Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
Carvus #26516 üzenetére
Jaja ez van nekem is. Szerintem a kinaiak lemásolták a kinaiak technikáját
Nem melegszik az akksi a toltestol, eddig párszor töltöttem, ugyanúgy tölt erzetre mint a gyári töltő, navi alatt is pakolja bele a szuflat rendesen. Kábellel rendeltem, dash kábel, műxik jól az asztali toltovel is.
-
lesoma
csendes tag
válasz
Carvus #24566 üzenetére
Én!
Igazából egyszer felfrissítettem nougatra, de nem tetszett, talán az akku időm picit jobb volt. (Bár egy full töltéssel, a mai napig kibír 6+ óra sotot.)
A lényeg, hogy írtam onepluséknak, hogy szeretném visszarakatni a marshmallow-t, kaptam egy időpontot, hogy mikor legyek gépnél, és egy kb. 20 perc alatt vége volt a procedúranak. Nekem 3T-m van, amit OOS 3.5.4-el kaptam, most is az van rajta. Tökéletesen működik minden. Talán majd az oreonak is adok egy esélyt... -
SharpSA
veterán
Nem hülyeség, rendes áfás számlát kap róla. Cégre elszámolni jobb, mert jelenleg 118.031+áfa, tehát még jobban is jár, mintha kintről rendeli, mert ugyebár az is nettónak számít. Persze nem értitek, mert nem vagytok vállalkozók. Ha 2 év garancia lenne rá, akkor én is nyertem volna vele kb. 7e Ft-ot. A garancia már más kérdés, hogy miért csak 1 év...
Egyébként most komolyan... gondoljátok már át kissé a dolgot. Nyerészkedés? Miért? Ezzel foglalkoznak. Veszteséggel adják el a készüléket? Ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest