új telefont. Ma rászántam magamat, hogy belakjam. Az előbb egyszercsak elkezdett a képernyő felső részétől az alja felé befeketedni a képernyő. És most full fekete az egész és nem tudok vele semmit csinálni. Power+hangerő fel-re úgy kb 20 mp után zizzen egyet és zöld csíkok jelennek meg egy pillanatra és ennyi.Mi lehet ez? Gondolom szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Nők, nőügyek (18+)
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest