- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonz0
tag
válasz
gilfoyle #2376 üzenetére
Én a sony gyári widgetet használom, xda-n van belőle olyan, ami bármilyen telefonra felmegy. Nem nagyon lehet konfigurálni, pont azt tudja amire szükségem van, óra és időjárás. Cserébe kicsi és nem eszik sokat.
-
Nunder
őstag
válasz
gilfoyle #2376 üzenetére
Én speciel a Chronus-t használom régóta, nagy megelégedéssel. Különféle widgetek vannak hozzá, én a Pixel stílusút hajtom jelenleg, az időjárást is jelzi. Tud legalább 8 weather API-t hívni, és kijelezni, de én a tap action-re a Google Weather-t használom amúgy is. Általában egyezik a beépítettekkel, de egy fok eltérés van hogy előfordul.
-
macii97
senior tag
válasz
gilfoyle #254 üzenetére
Kérlek, ez a Vajnáné fánkozójából (Mr. Funk a neve asszem) az Oreo Donut Freak Shake
Köszi
nem túl "művésziek" a beállítások, de pont azt akartam, hogy az előkapom, hogy lefotózzam gyorsan mennyire működik. Fotós sem vagyok, full amatőr.
Ez van emberek, ez a telefon ilyen, tessék továbbhaladni, nincs itt semmi látnivaló. Akinek már megérkezett/éppen érkezik, az használja egészséggel, és megelégedettséggel! Csak ne szívjuk már egymás vérét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest