-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
OP7 a legutóbbi két frissítés óta azt csinálja hogy amikor a Chrome-ban böngészek és görgetem a weboldalt, a folyamatosan bekapcsolt night mode az oldal bizonyos részeinél kikapcsol. Aztán ha túl megyek rajta akkor visszakapcsol. Nem véletlenszerűen mivel csak az oldal bizonyos részén és ha oda visszagörgetek, reprodukálható a jelenség.
Régen ilyet nem csinált, csak Chrome-ot használok mióta meg van - 1 éve.
Másnak is ilyen?
-
KD6-3.7
őstag
-
sszemtelen
őstag
válasz
Istvan2020 #7243 üzenetére
Ha eredeti oldalról származik a készülék, akkor még bőven garis. Csináltassa meg, utána lehet érdemben eladni. Vagy vedd meg nyomott áron, és gariztasd le Te
-
warezxts
senior tag
Nekem ez eszembe sem jutott, de igazatok van, ha valaki/valami használja a front kamerát akkor azt pop-upnál biztos észre veszem
Annak aki nem szelfivilágbajnok meg tök mindegy hogy néha csinál egy fotót az előlapival is.
Céges laptop kamerát leragasztottam, aztán mikor kellett levettem, és jött vele valami fekete bigyó is, na az volt a reteszelőSzóval ott tényleg adnak manapság már erre.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
warezxts #7232 üzenetére
Pontosan ugyan így érzem én is. Minek vegyek lyukas kijelzős telót!? OP7 mai napig gyors, ismerve a régebbi készülékeiket, még 2 év múlva is teljesen használható marad. Ha nem romlik el, akkor hosszú időre megmarad nálam. Esetleg jövőre cseréltetek egy akkut a szervízükkel.
-
-
válasz
tamas.nick #7234 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott már, és hidd el, sajnos nem vagy paraoniás, elég egy rossz helyről telepített APK. 7 Próban pont ezt szeretem, itt feltűnő, ha megy a frontkamera.
-
tamas.nick
aktív tag
Én is erre várok, bár a pop-up-ot jobban szeretem, mert sose használom az előlapi kamerát és észrevétlenül nem lehet aktiválni. A kijelzők mögé rejtett kameráktól pedig "félek". Ki tudja mire fogják felhasználni, TV-kben, órákban is ott lehet a veszély, hogy megfigyelnek. Tudom, tudom, paranoid, összeesküvés elmélet, de szerintem jogos a félelelem, nem véletlenül népszerűek mostanában a laptopok esetében a fizikai webcam reteszelők.
-
warezxts
senior tag
Látom a telefon váltás témában általában mindenki a punch vagy notch miatt idegenkedik. Csatlakozom én is ehhez a táborhoz.
Lehet meg lehet szokni, DE... miért szoknám meg? Miért alkudjak meg olyannal ami nem tetszik. Haveromnak volt egy telefonja, ráesett a kis hangfal széle és egy fél centis részen fekete maradt a képernyő (pont mint egy kamera lyuk). Na pont ilyen érzésem van amikor a kezembe fogok egy olyan telefont ahol ki van vágva egy rész. Pár év múlva már szörnyülködünk hogy úristen ezen még lyuk van, vagy belógás.
Én addig nem cserélek telefont amíg nem találnak épkézláb megoldást a kijelző alá vagy egyéb alternatívára. NEVER SETTLE -
Busterftw
nagyúr
válasz
barcaforca #7229 üzenetére
Hat most hogy az Oneplus Budsok sorra doglenek be a hirek szerint, en nem nagyon biznek egy okosoraban toluk
-
barcaforca
tag
Olvastatok a oneplus watchról valami biztató infót?
Én nagyon vennék egy okosórát a 7próhoz. De nem akarom elkapkodni. Hátha egyszer lesz a Oneplusnak is.
https://youtu.be/drhSUD8IQ6w -
noto
senior tag
Sziasztok!
Legutóbbi frissítés után a dis coveri mód hellyet a google segéd jön elő
Hogy lehet ezt letiltani eltüntetni ?
Nem találtam rá semmit
OP7 -
Kellene egy kis segítség VOLTE témakörben. Fent van a logkit és az engineer AP mér egy ideje, a function switch-ben engedélyeztem a VoWIFI és VoLTE kapcsolókat is, de a telefon menüjében csak a VoWIFI jelenik meg. restart megvolt, oda visza kapcsolom, de nem jön ki a VoLTE. Az előfizetésemen aktív (Voda). Korábban Telenoros SIM-em volt, akkor simán ment, itt viszont semmi nincs. Mi lehet a gond?
-
válasz
CptAdamica #7223 üzenetére
Wichaya készített azóta újabbakat.
-
CptAdamica
veterán
Vissza akarom tenni a GCam-et, jelenleg is ezek a legfrissebbek?
-
betyarr
veterán
no,asszem rájöttem mi ez a mobilhálózathoz való csatlakozás probléma.a vowifi miatt a row_commercialt használom és ez okozza a gondot.olyannyira hogy már voltét sem akar a teló a telekomos simemen,csak ha átváltok dt_hungary_commercialra.
-
laskr99
addikt
Nincs valaki aki ma rendelne bf alkalmából valamit oneplustól?
-
gippazoid
őstag
válasz
betyarr #7214 üzenetére
Szia!
Nem hajdú-biharban voltál akkor épp?
Én szintén 30-as, OP7. Nekem 26-án 7:38-kor volt hívásom és nem voltam elérhető! Majd hívott a másik fél viberen, azt hallottam, de mire a telóhoz értem, letette.
Ekkor megpróbáltam visszahívni mobilon - ő is 30-as - és ő sem volt kapcsolható!
Épp azért néztem be ide, hogy megkérdezzem, tapasztalt-e ilyet más is esetleg tegnap reggel.Tapasztalt?
-
válasz
enginev3.0 #7217 üzenetére
Tegnap este felraktam, igaz, nekem most oxygen nélkül is felment, de csak 118 MB volt össz. Mintha fluidabb lenne a stuff.
Más. Múlt héten csöcsre szaladtam. Azt játszotta a telefon egy ideje ,hogy némely 3D alkalmazás indításakor fekete kijelzőre váltott, amiből vagy kijött magától néhány bekapcsoló gomb nyomásra, vagy nem, de akkor csak a hard restart segített. Máűr kezdtem RMA-n gondolkodni, mivel a dszoftverkörnyezet nálam nem annyira változik, így azt kizártam, amikor belefutotam egy tippbe: ha 0,5 alatt van az animáció, akkor fordul ez elő. És tényleg bazzeg, visszaraktam 0,25-ről, és megoldódott. Ez valami ismert, csak(egyelőre) nem javított bug a rendszerben.
-
Sanya
nagyúr
válasz
akela91 #7210 üzenetére
Ez segített. Ma beszéltem velük chat-en és igen, még garanciás, tudják cserélni, ha lenne oneplus wireless bullets 2
de nincs
Nem is biztos, hogy lesz.
Úgy tudják megoldani, hogy vagy várok kicsit (ez még ok, úgyis a repülőre vettem, és nem repülök sehova mostanában), vagy wireless bullets Z + 50 eurós bón. Egyelőre várok, a gari még tart. -
betyarr
veterán
csak nálam lehet valami gebasz,vagy másnál is csak 1-2 perc után talál mobilhálózatot a telekomos sim-en a telefon bekapcsolás/rep. üzemmód után?
-
Sanya
nagyúr
válasz
akela91 #7207 üzenetére
a 32.000 forintos oneplus wireless bullets 2 fejhallgatóm tegnap elengedte az agybadugókat ( ez egyébként napjainkban egyre gyakoribb a oneplus wireless bullets 2 felhallgatókkal, anyagfáradás, vagy silány alkatrészek a kábelezésben)és mélyen hallgattak arról, hogy csak 1 év gari van rá. Szóval annyira azért nem jók. Bár lehet szétkapom és megforrasztatom, mert hardveresen nem rossz készülék...
-
akela91
addikt
válasz
akela91 #7189 üzenetére
Közben tegnap már vissza is jött a teló, kicserélték gariba a charging portot, immáron tökéletesen funkcionál. Cserélték a hátlapot is, gondolom megsérült mikor levették az előzőt.
Az előző OnePlus 3-am is megjárta a garit 3 munkanap alatt, és ez is. Lehetne tanulni más gyártóknak, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Továbbra is OnePlus!
-
warezxts
senior tag
Sziasztok, nekem olyan kérdésem/problémám lenne hogy:
Ha a képernyő ki van kapcsolva (nem használok zárképernyőt) és kapok üzenetet az felvillan. Sőt pár másodpercig ki is írja az üzenet szövegét. De ha kapok még egyet akkor csak azt írja hogy pl: whatsapp +2 üzenet. Nem lehet-e
1, a második és többi üzenetet is hogy felvillanjon a teljes tartalma,
2, fixálni hogy ott maradjanak az üzenetek "kinyitva" anélkül hogy megnyitnám a képernyőt (mivel utána már csak ikont mutat)
Előre is köszönöm aki tud segíteni! -
CptAdamica
veterán
Az megvolt, csak ha letöltöd a friss stabilt, akkor azt nem engedi telepíteni, mert a verziószáma kisebb. Így kell egy másik rar, ami fulldowngrade és visszaáll Andorid 9-re és utána lehet a friss stabilt.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #7203 üzenetére
Igen, direkt irtam is, hogy full gyalulni fog mindent.
A OP switch kb. semmit nem ér. -
CptAdamica
veterán
Na, megcsináltam a stabilra való visszaállást és kiégett az agyam. Elfelejtettem, hogy ilyenkor nem elég letölteni az új stabil rom-ot, hanem fulldowngrade kell és aztán lehet rátenni a friss rom-ot. De utána minden alkalmazásban újra bejelentkezni, mondjuk nagyban segít, hogy a többség Google fiókhoz rendelt. Viszont a OP switch progi eléggé kalap szart sem ért, csináltam mentést, de semmit nem rakott vissza, végül a Google automatikus mentés pakolta vissza az appokat.
-
flegga92
senior tag
-
hard74
senior tag
válasz
CptAdamica #7200 üzenetére
Nálam is fenn van, nyelv magyar.
Alternatív forrásból az app is fenn van februártól, és frissíteni is tudtam egészen tegnapig, de mostmár folyton eltűnik. Vagyis a telón megvan csak letiltva.Viszont a fizetés működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest